41

Анонимен

преди 2 години

Несвързани крясъци ли, като гледам, човека си е казал истината.Чест прави на православната църква, че се изказа, че въпроса с маските и ваксинирането трябва да остане въпрос на свободен избор а не въпрос на хитлеристки и ленинистки изцепки на папи марксисти, откровени сталинисти и на всякакви трансхуманистични *** на Мъск и Гейтс.В нашите дни борец за свобода ли си или те обявяват за луд или за терорист, не че учителите на днешните тоталитарни мишки не правеха преди същото.Аман

40

Фен

преди 2 години

"Той крещял несвързани нападки към Католическата църква и нейния предстоятел, пише БТА."--- И защо сте публикували само добре свързаните му логични нападки срещу папата марксист?? А не сте публикували НЕсвързаните му нападки? За да се убедим че човека не у ред! Пък и от написаното четем само за нападки срещу папата а не срещу църквата. И само жалките думи на папата. Поправете си статията !

39

Весо

преди 2 години

Има си мнение човека, що да са несвързани нападките му. А църквата направо си прави шамански ритуали - но с ЦЕНОРАЗПИС.

38

Роза

преди 2 години

От всички съвременни папи най-свестен беше Йоан-Павел2-папата-поляк.Единствен той се опита донякъде да реформира католическата църква и да намали лицемерието и йезуитщината в нея,но после след него всичко си тръгна по старому.Сега,разбира се,този който е крещял на папата,ще го обявят за "психо", а той просто е казал онова,което много хора мислят,но не смеят да кажат на глас.

37

Верен...

преди 2 години

Бог да го благослови тоя истински християни които се опита да разобличава дявола в дрехите на папата...

36

Аноним

преди 2 години

Да, Човекът "има проблем" - казва ИСТИНАТА!!!... Папството се е самозабравило!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Не е с жълта жилетка, но вероятно има жълта книжка.

34

киро

преди 2 години

даже госопод не признава католиците защото не им дава огънчето само на православните

33

Анонимен

преди 2 години

Православието ще спаси света. И ще тръгне от православна България...:)

32

Анонимен

преди 2 години

Правилно му го е казал.

31

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще му вика. Папата не е чел Библията май, щото от доста време говори неща, които са напълно в разрез с религията, която уж трябва да проповядва. Съответно това е най антихристиянския папа в историята. Иска да е либерален ама забравя, че християнството е силно консервативно. Не знам какво е очаквал, че консервите ще го харесат ли? Харестват го либералните LGBT любители, които не са кръстени и в църква не са и стъпвали, да не кажа не са и минавали покрай!

30

Анонимен

преди 2 години

Много ясно че Бог не го признава. Самозванците не са Божии служители. Какъв е този папа какво папа. Макарони или пица.

29

???

преди 2 години

По последни новини, крещящия бил от форума хахаха

28

Анонимен

преди 2 години

Нашият цар Калоян е бил велик българин, воин и държавник! Разобличил е цялата католическа сатанинска секта, забранил им е да се намесват в делата на държавата ни и не ги е признавал за нищо. А те са наистина дяволски изчадия и избили милиони невинни хора през вековете в цяла Европа и други континенти: за власт, за пари, имоти, политическо и духовно влияние и насилствено са налагали беззаконията си.

27

Анонимен

преди 2 години

Тия джамии, Библии, Коран, папски дворци, църкви, манастири....всичко е една ЛЪЖА! Никой не знае ГОСПОД какви посредници е пратил на Земята, само той си знае, само той следи, по неговите си правила, а не гледа някакви измишльотини във вид на книги, камъни и тухли.

26

Независим

преди 2 години

Алоооооооо папата, вместо да се опитваш да изкараш този истински нормален човек за луд, по нормално е да го изслушаш какво му е основанието да казва, че "Бог не те признава", а още по нормално е този разговор да го направите пред камери !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Алоооооо папата, уверявам те, че ще останеш много, ама много изненадан !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Непризнат сатана

преди 2 години

Абсолютно вярно! Само извратени могат да си фантазират, че са наместници на Бог тук на Земята или нещо повече от другите хора. Това е недопустимо и още по - ужасното е, че служи на сатаната този и другите като него ***.

24

Анонимен

преди 2 години

Ако има Бог,може ли той да има окичени със злато,живеещи в дворци посредници?Ако Бог е всемогъщ и навсякъде ,защо въобще са посредениците?Църквата е бизнесът с вярата,алъш-веришът с човешките вярвания!Вярвайте в каквото искате ако ви прави по-добри,но когато влезеш в храм и попът ти покаже най-напред ценоразпис,замисли се!

23

Анонимен

преди 2 години

Папа Инокентий Трети бил всъщност демоничен човек, целял да върнете папската власт над човеците и Света, но цар Калоян му се опълчил, спрял го. Интересно, но има исторически сведения, че именно Инокентий прави заговор за убийството на Калоян през 1207 г.

22

Анонимен

преди 2 години

прав е