91

Анонимен

преди 2 години

Объркани са нещата във всички области на обществения живот. Важно е да се направи тотална промяна в много сфери на дейност. Най-много боли, когато се допускат грешки с фатални последици в здравеопазването. Наистина оттам трябва да се почне. Но това трябва да се каже от управляващите. В този случай Възраждане вършат добра работа. Дават гласност и искат промени.

90

Анонимен

преди 2 години

Прави са от Възраждане. Но трябва да се направи цялостна реформа в здравеопазването. Не може да се гледа на пациента само като на касичка. Забравена е Хипократовата клетва и страдаме всички.

89

Анонимен

преди 2 години

Досега Възраждане не са ни подвели.

88

Ямболски цървул

преди 2 години

Подкрепям Възраждане за позицията им.

87

Т.Петков

преди 2 години

Оставете министъра да работи поне 100 дни!

86

До 75

преди 2 години

Спокойно дава интервю с извити миглички и не е разбрала какво е направила, защото смята, че е безнаказана. Засега е права да смята така.

85

Анонимен

преди 2 години

Всички ние бихме могли да бъдем на мястото на пациент, когото не приемат навреме. Да се опитаме да чуем все пак какво е казал Костадинов. Аз направих това и не чух нито дума против лекарите. Става въпрос за система, която се прилага и която буквално пречи. Едни чиновници определят едни правила, които са вредни и излишни. А правилата са разписани от министъра. За това е думата. А не кой от политиците ни харесва и кой не.

84

До Несъгласен

преди 2 години

88"Не мисля,че съм закъсняла ЧАК толкова много".

83

Анонимен

преди 2 години

Този от "Възраждане" ( да го пита човек какво ли пък е "Възродил" ) , е по-опасен и ЛУД от Волен ,Валери и Борисов взети заедно - И какво ще стане като подаде оставка този министър , утре нали някой друг невинен пациент ще свърши по същият начин и то именно защото ТИ БЕЗУМЕЦО си си бръкнал в добовете и го местиш от единия в другия крачул ! Имаш ли готови здравни министри за всеки един починал в следствие на вашата АЛЧНОСТ и НЕКАДЪРНОСТ , защото това се случва и ще се случва всеки ден ???

82

Несъгласен

преди 2 години

Каквото и да беше направила тази сестра от рецепцията , винаги щеше да настъпи някоя бюрократична мина заложена от некадърниците в политиката , и каквото и да беше станало тя винаги ще е виновната , защото тя за една минимална РЗ и претоварването със смени и дежурства , ще е жертвата точно на тези които ОГРАБИХА здравната система , но сега ще крещят най-силно , защото това е Бг - всеки го знае , и затова всички "политици" и "бизнесмени " в Бг са си СКРИЛИ децата в чужбина с крадените париот Бг

81

Анонимен

преди 2 години

Виновна е регистраторката и новата власт! Това крещеше министъра които разписа последните приети нормативи и уредби за работа на спешната помощ! След тази гръмка тирада той морно се отпусна на депутатското кресло и благодари на съдбата, че днес е в ролята на опозиция и, че един бушон ще поеме вината за неговия подпис и некадърност! И така в тиради и прокламации мина поредния ден в народното събрание!

80

Несъгласен

преди 2 години

Трагедията безспорно е голяма , НО НЕ е редно да се обвинява жената от рецепцията , защото : Същите тези *** ( дето се наричат политици) дето с ръце в джобовете си чешат езиците по цял ден , мотаят се по разните комисии , бъркат си в ушите и носовете , същите те направиха здравеопазването ТЪРГОВИЯ с купища бюрократични правила и капани без да мислят кое е правилно ! Ние дето сме с най-много професори от цял свят , сега се мъчат да си измият НЕКАДЪРНОСТТА и МРЪСНАТА СЪВЕСТ с една сестра в СП

79

Вуте

преди 2 години

Здравната система и лекарите станаха най- големите убийци. Тихи и безскрупулни убийци без наказателна отговорност.

78

До армиятя

преди 2 години

Рубладжийски ***-Не ми пука за този Копейкаджии,но в Япония Асена щеше да е министър в оставка,при това-разследвана.А за Китай-не ми се мисли.

77

ПроСоТо

преди 2 години

До Майора...не върви адвокатстването ти на герп ,и ще ти кажа защо :..-АКО сегашния здравен министър носи някаква вина че за три седмици служба /или месец и нещо / не е отменил протокола,то НЯМАТ ЛИ ВИНА и предишните здр. мин.-тези на герп ,при условие,че за дванадесет години не погледнаха изобщо дереджето в здравеопазването ни ?..За това споменах и герп..Нещата трябва да са еднакви ЗА ВСИЧКИ !..Носенето на отговорност-СЪЩО..

76

А ха ха

преди 2 години

А Асена какво мислеше като се цани за здравен министър ?? Че ще помага на търговията на съпруга си ли??

75

Спешно???

преди 2 години

Такова бавно обслужване няма и в провинциално кафене!!

74

Брр

преди 2 години

ДОСТАТЪЧНО Е УПРАВНИЦИТЕ ДА ЧЕТАТ КАКВО ПИШАТ ХОРАТА, КЪДЕ ГИ СТЯГА ЧЕПИКЪТ, И ЗА 1 СЕДМИЦА МАКС МОЖЕ ДА ИМА ПОДОБРЕНИЕ ВЪВ ВСИЧКО. НО ТЕ НЕ ЧЕТАТ. НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА. САМО ЗА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ СЕ ГРИЖАТ. ПОЗОРНО Е ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА!!!

73

999

преди 2 години

А КОЙ КАЗВА, ЧЕ НЯМА АЛГОРИТЪМ ЗА ПРИЕМ В СПЕШНОТО?? ИМА, ИМА И ОЩЕ КАК!!!

72

Майора

преди 2 години

Просото както винаги пак не си разбрал! И ако следиш нещата ще разбереш , че мофела е объркан доста преди ГЕРБ! Така че мантрата ГЕРБ не е в сила