38

Хората бяха човеци

преди 2 години

Ето до къде се стига от *** практики и хора отишли да си вземат заплатата.Няма ли го човешкия фактор и чувството за дълг и личностен принос нищо не се случва.Спомням си времената като дете когато родителите ме водиха в спешното в началото на демокрацията когато все още всичко не беше разпаднато.Пълно с работещи хора и чакащи линейки като филма Спешно отделение.Сега един дежурен който не можеш да го намериш и те гледа с тъпия въпрос едва ли не за какво си там.Кой ходи в болница без нужда ?????

37

кога успяха

преди 2 години

да я погребат,дали са успели да натоварят всичките милиарди,злато,имоти дето е крала тая,писала се е умряла,щото най-вероятно са й обещали друг по-добър рай,подлъгала се е,няма да намери по-разкошен рай от българския,а за детето не се притеснявайте,то вече е милиардерче,осигурено до девето коляно както казват българите

36

Анонимен

преди 2 години

Преди коронавируса няколко пъти съм чакал пред спешен кабинет в голяма болница в София, също и в Пирогов. Навсякъде чаках много обикновено към два часа преди да вляза в кабинета и там още доста се чака заради стандартните процедури. Вероятно се счита, че щом човек сам отива във спешното, а не с линейка, значи не е толкова спешен, но явно има и изключения. Виждал съм и хора, които не е ясно защо са отишли в спешното, може би няма с кого да си говорят вкъщи. Сега има нова процедура заради Ковид-19

35

Факт

преди 2 години

Само за най-невежите случаят е кристално ясен.

34

Анонимен

преди 2 години

Случаят е кристално ясен за днешните реалности в болниците. Те като ТД чакат само пациенти с Ковид щото от там пада парата. Бавенето по тази причина е станало да се види имали Ковид жената нищо че тя бере душа и без Ковид щяха да я изгонят. Разбрах колко изнемогват финансово лекари и сестри от Ковид отеления щом в частна болница в Плевен в Ковид отделение сестра взема 3000 лева заплата. Тези от пунктовете за ваксини се набъкаха с пари и те нищо че колежка на 50 след 3 бустерна получи инсулт .

33

Анонимен

преди 2 години

Поведението на мъжа на видеото беше типично селташко! Никакъв тембър на изказване, той не можеше да говори, не знаеше какво да каже! Ами отвори си устата, потърси ти лекарите, като виждаш, че сестрата не действа! Типичен селяндурин!

32

Анонимен

преди 2 години

Не може едно общество на много ниско интелектуално ниво да има претенции към хората които се грижат за здравето му.

31

Мда

преди 2 години

Толкова светкавично погребение досега не е имало, със сигурност е опит да се прикрие.

30

Анонимен

преди 2 години

Тя тази от регистратурата това и е работа- да регистрира пациенти. Къде бяха дежурните доктори? Крият ли се какво ли що ли? В американския филм "Спешно отделение" докторите излизаха на входа да чакат пациентите си и да ги поемат от там. Защо у нас не е така?

29

Екзорсист

преди 2 години

Тази регистраторка е обладана от сатаната . В цялото заведение витаят духовете на погубените пациенти. Душите им няма да намерят покой докато не получат възмездие .

28

Моля ви

преди 2 години

Тази от регистратурата да получи сега доживотна присъда без право на замяна и цялото и имущество да бъде конфискувано КРУМОВИ ЗАКОНИ ТРЯБВАТ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ ТОВА Е СВОБОДИЯ И БЕЗАКОНИЕ!!!

27

До 28

преди 2 години

Еми най вероятно за да получат данни за медицинското и състояние от предишни прегледи, дали в последната седмица някои лекар не е предписвал лекарства и ако да какви, за да видят дали има придружаващи заболявания.Абе се ненужни неща които са без значение, нали ако е на лекарства за разреждане на кръвта и и вкарат още такива ще изкърви отвсякъде, ама то тогава пак ще го пишем лекарска грешка!Къде е бил дежурния гадател да гледа на кристалната топка и да им каже, че тя вече приема такива лекарства

26

До Ветеринар

преди 2 години

Ако я бяха вкарали без да и вземат данните и я бяха лекували с нещо към което е алергична и пак беше починала щеше да се реве, че пак е лекарска грешка, като не и вземат данните и не я приемат без преди това да знаят има ли алергии или не пак виновни, а министъра които е разписал този ред и е приел закони с които се поставят нормативите за работа на спешното най вероятно е на депутатското кресло в ролята на опозиция и реве днес с пълен глас, че вината е на "новите". Те такива ти ми работи.

25

Анонимен

преди 2 години

За какво, да и видят личната карта?!?!?

24

FACT

преди 2 години

чисто самоубийство.

23

Анонимен

преди 2 години

Трупът да го огледа опитен съдебен лекар, както и патолог, който си разбира от работата, а не подбрани в кавички хора, които да я изкарат, че краят й е дошъл още преди да е постъпила в болницата.

22

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да съдите регистраторката, а министъра чийто подпис стой под директивите за това как се обработва пациент когато постъпи в болница! Да обвинявате регистраторката, а не министъра които е разписал правилника е все едно да съдиш пистолет защото с него някой е извършил убийство!

21

Алооо

преди 2 години

Оствка и затвор за всички управляващи в момента и в предишните 32 години и изземане на имуществото. До края на дните си не да лежат по килиите и да п ъ р д я т, а ще бачкат, я дръвче да посадят, я някой парк да изметат, я няколко ремонта да направят, поне да свършат нещо наистина полезно за обществото

20

да бе да

преди 2 години

значи кирчо я погреба, Гешев ще я разравя - един дол мааскари са всите!

19

бааа го

преди 2 години

Докато напишеш отговор на някого, той взел, че слезнал с няколко номерца надолу!