21

Анонимен

преди 2 години

Решението на проблема с лошата инфлация хубавите европейски политици да хвърлят сега оставки и целия проблем свършва незабавно.

20

ОЩЕ ИНФЛАЦИЯ

преди 2 години

ЩЕ ИМА ОЩЕ ИНФЛАЦИЯ ЩЕ СТАНЕ 10 - 12% ДО НА ПРОЛЕТ !!! ЩЕ ИМА БУНТОВЕ В ЕВРОПА И У НАС !!!

19

ОЩЕ ИНФЛАЦИЯ

преди 2 години

И ОЩЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ИНФЛАЦИЯТА !!! ЩЕ ИМА БУНТОВЕ !!!!

18

СС

преди 2 години

ЕС си направи харакири с "зелената " енергия и борсовите цени на газта !!! Богатите посредници стават по -богати ,а хората по-бедни !!!

17

Анонимен

преди 2 години

финансовия интернационален капитал ще държи всички с ваксини и сертификати докато направят каквото са решили поскъпване на тока , борси , инфлации и прочее

16

В.

преди 2 години

Да им пекая на Евростата.

15

Анонимен

преди 2 години

Evrozonata sama si go vkarva koi im e kriv?,,

14

Анонимен

преди 2 години

До ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВО Разбирам че си го "чул", аз съм "чул" много неща, проблема е че не съм ги "видял"! Харвардците (с извинение) прокарват бюджет, в който е предвидено увеличение на възнагражеденията на ... "изборните длъжности"! Таааа, какво да говорим - няма лекари, учители, просветители... само "изборни длъжностти".Е, това не го чух - прочетох го в проекто бюджета за 2022

13

Анонимен

преди 2 години

И ние сме се запътили към еврозоната! Няма защо да ни питат, данъкоплатеца-уфсъ у нас е безгласна буква! Нали така го натаралянкаха в НАТО, ЕС, що да не му го набутат и еврото!

12

Анонимен

преди 2 години

Това е част от плана за великото нулиране!То си го пише в книгата.Целта е накрая никой да не притежава нищо и да е щастлив!Искат на докарат до там , че всички да се молят за помощ на правителството, а то да се моли за помощ на ес!Например милиардите от ес ще ни бъдат дадени при определени условия - вие ги знаете!Мислете бе хора!

11

божинката

преди 2 години

ЕВРОСТАТ са същите измамници като НСИ, само че са европейски.

10

ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВО

преди 2 години

ЧЕ ВСИЧКО У БЕГЕТО Е НА РЕД. ИНФОРМАЦИЯ У EU ИМА И ТУК СЪЩО. ЩО СЕ ПЕНИТЕ БЕ ГЕПАДЖИИ ЩО СЕ ДЪРЛИТЕ?!??. ТО КОТ СТАНЕ У EU ТУЙ Е У НАС. ВАЖНО Е ЩО ЩЕ СТАНЕ ПОСЛЕ!!!!!. ЧУХ ДУМИ ОТ ПЕТКОВ: ИНВЕСТИРА В БИЗНЕСА И, И, ИИИ ХОРАТА. ТАМ Е ИСТИНАТА. А НЕ В СМЕТКИ В ЧУЖБИНА И РАЗНИТЕ МУ ЧЕКМЕДЖЕТА ПЛЕЙМЕЙТКИ И КЪЩИ БАРСЕЛОНСКИ И ЗА ГОСТИ. СОРИ

9

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли? Бойко Борисов е виновен, че когато управлява Киро има инфлация.

8

Анонимен

преди 2 години

Не официалната е около 25% , после защо било скъпо в Бългсрия. Добро утро хехехе

7

Не Алекс

преди 2 години

До Алекс - Инфлация има в целия свят. Разликата, е че в Еврозоната инфлацията е 5.1%. Ние не сме в Еврозоната. Тук цените на стоките заради инфлацията са се повишили с между 17% и 25%. Това не е 5% инфлация а 5 ПЪТИ инфлацията на Еврозоната. Затова ние не можем да си позволим "зелената сделка" на Германия. А до феновете на Бойко, Бойко правеше 1, открадваше 5. Тези говорят за 1, не правят нищо, открадват 4. Краденето е малко по-малко, но въпроса е дали искаме и нещо да се върши.

6

Алекс

преди 2 години

Феновете на ГЕРБ да прочетат статията и да видят,че инфлация има не само в България под управлението на Кирил Петков.

5

ДаДа

преди 2 години

Масово всичко е с 30% до 50% нагоре. да не говорим че от началото на ковид е поне 100%

4

долу ЕС

преди 2 години

пак лъжат и не си признават грешките. първо за 2019 и 2020 фед напечата повече долари от колкото са до онзи момент в обръщение, второ понеже ецб са им сол ак, направиха същото, трето тока в скапния ес е 2,5 пъти по скъп от сащ и зарди енергийните и борси и борсите са въгл емисии, каквито в сащ няма. По статистика 80 пр от напечатаните пари отиват на борсите, сиреч за СПЕКУЛА! така че не се ослушвайте като пръ днал заек в люцерна

3

Реалист

преди 2 години

Годишната инфлация е двуцифрена със сигурност.

2

Анонимен

преди 2 години

Така както е написана статията става дума за повишение с 1/10(една десета) през януари спрямо декември.Съвсем друго е ако има 5% през декември и нови още 5,1 през януари.Кой написа подвеждащо данните в тази статия?