26

преди 15 години

Нема ли най-накрая да си одите у Туркия да си се псувате там и там да си говорите таквиз простотии, мамати *** мана*ска.Вобще не ми се слуша колко сме зле и кви сме намси кви от един явен турчин дето нито някога е бил европеец нито ще бъде... география.А зя арабите и нездравословния живот и за затластяването..... бори се с тия проблеми в турция тука нямаме нужда от акъл!!!

25

преди 15 години

изби рибата! поздравления!

24

goth

преди 15 години

За каква извратеност ми говорите при нудистите?Всеки ходи така както му е кеф.Помнете,че все пак още когато се е появило човечеството всички са били голи.Други индивиди подобни на нас са ни наложили да ходим облечени.Кое му е извратеното?

23

Минувач

преди 15 години

И какво като са голи? Като съдя по коментарите, България е една типична арабска страна, населена с араби и не може да скочи по-далеч от простотията. И как ще е иначе - дебели, космати, грозни, провиснали форми у 90% от населението, преобладаващо съставено от изкукали чички и озлобяли лелки над 100 кила и с тройни гуши (направени от препържени манджи и много леп). Пълна сексуална комплексарщина и селяния. Много ясно, че всеки дето има тяло и смее да го изложи трябва да бъде линчуван. А ако реално се замислите (не че имате мозък в арабска республика ***), всеки има тяло - у едни хубаво, у други шопарско. имате и вие, неуважаеми арабски по манталитет псевдоевропейци от ориенталски тип, макар да ви е трудно да ги намерите в лойта. Това, че някои няма как да си видят от три ката кореми отгледани в красивите булгаристански традиции на яденето на "мноо леп" и кебапчета и всякакви л****, е друга тема, разбира се. А иначе *** араби са най-моралните същества на света - ако някой ги млати, скубе, убива, тероризира, те са супер доволни и го имат за "голям човек". А децата от малки се възпитават в традиции на лицемерничене, лъжа и тарикатлъци, с което се движи голямата поточна линия за възпроизводство на ограничени . Мазници, лъжци, лицмери, завистници, тлъстаци с безформени тела, болни от цигари и алкохол - това са носителите на "морала" в арабска республика ***. За булгаристанеца един нудист е истинско бедствие, но виж.. замъците на отговорните другари (може и дрОгари) са място за поклонение и роболепнечене. Срещу тях арабина республиканец не вика и не скача, че нудистите не бият, ама червените господари със замъците в стил мутробарок яко трепят.

22

преди 15 години

ега ти палячовците

21

gothic

преди 15 години

Седи си на мястото и няма да видиш. А за чадъра- харесва ли ти?

20

преди 15 години

Абе аз нека видя някой нудист, докато съм с моето дете на плажа, целият ПЛАЖЕН чадър ще му вкарам в ***.

19

gothic

преди 15 години

#12, хайде прати жена си при мен, да видиш пресищане. Аз да не живея на нудисткия плаж бе, пич!Нудьо Дървен, ставай от компютъра и се прибирай в ***!

18

от 17

преди 15 години

...

17

мене

преди 15 години

Е да де за всички неудачи и мизерии по света все комунизма е виновен, айде стига с тоя комунизъм, че взе да писва!

16

мелен

преди 15 години

МАФИОТИ ПЕДОФИЛИ ТРОРИСТИ МОЖЕ ? А НУДИСТИ НЕ ? ЩООО?? МАЙ ОЩЕ КОМУНИЗМЪТ НЕСИ Е ОТИШЪЛ НАЛИ? АКО ТОВА БЕ АНГЛИЙСКА ИЛИ ФРЕНСКА КОМПАНИЯ ДОСЕГА ДАБЯХА ВЕЧЕ НА ОСТРОВА

15

Нудьо Дръвен

преди 15 години

Абе gothic от не заведеш 4 годишния си син и на . ***

14

една

преди 15 години

Мнението ми е, че всеки има право да прави каквото му харесва, стига да не е противозаконно и да не пречи на другите. В случая мен не биха ме притеснили нудистите в самолета, но преди да слязат е добре да се облекат, за да не гледат децата на летището голите им маткапи.

13

lisygera

преди 15 години

аз също съм запален нудист но от както топките ми станаха по дълги от оная работа и се замислям вече ........а текстилците са ограничени хора по душа

12

Do gothic

преди 15 години

Тогава аз ще ти цитирам други изследвания, които показват, че близо 80 процента от нудистите страдат от импотентност /мъжете/ и фригидност /жените/ поради "пренасищането" с голота по плажовете /говоря само за летните периоди, а не като при гинеколозите - постоянно/. Така че благодаря, но не ми хвали нудизма, моля те ...

11

Sopol

преди 15 години

хахаха, на старчока патката се вижда! Подкрепям номер 3 -> н ми е приятно да гледам дъртаци, камо ли голи!

10

Вишничка

преди 15 години

Ужас, ужас 3.Такава извратеност , тц тц...Да живее българина - вечния нудист.На голо дупе носи чифте пищови :)))

9

адамчо

преди 15 години

На тия дрехите им са проблема!

8

преди 15 години

Споко братя нудисти, за гейовете е нормално това да харесваш мъже, за педофилите е нормално това да се възбуждаш от малолетни деца и за вас е нормално да летите 50 пръча по в пътнически самолет ;)

7

Revelator

преди 15 години

Тия момета със сладки цицета и мен ша *** напраят нудист :-)