59

Русенец

преди 2 години

И чудо гоямо, че отношенията са в точката на замръзване. Държавата Вардарска Македония е населена с неблагодарници /изключвам албанците/. А и сега това предложение да спре работата на историческата комисия. Какво, значи ние да направим всичко, каквото искат българите, наречени макета, президентът им да се среща с нелегитимни организации, бедна България да налее инвестиции, а накрая те да се подиграят с нас и да продължат да крадат история и да ни обиждат. Гениални дипломатически отношения. Уви!

58

Lina

преди 2 години

Има нещо ужасно п.ротивно в лорер. Не знам кое точно - дали светещите, лъжливи очички или това превъзходство( абсолютно без покритие) , с което говори и обяснява, което е комбинирано с необяснимо презрение към отсрещния. Благодарна съм му. За това, че не гласувах за пппп.

57

Dinosaurus

преди 2 години

Що не идеш да оправиш и въпроса с ивицата Газа, да накараш Палестина да прегърне Израел, евреите да обогатят съседите си, за да са заобиколени с богати държави, иначе кофти само те да са добре, да подкрепят чужди интереси за сметка на своите? Я цялото правителство воглаве с Чорапа вървете на м*й*а*а си, че идваме с големите сопи. Може и в РСМ да идете, ако ви пуснат !!!

56

Симбиоза

преди 2 години

Дорде е мъничка змията да идем пред парламента и да ги изпъдим. Ще ни опоскат до дупка тез некадърници.

55

Анонимен

преди 2 години

лорер си има родина и да ходи да преговаря с палестинците

54

Един Българин

преди 2 години

Да си представим евреин министър в Полша или Унгария? Звучи като евреин на нивата!

53

герберски трол

преди 2 години

До 69. Ама много са ми смешни и жалки такива охллюви като теб, които продължават да сънуват кошмари с Боко. Докога бе, ***, сън няма да видите дава евва в некадърниците смотани. Ще ви скъсаме г.за от критики.

52

анонимна

преди 2 години

Лорер,по-добре кажи колко роднини уреди на сладки постове в държавната администрация ти,борец срещу корупцията.Че аз поне за двама се сещам.Виж,типично "българската" ти фамилия се набива на очи.По-добре я смени,така по-лесно ще правиш далаверите.

51

...!

преди 2 години

"Боко Кюлчето" май яко е навлязъл на един примитивен "другар"! Какво да се прави, щом някой "мотивира" щатни полюционери из форумите!

50

Анонимен

преди 2 години

Бойко Кюлчето дебне от храстите във всяка новина, и в коментарите под нея от платените *** на Севи приятелката на Каскета

49

Анонимен

преди 2 години

Размрази се нечий ***, който беше в точка на замръзване.

48

Анонимен

преди 2 години

...... " Създаваме детска болница, ...тя е в Бюджет 2022, добави още Лорер." - така отговори наглеца при Цв.Ризова....ухилен нахално до ушите....когато тя на свой ред го попита къде аджеба ще се намира тази болница, някаква идея, някакво уточнение....А той отговори, че била в бюджет 2022....

47

Анонимен

преди 2 години

Левичарите са вече и у нас. Неомарксизмът се припознава предимно от внуците на АБпФК. Повечето от тях са високообразовани, немалко са завършили на Запад. Те презират СССР/Русия, но по семеен рефлекс са привлечени от левичарските идеи на неомарксизма. Имат си партия (с лидери Хр Иванов-Бойкикиев и Радан Искариотски). В СУ вече се преподава теория на джендъра (магистърски курс) и История на жените. Тия дни студенти-левичари вдигнаха шум в СУ искат да гонят професор, който изнасял неправилни лекции

46

Анонимен

преди 2 години

Неомарксизмът и другите левичарски теченияПо този начин новото левичарство нараства като лавина вече 70 години и инкорпорира в себе си всякакви други левичари: антивоенни активисти, хипита, разочаровани комунисти, анархисти и т.н. В момента тази идеология, известна най-вече като неомарксизъм или също културен марксизъм, има структура, обединяваща различни левичарски течения.Сред тях са: феминист(к)и, мултикултуралисти, екологисти, пацифисти, зеленисти/затоплисти, веганисти, антиваксър-исти и т.н., както и щурмовите им отряди антифашистите от Антифа (Antifa), SJW-исти (Social Justic

45

Анонимен

преди 2 години

Никакви заеми не трябва да се теглят ако не е сигурно че ще *** върнем. Помощи да но заеми в никакъв случай.

44

Анонимен

преди 2 години

Как са замръзнали като постоянно им помагаме 30 г. и за благодарнос н плюят. Признаваме ги първи, бесплатно образование залпето българи са платено, евтин ток, дадохме им танкове без пари, има магистрала Бургас- Перник, Перник-Истанбул и много много др.

43

Щирлиц

преди 2 години

България е много желан партньор.......Това от Козяк са му го продиктували.

42

Цв

преди 2 години

Виж господин крадецо Лорер, какво общо имаш ти с нашата история, че и Кирчо от грей-сайта? Та той е жестоко скаран с всички исторически факти и данни! Я марш всички оттам - ГРАБИТЕЛИ И КРАДЦИ!

41

Анонимен

преди 2 години

Типично по евреиски, теглят се 15 млрда и в годините когато трябва да се връщат Лорер, Кирето и Асенчо ще са някъде, далече, даалечее. Тукашните *** да ги връщат.

40

Браво на Премиера

преди 2 години

Лорер - това е Истински Българин!