38

Анонимен

преди 2 години

И какво толкова ще помогнат психолозите, това е 5 годишно дете! На него му е необходима емоционална и физическа близост с някой, който го обича. То няма да е на себе си от това което е трябвало да преживее...и сигурно все още не може да асимилира в съзнанието си. Интересно ми е как ще му обяснят "професионалистите", че лекарите не са поискали да помогнат на майка му и са я оставили да умре....

37

Мъхъ

преди 2 години

Ай стига с вашите психолози. Нито майка му, нито баща му могат да върнат. Горкото дете...

36

Коментатор

преди 2 години

Не е ли трябвало да отиде в спешна помощ? Там май веднага приемат.

35

Коментатор

преди 2 години

Трябва да се види защо са чакали до последния момент да отидат на лекар. Ами ако не е била добре с часове или дни и си е мислела и са я окуражавали че ще и мине? Логично е веднага някой медик да я поеме в спешното, но представете си всеки влиза и без документи иска да го приемат. Как жената на рецепцията да прецени кой ще умре в следващите 5 минути? Факт е, че българите не ходят на профилактични прегледи, мнозинството пушат и не живеят здравословно, а и отиват на лекар когато опре ножа до кокала

34

ДО 11 коментар

преди 2 години

Дано не ти се случва за да не запееш друга песен.

33

Хиперлудееца

преди 2 години

За Гошо тъпанчетоОбяснявам бавно каква е разликата, защото виждам, че не можеш да четеш бързо! Спира те полиция и нямаш документ за самоличност - следва глоба, а ако си см00тан като тебе може да посетиш и районното. Трябва ти спешна медицинска помощ и нямаш документи - мреш. Пожелавам ти второто (smiley), защото си го заслужаваш с твоето мислене. ПС Чак трябваше да си пусна ВПН-а за да напиша тоя коментар :))). Спирам. Много е сложно явно.

32

Хиперборееца

преди 2 години

До ГошоАбе, Гошко ти верно ли си толкова *** или се правиш??? Какво общо има това да те спре полиция и да имаш нужда от спешна медицинска помощ??? Кажи ми нен0рмалник. Моля те обясни ми го. Ти осъзнаваш ли какво значи спешно отделение или верно си тъъъп? "СПЕШНО" говори ли ти нещо? Понякога може да става въпрос за секунди, дори не за минути за да се спаси човешкия живот. Кви лични карти, кви глупости?? Пълна пародия. Смешно е. Най-лошото е, че е пълно с хора като теб, които не го осъзнават.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33. Вижда се че лекари и сестри има, но ги мързи да работят, чакат само рушвет иначе хората им умират в краката. Болниците и личните лекари трябва да се дигитализират и всеки да е с карта за ЗО. Само ако се явиш с карта да могата да си получат парите. Нямат часове за вторични прегледи, но ако не им се появиш до месец си го пишат вторичен. Трябва да се спре и размотаването на прането на болниците, както и кражбата на лекарства и препарати от персонала.

30

Анонимен

преди 2 години

Трагедията е голяма. Така е в България. 12 години ви повтаряха, че се строят магистрали. Никой не е инвестирал в здравеопазване. Свиквайте!

29

Анонимен

преди 2 години

Изгонихте лекарите и сестрите от България, оплювате ги 24/7 , после претенции. А дали не са потърсили късно помощ? А дали организацията на спешната помощ е погрешна? Не се мисли. Обаче директно - лекарите виновни.

28

Хипербореееца

преди 2 години

До Анонимен 29Каква рецепционитска бе 0лигофр? Това да не ти е санаториум??? Това е спешно отделение. Следващия път като те блъсне некое пиянде и не си си взел личната карта, щото отиваш до магазина пред вас дано си с поне 3 фрактури и те помолят първо да минеш през вас да си вземеш документите. *** и мисленето!

27

Анонимен

преди 2 години

Проблем на хората в държавата е, че всеки се мисли за всеразбиращ. Първо да видим била ли е предотвратима смъртта и после да се коментира. След това да видим, само рецепционистката ли е виновна. Защото тя работи по протокол на МЗ. И ако не беше пък тръгнала да прави тези неща, сега друг щеше да обяснява защо не я е приел. Трето, да видим дали самото бездействие на починалата или близките да се чака последния момент няма отношение също. Съденето е сложна работа. Не е хей тъй - отрежете глава.

26

Хорър

преди 2 години

Самият Стивън Кинг ще настръхне от този сюжет!

25

Анонимен

преди 2 години

До 23Ходжи леещи коршуми, екстрасенси, врачки и бг психолози са от един дол дренки. Хвани единият, удари другият!

24

Анонимен

преди 2 години

Лошото за детето е не че е видяло майка си да умира, това е естествена част от живота и всеки близък трябва да е до човека в последния му час. Но да се остави жената да чака помощ и да не я получи това е най-страшната гледка.

23

Анонимен

преди 2 години

Много добре се сещам за приказките на Киро Ментата летос.Как нямало да има повече хора умиращ пред вратите и колидорите на болниците!ГЕРБ не са на власт 10 месеца, не виждам нещо към положително да се е променило, даже напротив, по-лошо е станало!

22

Анонимен

преди 2 години

Кадрите от охранителната камера показваща детето изправено до умиращата си майка и сестрата искаща и документи не се подават на никакво определение. Подобна сцена не може да измисли и най талантливия сценарист.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19Не така ,ще му четат за здраве ,може куршум да му леят

20

Анонимен

преди 2 години

Докато такива като номер 11 имат права да бъдат лекуващи, ще умират хора. Това са зомбирани и алчни пособия на хора.

19

Гошо

преди 2 години

До Анонимен...20Аааа и Путин и Путин ,не забравяи