229

Krom

преди 2 години

До Христо Христов 374 - за пореден път се убеждавам, че си рядко просто пар'че! Но пък и не може да се очаква друго от озлобен пенсаж със склонност към социалистически примитивизъм.

228

Боен гей

преди 2 години

"НАТО също съчетава протегната ръка с предупреждение." - не ви ли звучи доста усукано по гейски "войната за мир" на краварите?

227

дърт

преди 2 години

Протегната ръка с граната!

226

Krom

преди 2 години

До Христо Христов - Десанта просто отбелязва Втория фронт в Европа. Но не значи, че до тогава Британия и Америка не са воювали. Принципно, великия Буров казва, че уважава само две нации в Европа - руснаци и англичани - защото само те не са се огънали пред Хитлер. Но пък е вярно, че Втория фронт няма особен принос към военните действия на Източния фронт. Далеч по опитния Вермахт за малко да смаже съюзниците след откриването му.

225

само питам

преди 2 години

До Крим не е руски: А ти застана ли на колене пред черния американски министър на отбраната на САЩ с неясни сексуални наклонност и захапа ли черната му палка?

224

Крим не е руски

преди 2 години

"Томахок" не са като руските ракети които падат където си искат. Ако Путин разтвори задни бусзки "Томахок" може да го улучи в петолъчката между бусзсите..ха.ха

223

Според Ванга

преди 2 години

датата 02,02,2022 е специална. От днес до 22.02.2022 г. ще се вземе решение дали да има голяма световна унищожителна за човечеството ядрена война!

222

БлядСтрийтБойс

преди 2 години

аде на парада

221

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Язък за барута. Разминаааме се с ВСВ.

220

Krom

преди 2 години

До Христо Христов - щото ти си много умен. Да, Десанта в Нормандия е на 6 юни 1944 година. Но, Британия воюва с Германия от ден първи. Може би отричаш, че Британия воюва в цяла Африка с италианците и по късно - с Ервин "Пустинната лисица" Ромел. Чак до Тубрук, където го побеждава. Или отричаш, че от 7 Декември 1941 година Америка воюва с Япония в Тихия океан? Някой битки като Гуадаканал са доста кървави. Не само Русия воюва в тази война. Защо нападаш колегата?

219

Анонимен

преди 2 години

До 355. "Да анексираш, да се намесваш и т.н.". Абе приятелю, ти да не си едноок? Погледни и с другото си око. Можеш да упрекваш, ако никой друг не го прави. Как САЩ получиха Калифорния и Тексас? Подарък от Мексико за рождения ден на президента? Коренните жители на Северна Америка сами ли измряха? И има ли страна в света, където САЩ да не са се намесили? С Русия не им се получава и затова е всичко.

218

Малко за политика

преди 2 години

На обещанията на американците не може да се разчита. Обещаваха на Горбачов, че ако изтегли руските войски от Германия НАТО няма да се разширява на изток. А той взе, че им повярва, даже не поиска това да се напише черно на бяло. И всички знаем какво стана. Но с Путин тоя номер с празни обещания няма да мине.

217

до 254

преди 2 години

Да анексираш територии на съседна държава , да се намесваш в избори , да тровиш хора на територията на чужди държави и да разполога по границите със съседите си тежковъоржена с нападателни оръжия 150 хилядна войска НЕ Е ЗАЩИТА а подготовка за аагресия.Ххората по света не пасат трева и не обръщат внимание на руските простотии.Но който нож вади от нож умира и това ще бъде краят на империата на злото.

216

Анонимен

преди 2 години

Нека правят нови алианси, не знаем за кого ще е добре. Нещо става, САЩ са си изтеглили войските от Афганистан, дойдоха в Украйна да и оправят проблемите, които им създадоха преди това. Няма такъв фалш.

215

Анонимен

преди 2 години

Русия се защитава и я обвиняват в това. Правете си сметка кой има свобода в днешно време. Няма да имаш право да напуснеш НАТО, дори ако води неправомерни действия. Имали сме глас. Сега сме още добре, само 30 % инфлация. Като се задълбочи икономическата криза, само войната може да я "оправдае".

214

Корни Нинова

преди 2 години

По принцип и аз харесвам Русия и другаря Путин,но някакси с мъжа ми решихме да пратим нашия Рафи да живее в САЩ.Много му харесва там.

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-Эх, брат поляк, как будет по польски "вода"? -"Вода", товарищ Чапаев. -А как будет по польски "хлеб"?- Хлеб, тов. Чапаев. - А как будет по польски "***"?- Дупа, тов. Чапаев. -Эх, брат поляк, тоже красиво.

212

Анонимен

преди 2 години

Ром"с, нещата се развиват динамично. Прочети внимателно коментар 309 и си отговори на въпроса: в случай на реализацията на алианса ДУПА (Демократична Украйна, Полша, Англия) - следваща провокация - следващи военни действия на укропска територия, Англия и Полша като обвързани в алианс с Украйна, ще трябва ли да се намесят? А ние сме обвързани с Англия и Полша. Намесваме ли се? Триморието намесва ли ни?

211

Krom

преди 2 години

До Споделям - Десанта в Нормандия, Деня Д, Операция Овърлорд, Омаха Бийч - 6 Юни 1944г.

210

Шмайзер

преди 2 години

Не ви ли напомня всичко това на 30-те години на 20-и век? Хитлерчо завладява съседни територии, а Запада се чуди как да го спре.