215

Аааа

преди 2 години

Нали те го въведоха? Ко запяха друга песен? ьерите , тия играят неква игра със Нагаждане ще видите !

214

Qqqq(продължение)

преди 2 години

Не само в БГ. Сега на все повече места одменят сертификатите , а ние какво правим - нищо. Петков какво прави - нищо. Нали Рашков щеше да праща ББ в затвора. Какво прави - нищо. Нали щеше да чегърта хора. Кой изчегърта? Никой. Не смятам от колко време упрявлява това правителство , но то е най - смешното правителство , което сме имали някога.

213

Qqqq(продължение)

преди 2 години

А все повече държави от ЕС (Дания , Чехия и др.) вече отменят сертификатите. Отмени ги и Англия. А Кирил Петков какво прави? Нищо. В ситуацията в , която се намирахме преди две години Борисов реагира адекватно. А сега премиер е Петков и моля , кажете ми , той как реагира в конкретната ситуация? Той въобще не реагира и не прави нищо. На много хора може и да не им хареса но това са фактите. Не , че симпатизирам на ББ , но си е така. Преди две години затваряха паркове и къртица пейки навсякъде.

212

Qqqq

преди 2 години

Както е казал Бай ***: "Всички са маскари". Б. Борисов не направи нищо по - различно от отрепките от ЕС. Всички лъжеха и говориха за чували с трупове , всички лъжеха безогледно , а медиите им подгласяха. Превърнаха медицината в циркаджийство. Вие ако бяхте на мястото на Борисов какво трябваше и щяхте да направите? Всички ревяха за ваксини и искаха ваксини. Поръча и той. После се видя , че и това е лъжа и ваксините не действат. Борисов вече не е на власт на власт е К. Петков

211

Анонимен

преди 2 години

Да, бе. Другите виновни, че законово проверяващите нямат право да ти изискват лична карта! Хаха, а за закон за защита на личните данни които същите тези гербери приеха чували ли са? А тогава защо не искат и отмяна на контролиращите в софийския градски транспорт, защото и те нямат право да ти искат лични данни? То и за ПСР-а които се ползваше преди зеления сертификат е същата игра, как ще проверят, че този ПСР на Иванчо е негов или, че пред тях стой лично Иванчо?

210

българин

преди 2 години

А , пък ние искаме всички гербопитеци - в затвора !

209

Напомняне

преди 2 години

Много правилно казано от хората преди мен-същите тези, въвели набедената пандемия , направили затваряне на големите градове, глобяващи по 5000 лв за разходка в Морската градина( Варна), премахнали пейките в някои градски паркове, сега реват , че целият цирк около пандемията е незаконен. Айде , айде, всички играете в един цирк и си знаете номерата. Яд ви е , че няма да се облажите от идващите 28 милиарда евро( повтарям идващи, защото още не са отпуснати!). На печеливщите-честито!

208

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Докато партията на безпартийните не се създаде такива сертификати и ограбване на народа ще има и всеки който може да емигрира

207

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Много забавно миналата година Борисов затваряше градове, а сега е първи борец против собствения му сертификат който пречи на трайно безработни и работещи да си търсят работа и да работят, и на народа да ползва, заведения,хотели,магазини и тнт

206

Анонимен

преди 2 години

Никой днес в Българив не протестира, за разлика от времето на ГЕРБ-ДПС. Когато имаше барикади и затворени пътища с месеци. Това означава, че хората днес са доволни и щасливи от новата власт. фАКТ!!

205

Анонимен

преди 2 години

Абе Цветанка Ризова за чий беше поканила онава кафяво петно Сидеров?

204

Аз промяната

преди 2 години

Дали хора сте доволни от подмяната дали сте доволни от огромната инфлация към 30%ДАЛИ сте доволни от грабежите ДАЛИ сте доволни от нищоправеното на подмяната ДАЛИ сте доволни от шуробаджанащината ДАЛИ сте доволни от това че България е срутена И какво ще се промени за пишещите против ГЕРБ като ги ругаят

203

Ваксина? Не, мерси

преди 2 години

Махайте веднага фашистките зелени безполезни хартийки! А овчиците, дето се боцкат под път и над път си ги боцкайте колкото си искате, но оставете нормалните хора на мира!

202

40 000 жертви

преди 2 години

На сметката на Румен Радев и ДС/БКП олигарсите около него...

201

Мен

преди 2 години

Най- голямата простотия беше зеления сертификат.Дискриминират хората,и пак се намира начин за всичко.Това,че не влизам в молове и заведения,не означава,че не си купуваме всичко, което ни трябва и харесва.И да се забавляваме без кръчми пак всички,които ограничават живота на хората са изчадия адови.Всичко се връща и всеки ще си получи заслуженото.

200

Веднага

преди 2 години

Забравиха когато ни затвориха, гониха от Витоша и забраняваха да ходим в парка.

199

Анонимен

преди 2 години

Долу ГЕРБ!

198

Ямболски цървул

преди 2 години

Хахахахахахааааааасс.....Тези са БРУТАЛНО НАГЛИ,ДЕБЕЛООКИ И БЕЗСКРУПУЛНИ!!!!Затвориха държавата,всеки ден ни убеждаваха как ще има чували с трупове,довършиха здравеопазването,а сега нещо ...,нямам думи как да го нарека!НЯМАТ МЯСТО В НС ТЕЗИ УРРРРОДИ!И СЪД ДО ДУПКА ЗА ТЯХ!

197

Мда

преди 2 години

От личните ми познанства, на 10 ваксинирани 5 са с дози изпръскани в мивката! 30% ама друг път! На база антитела пък да не говорим колко фалшиви са издадени! Един преболедувал дава кръв за цялата рода! Само да се въртят едни пари към личните и лабораториите! Иначе корупцията ще борим, пък създаваме условия за такава под път и над път!

196

Ааа-ха-ха

преди 2 години

Ако бяха на власт, точно обратното щяха да ланкат. "Яко ще се мре" и т.н.