25

Анонимен

преди 2 години

Радев ще свали и това правителство!

24

тъпото

преди 2 години

До Анонимен не се притеснявай, важно е как ще бъдат настроени машините...Да живее комунизма

23

Анонимен

преди 2 години

Оставете хората да поработят! Ясно е че журналистиката иска провали, скандали, и театър. Ако случайно няма, те провокират! От мухата правят слон, от слона правят кит, иначе от глад умират! Опозицията също си мечтае за обилната властническа трапеза и също провокира скандали и пророкува небивалици.

22

Към управляващите

преди 2 години

С това темпо няма нужда опозицията дори и пръста да си мръдне. Правителството ще усети силно напрежение отзад. И само ще се изчегърта (тяхната любима дума) !

21

Анонимен

преди 2 години

Германия е икономическият стожер на ЕС, а ЕНП, разбирай М.Вебер и фон дер Лайен, шеф на ЕК и протежето им А.Лопес управляват ЕС.Б.Б. беше техен покорен изпълнител и затова ЕНП го държа 12 г. на власт в БГ -рекорд на стаж в ЕС и продължава да разчита на него. САЩ се вклини в БГ и е опонент на ЕНП, което ЕК няма да допусне.Петков е жертвата на този двубой, министрите са аматьори, ЕК ни отнема евтиния ток, а много скъпият газ е дело на натиска на ЕС и САЩ с/у Русия и посредниците от БГ.Плюс мин.А.Н

20

Анонимен

преди 2 години

Борбата всъщност е между Германия, която чрез М.Вебер и фон дер Лайен управлява ЕС и САЩ, която чрез двамата харвардци искат да изтика немците от БГ. Затова Петков припна в Скопие - като посредник на САЩ, а не на ЕС и по същата тази причина ЕК ни сервира високата цена на тока и износ на евтиния от АЕЦ-а ток на борсата.Високата цена на газа беше дело на наши прекупвачи и влошени отношения БГ- Русия.Отделно министри без опит и натиск отвън.Кабинетът яко се нагълта с вода, а от ЕК никаква помощ.

19

Тони

преди 2 години

До 16 А ти разбираш ли как е управлявал Борисов 10 години непрекъснато заливан с лъжи и помия а? И то добре управлявал.Затова е тая злоба на некадърниците страх ,че им пречи да не могат да се докопат до кокала ,та създадоха цял ОФ.

18

Анонимен

преди 2 години

Тази коалиция се формира за съставяне на кабинет. Двамата харвардци са аматьори в политиката и което е по-лошо - без опит в областта на икономиката и управлението на държава. Насреща си имат противник с 12 годишен опит, зад гърба на който са Германия и ЕНП, създали през 2007 г. ГЕРБ, търпяли през тези години ББ и золумите на неговата партия. Г-жа Меркел я няма, но М.Вебер и фрау дер Лайен управляват ЕС и кабинетът Петков без тяхна помощ ще се удави.БГ навлиза в криза, а помощ от ЕС НЯМА.Обратно

17

ШибиРиби

преди 2 години

Тая клепоуха печурка денчев не е никакъв общественик а мekepe на ДС което трябва да бъде изритано в Москва

16

Анонимен

преди 2 години

Турският общественик Кириак Стефчов е получил информация от патеричата партия на ГЕРБ и ДПС а именно тази на Славейко...

15

Анонимен

преди 2 години

Разбирате ли колко е огромен в момента натискът върху правителството? Инфлация, цени на горивата и тока, македонците нещо мрънкат. Киро-факиро се ошашави. На власт е от няма и два месеца, а му се разказа играта. Лошото е, че не държи фронта, а се насочва към крайно популистко-болшевишки решения като безразборно теглене на кредити, които да раздава, за да закърпи положението с доходите. Действа се хаотично и се говори какво се смята да се прави по медиите. Тъжна работа!

14

Дар от БОГ

преди 2 години

Хора, които искат аз да живея зле цял живот, всъщнсот са расисти и алчни лоши хора !

13

Анонимен

преди 2 години

Радев яко сгафи с харвардските измамници и сега се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Не им прави забележка, а се застрахова като се разграничава от собствената си партия. Радев ще изчегърка ПП ПП и ще прави нов проект. Хареса му да назначава служебно кабинети. Със служ.кабинети куче влачи-диря няма. Накрая ще излезе и ще се привикне, че НС е излишно понеже партиите са неспособни и некадърни. След което ще обяви, че иска президентска република.Целта му е да внушава, че е време за През.Република

12

Анонимен

преди 2 години

Абе,няма ли кой да озапти разбеснелите се Бокови кучета?

11

Анонимен

преди 2 години

До 10 Всичко е за пред хората

10

Анонимен

преди 2 години

Гледам гербавите вият на умряло под всяка статия и по всички сайтове.И още не са разбрали,че повече власт няма да видят.

9

Анонимен

преди 2 години

Радеф плаши и Нинова!Нали е вице на Кокорчовците!

8

Асан

преди 2 години

Всеки ден генерали и професори откъде ги вадят толкоз много :)))

7

Анонимен

преди 2 години

При нови предсрочни избори не знам кой ще гласува за ИТН и ДБ, след като подкрепиха комунистите да сформират правителство и сигурно ще имат подкрепа под 4%.

6

Анонимен

преди 2 години

Кой създава напрежения в тази държава?Освен Нищоправещия друг няма!Кусури лесно се намират на работещите гледайки отстрани!