16

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно, тъй като Кунчев каза,че щяло да има много тромбози много сърдечни заболявания

15

Road Runner

преди 2 години

Като ги плеснат тези 10000 крачки дават ли си сметка колко е?Това са около седем километра. Всеки ден.

14

Асан

преди 2 години

Ако вземеш и мотиката ше отслабнеш :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Аз правя между 7-15 000 крачки всеки ден от години. Не съм слаба, но определено когато човек е активен се чувства по-добре.

12

Тираджията

преди 2 години

На 25.12.2020 ме повали ишиас.Бях 186см/110 кг.И от началото на година реших да свалям килограми.Зарязах колата и почнах да вървя по 10км всеки ден.Паркирвам си камиона и 2-3 часа обикалям.Ограничих и някой храни,спрях лимонадата ударно и минах на вода и така на 25.12.2021 бях 95 кила.Купих си едно колело скоро и си обикалям с него.Като се затопли времето пак почвам да вървя

11

До Галилео Галилей

преди 2 години

Мазохист ли си, че обичаш да те мразят всички? Не си нормален човек.. Пази Боже от такава *** като теб.

10

***

преди 2 години

Т Ъ П О М Е Р

9

акселерометър

преди 2 години

В новите модели 5G смартфони, освен крачкомер ще има и ***, който ще ви показва всяка вечер, колко простотии сте прочели(или написали) в нетя.

8

Няма нито ЕДНО

преди 2 години

научно изследване, което да подкрепя тази идиотия :) Движението е прекрано и задължително нещо, но няма разлика дали ще направиш 9 800 крачки или 10 500 крачки :) Дори наскоро имаше НАУЧНО изледване, че 3 пъти на седмица по един час физически упражнения имат повече добавена стойност от 10К стъпки.

7

Анонимен

преди 2 години

Нашият личен лекар казваше на дядо ми - човече само движение, то е здраве и спасение! И така, дядо до 86-годишнината си, се движеше, ама накрая се залежа, не искаше да става , да се движи, и лежа 5 месеца и почина, не дочака 87-мата си годишнина.

6

Галилео Галилей

преди 2 години

Чел съм всякакви пpocтoтии от форума на анонимните алкохолици, ***, антиваксърите и тpoловете на ГЕРБ. Първо - тичането износвало сърцето и изтърквало ставите. Второ, силовите тренировки били вредни. Трето, яденето на захарни изделия и осолени храни било полезно за здравето. Четвърто, редовното поркане било полезно. Пето, преяждането било полезно, а дебелите хора били здрави. И сега - ваксините са бъркочи на илюминатите, плод на световна конспирация между Русия, Китай, САЩ, Европа.

5

Анонимен

преди 2 години

Когато се движим сърцето работи много по-ползотворно, изтласква по-свободно кръвта и достига до всички части. Като се обездвижваме, кръвообращението се забавя, кръвта се съсирва, започват запушвания и айде - инфаркт, инсулт...

4

До фелдшер

преди 2 години

Така е. Дебелите освен това се изморяват и задъхват, което натоварва сърцето им. Първо отслабване, после ходене. Бил съм и дебел и слаб.

3

Фелдшер

преди 2 години

Като селски фелдшер, препоръчвам на по-пълните хора да не се движат повече от 3 часа пеша на ден, защото рискуват да си разбият коленете и ставите. А за мегаедрите хора - над 100 кг., желателно е да правят не повече от 2 часа разходки на ден, защото рискуват да си изхабят цялата опорно-двигателна система. Не ги слушайте уж големите медицински корифеи, че движението е здраве, да, то е здраве, но на слаботелесните хора, за по-едрите трябва мааалко синхрон.

2

Анонимен

преди 2 години

Аз изминавам повече от 10 хиляди крачки само където километража на колата не ги отчита!

1

Анонимен

преди 2 години

В джип си е най- добре.