79

Анонимен

преди 2 години

Евреите принадлежат на бялата раса - или вече има нова "наука", обслужваща политкоректността? В Тората - свещената книга на евреите, първата част от Стария завет, е записано също, че евреите са богоизбран народ, а всички останали стоят по-долу от тях. И явно наистина се ползват с такъв статут, след като им се осигури земята на палестиците, на която да си създадат държавата Израел. И го играят вечните жертви - цял свят трябва да се съобразяваме с тях. За арменския геноцид нещо?

78

Анонимен

преди 2 години

Карин Илейн Джонсън - това е истинското й име. Как пък не се сети да каже, че робство в САЩ е нямало.

77

Анонимен

преди 2 години

Карин Илейн Джонсън - това е истинското й име. Всички проследими роднини на Джонсън са африканци, няма евреи. Нито е приемала юдаизма. Просто е приела като артистично име Упи Голдбърг заради слуховете тогава през 80-те, че евреите в Холивуд се толерират.

76

Загрижен

преди 2 години

Всичко което е различно от права на чернокожите, за нея няма значение.Милата тя, актриса, ОКСАР, но необразована - нормално, не я съдете твърде строго.

75

анонимен

преди 2 години

Имам еврейски произход, баба ми по майчина линия е еврейка и знам как с дядо ми са се криели в село Златица от нацистите. Холокоста е най-чудовищното престъпление, което човешкото съзнание не може дори да побере. Но смятам, че нещата трябва да се разграничават. Евреите са бяла раса. Те са бели. Геноцид, смърт на невинни хора е Холокоста, зверство, но расизъм не е. От телевизията трябва да оставят жената на мира. Тя знае какво е и расизъм, и бедност.

74

Анонимен

преди 2 години

Упито, ако е тарикатка, да вземе да ги съди за расова дискриминация и смъртна обида на афроамериканец!

73

Анонимен

преди 2 години

Не е много ясно евреите на кое са по - сърдити! На това ли, че нацистите са ги трепели по концлагерите, или на това, че германците са им откраднали идеята за господстваща раса в света.

72

Сата НАТО

преди 2 години

Нацистите изобщо не са били прави. В крайна сметка се оказва, че евреите са господстващата раса.

71

В.

преди 2 години

Мисля че клинът между Блак лайф и Холокост дед ще разруши сащ. Белите работници и фермери могат само да гледат и да се кефят. Както казват всяка дълбока държава ражда своя гробокопач.

70

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка да свалят черна от екран. Сега ще име миитууу, блак лайвс матър, съдилища, ревове в ефир и други драми и награя чекове за милиони обезщетение. Тоз сценарии го знаем, ама някои се пазим да не влезем в грешния филм.

69

Дори и толерастите

преди 2 години

в САЩ започват да узряват,че най-големите расисти в страната им са афроамериканците. Те постоянно се жалват и протестират как са дискриминирани и с намалени права и свободи,в сравнение с останалите.Това е лесно обяснимо-те се чустват комплексирани и неподготвени за реалностите на съвременния живот и компенсират неподготвеността си с повишени изисквания за привилегировано отношение.Има и изключения,но те само подчертават изводите за непропорционалност на нормалността и липсата и при тях

68

Анонимен

преди 2 години

Права е госпожата! Не е расова, а религиозна и геополитическа!

67

Анонимен

преди 2 години

Много от цветните човеци са расисти. Те считат, че Ийсус е бил черен, че черните хора са били първите такива на планетата земя, а ние, белите сме произлезли от тях. Те също ненавиждат евреите във всичките им форми и считат за абсурд 6 млн. джута да бъдат изгорени и/или изтровени из камерите на партайгеносе Адолф, което не е лишено от логика по отношение на количеството евреи в Европа. Историци послужили си с факти са обвинявани в антихолокостци.

66

Aman ot cheren rasiz

преди 2 години

Taq gospoja ot snimkataako svali ot sebe si vsichko proizvedeno ot beliqt chovek i spre da polzva vsichki texnicheski blagininapraveni ot beliqt chovek po kakvo schte se raazlichava ot oniq po dyrvetata

65

Анонимен

преди 2 години

brr

64

Да, да, ама не

преди 2 години

Младо еврейче се заженило и казало на татко си да се готви за снаха! А таткото щото бил разкарал вече няколко годеници и питал - А как се казва тази годеница? - Голдбърг! - Ооо ама това е много хубава еврейска фамилия! - Голдбърг, Упи Голдбърг доизказало се момчето!

63

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е сега Упи да се замисли над въпроса кой има повече права и кой е по-репресиран. Те и нашите *** по трудния начин разбраха, че мигрантите, дето си минават свободно през границите ни са по-репресирани и имат повече права от тях ;)

62

Мъко,мъко

преди 2 години

Предатели,лекари-садисти по лагерите на смъртта,банкерите ,с парите на които мустачко уби милиони невинни хора,хитреци,за които в Библията пише,че са непослушни,алчни,продават брат си,жена за изгода...Холивуд се управлява от тях-той е фабриката на измама..Истината боли,затова ***..

61

Боби

преди 2 години

Върти сучи, се и е проблема нещо с ваксатa... Залебва, оти цръна...

60

Анонимен

преди 2 години

Това става с либерастки медии. От една страна белите виновни, от друга, евреите се почувствали оскърбени.При нас пък уволника цял екип на Орлин Горанов, заради цитат на евреин.Кога ще спрат заплахите на черните и евреите срещи бялата раса?Май разисмът ще се възроди, но белите няма да са виновни в този случай. Да не говорим за геноцидът на евреи срещу палестинци