11

Анонимен

преди 2 години

СЕГА СЛЕД КАТО ВИДЯХА КАК ДОБРЕ СИ СЛУЖАТ ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ С КИБРИТА ДА СЛОЖАТ ПО ЕДИН НОЖ ДО ВСЕКИ БОЛЕН- ЕЙ ТАКА ДА НАПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ.

10

Фас

преди 2 години

Ако обещаят да приберат Тиквуций, тогава.

9

Радев

преди 2 години

Д-р Гълъбова, поведете още едно следизборно хоро и "ще ви се даде".

8

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

"Психиатрията " не е наука,а антинаука. Науката ,която помага на хора с нервни проблеми се нарича "НЕВРОЛОГИЯ". Психиатрите на Хитлер,които съсипваха аристократки,превръщайки ги в месо за Джой Дивижън бяха евреи. Като Хитлер.Само слабаците унищожават мозъците на хора с чувства и нормална емоционална система. Психиатрите са луди за връзване!

7

Анонимен

преди 2 години

До МалъкАми посети Афера.бг и ще разбереш. Същата, дето публикува снимките с шкафчето. Не знам защо, ама почтените от промяната нещо спряха да цитират публикации от този сайт??!! Какви ли става?

6

съд

преди 2 години

До Мен: Освен батко и братко при тия управляващи требе да добавим и още една (поне за сеги е само една) роднинска връзка - "женка".А ако малкия пита коя е и женка, отговарям му веднага - на Лорер женка му.Скоро трябва да очакваме и балдъзи, шуринайки, учинайки,калековци,брадчеди до осмо коляно и всекъв друг вид роднини както близки така и далечни.Надявам се, назначенията за сега да се сведат само до роднини до осмо коляно и да не прибягват господата управляващи и до назначения по съседски.

5

Анонимен

преди 2 години

И кой е шеф на тази болница? А? Цветеслава Гълъбова!!!! Туш! Същата дето на снимката на инициативнипя комитет на Радев е с едни гърди и корем пред самата президентска двойка!!! Тя, Мая Манолова, Татяна Дончева и съдия Ченалова почтените лица на ПРОМЯНАТА дето най ме кефят. "Радев вдигна юмрука и ни поведе в битка за България" 22.12.2021. Да си бе гладала болницата, за което й плащаме. То бива натегач! Ама!

4

Мен

преди 2 години

Всс, булгаргаз, антикорупционна комисия, ббр, и още и още. Предстоят и нови "прозрачни" промени

3

Малък

преди 2 години

До Мен - Кои са батко и браткооооо ?

2

Алооо

преди 2 години

Коя държава, то държава няма от години. Само кражба и далавери и кой оцелее, оцелее.

1

Мен

преди 2 години

"Социалистите" не се интересуват от тази социална единица, по-важно е сега да нагласим батко и братко