23

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова ревете за този дълг, хамерика колко дълг имат, па си живеят като царе

22

Анонимен

преди 2 години

Т'ва трябва да ме радва ли, че не сте ме задължили за 5 поколения напред, а само за...4?!!

21

Да напомним.!.

преди 2 години

Да ви напомним, че за да построите 5-6 моста над Дунав, вече трябваше да има първа копка, за да се вместите в 4 годишния срок(няма да коментиране че Румъния хабер си няма, ама на лъжата краката са къси). Чакаме първа копка на тунелите! Чакаме първа копка на другите 3 магистрали, за които ще има пари след като спрете кражбите! Ако не сте излъгали ГРУБО народа, значи вече имате готови проекти, отчуждаване, избран изпълнител след спечелена обществена поръчка! Обещахте ни Швейцария на балканите!

20

Някой пееше

преди 2 години

Драги зрители, спите ли? ..............

19

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с 10 милиарда от плана за развитие , бюджета ???? Само думи но капацитет Йок. Такъв хаос създавате че няма после оправия. Вие управлявате вече година но по зле никога не е било. И ще става още по лошо. Само реформи са ви в главата. Първо подредете после се правете на Реформатори. Вие и идея си нямате.

18

Анонимен

преди 2 години

тоя *** от 20 години дрънка едно и също, а не е управлявал никога никакъв бизнес

17

НЕудобни въпроси

преди 2 години

Тогава защо се счупихте да теглите кредити ? По думите на Лорер "Пари има, ние сме богати".И къде отиде 5 млрд. излишък в хазната оставен от Бойко ?

16

Тая шия не е от турш

преди 2 години

Все повече се убеждавам, че требе да си заврете дипломите, знаете къде, у гАзо. Тези плоски уйдурми за цените в България, за заемите, за инфлацията ги продавайте другаде, тук отдавна сме яли ла'йната на Т.Живков, 30 на промяната и пак се опитвате да ни убедите, че вие ще крадете, ние ще плащаме. Баста!!! Много скоро никой няма да ви търпи, умреха Баланите, сегашните млади хора не живеят в КНДР и не ядат доматите с колците. Безумна, еничарска политика се води в България.

15

Финансист

преди 2 години

Не знам дали смята правилно Ганев, но дълговете на трите правителства на Борисов ще трябва да се плащат. Според мен от тези, които са му ги емитирали и гласували в НС.

14

Анонимен

преди 2 години

Само търкат панталоните там в креслата нищо ново не правят.Да видим колко ще крадат?!

13

Анонимен

преди 2 години

И какво?300 милиона ще раздадат на ненужните калинки за да ги уволнят от държавната администрация.Демек плащаме на некадърниците назначени от Борисов за да се махнат.И тоя ми обяснява,че това се прави за пръв път.Всички плащаме рекет.

12

Ха-ха

преди 2 години

Стиснатият юмрук на Радев ни докара "меките" китки във властта, но някои верно, само ГЕРБ им е навлязъл надълбоко!

11

Анонимен

преди 2 години

4 милиарда за да не връщаме стари дълг и още 4 милиарда нов дълг. Дълг се взема за да се постои АЕЦ.Кво става реално.Инфлация около 13 % нов дълг около 2 % (без да смятаме стария) До тука стават 15 % и с всичко това ще вдигнат БВП с 4 % . Тоест 4 - 15 = -11 % свиване на икономиката . Икономиката не е за икономисти. Тия не магат да смятат. Ние се намираме в математическа регресия а те държат България в ЕС ту . Нали става все по зле ??? Трябва или да се промени договора с ЕС или да се излезе от ЕС

10

Анонимен

преди 2 години

товачка, докато беше извън политиката стреляше като гранотомед пълен с изхождания, а сега пълна промяна. Дръж си на принципите, няма да си все политик

9

Анонимен

преди 2 години

В НОИ дефицита отива към 20 милярда. И при това има около 1-2 милиона българи над 40-50 г. които много трудно намират работа и никой не ги иска а и не могат да се пенсионират до 70-80 г.

8

...?

преди 2 години

Защо ми се струва, че този доста е уширил черния си дроб? Алкохолът не прощава!

7

Бензинджия

преди 2 години

Какво стана с тия ,дето се самозапалваха като им вдигнаха цената на тока с 20 ст. ? Къде са днес ? Ще им дам безплатнен бензин да се поливат и да се самозапалват !

6

Далай Лама

преди 2 години

Просто Киро вече дори не се свени да се подиграва директно на българите - държавата загива с безумни заеми, плащания на калпак, далавери с приятели, любовници и мошеници...!!!! България загиваааааа !!! Еййййй, бегайте да отравяте Левски ! Ако не дойде Левски, идва Крум Зарков , Мая Манолова и рояк други гладни за кражба мошеници !!! На ви промяна !

5

Да бе,

преди 2 години

...що не се разберат помежду си, какво да лъжат ? Кирето разправя ,че парите са за новаинвестиционна програма, че бил бюджет на "инвестициите"? А този ни разправя, че заемът бил само заради Ковид и да покрият разходите от цената на енергията? Последно ?

4

Анонимен

преди 2 години

да отиде тоя по крайните квартали на софия всичко е затворило заради сметките за ток