49

Анонимен

преди 2 години

До "Този документ стимулира ваксинацията и избегна карантината" - без коментар... __________________ Естествено, без коментар: ...и избегна карантината. Благодарение на това, че по-малко умират и/или боледуват тежко, мерките отпадат малко-помалко. ЗС е мярка, по-лека от карантина т.е. локдаун! А ваксинацията, много висока в евро страните, също е мярка, намаляваща смъртността и тежкото боледуване. Лека-полека ваксините ще станат като грипните - преди грипен сезон и по желание!

48

Анонимен

преди 2 години

Висок процент ваксинация + по-малко натоварване на интензивните, но и другите болнични отделения, по-малко смърт. Това са причините на запад да намаляват мерките, една от които е и сертификатът.

47

Анонимен

преди 2 години

Северните държави този път са по-умни, отмениха и сертификати, и някои други глупости. А в Италия, Германия, Австрия и Франция нещата се затягат.

46

Kaзаха си го

преди 2 години

"Този документ изпълни задачата си за стимулиране на ваксинацията"....А всичко друго и че са загрижени, е бошлаф

45

ъъъ

преди 2 години

Разбраха че с тоз сертификат си спъват икономката и генерират само безработица от затварянето на магазини и фирми. Само нашите *** управляващи не са открили още топлата вода. Боко тиквата с пожарникарса диплома е по голям икономист от тези мунчовци.

44

Анонимен

преди 2 години

Ирландия, Великобритания, Нидерландия, Дания, Португалия намалява постепенно изискванията и скоро може всичките да отпаднат, сега Литва. Едно по едно фашистките доминота падат и скоро света ще се освободи, в Щатите конституционния съд свали мерките на Байдън и ги обяви за противоконституционни. Франция и Германия са последните бастиони на фашизма. Април във Франция има избори, Германия през Октомври, до тогава и те ще паднат. Ковид фашизмът е на път да умре и да гние дано!

43

донякъде умен

преди 2 години

До УМЕНИзобщо не са се вдигнали 80те проценбта ваксинирани да защитават упорито запъващите се да не се ваксинират. Не знак кой ви ги втълпява тези неща.

42

И в Дания

преди 2 години

Също отпадат напълно ограниченията и там.

41

Анонимен

преди 2 години

"Паспорт на възможностите" хахахаха

40

българин

преди 2 години

В България ваксинацията е почти спряла. Да отговорят защо настояват за сертификата. Има нещо гнило. Да признават.

39

Копипасте

преди 2 години

До литовец Разнасянето на първите "дълбоко" замразени "ваксини"с баничарките на БЕЛЛА или ЛЕКИ беше направо класика!

38

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая хората започнаха да осъзнават, че ако с кучешки сертификати приравнят хората на кучета, ще дойде ден в който ще бъдат здраво изпонахапани. Та за това махат кучешкия сертифициран живот и хората си спомнят че са хора, за да живеят по човешки.

37

Сийка

преди 2 години

Кире, виж какво правят хората, виж!

36

Анонимен

преди 2 години

"Този документ изпълни задачата си за стимулиране на ваксинацията" Ето ви на - истината казана в прав текст! Досега колко трябваше да го въртят, сучат, сертификатът така, сертификатът онака, давал свобода, помагал, ала-бала. И упорито се отричаше, че единственият смисъл на измислените "сертификати" е в това, да принуждават хората да се ваксинират! Принуждават, не стимулират!

35

Анонимен

преди 2 години

СКОРО И У НАС... ТЯ КАТО ЗАИГРАЕ МЕЧКАТА, КИРЧО...

34

Анонимен

преди 2 години

Интересно щеше да е ако гербаджиите възраждане и славчовите се обединят за махането. Предвиждам големи плювни :)

33

Читател

преди 2 години

"в Литва не можеше да се влезе в търговски център с площ над 1 500 кв. м"A в България в магазин над 300кв.м !!!!

32

факт

преди 2 години

Ако ваксаните излязат из улиците по Европа и си поискат нормалния живот, до 24 часа всички забрани ще паднат. Обаче не искат. Искат си локдауните, за разлика от тези дето не се набодаха.

31

Анонимен

преди 2 години

Като не им работят иглите, заработиха камионите! Нацизмът не се търпи вечно и породи логични и нормални антипоследици.

30

До Чичо

преди 2 години

Предлагам да ти ги нар ъгаме всичките инжекции, че да докараш на нацията 70% безсмислено инжектиране, щом ти е толкоз мило и драго!