11

ЦЕНИТЕ

преди 2 години

НА ТОКА В ГЕРМАНИЯ И ПОЛША СА 280 ЛВ. В БГ - 500 ЛВ. ПИТАМ КАК ПРИ СВОБОДЕН ПАЗАР НАШИТЕ УЖ ПРОДАВАЛИ ПО- СКЪП ТОК В ЕВРОПА И ТАКА ПЕЧЕЛЕЛИ!!! АМИ НЯМА КАК - КАТО ТАМ ЦЕНАТА Е ПО- НИСКА!! ИСТИНАТА Е, ЧЕ СКЪПИЯТ ТОК У НАС СЕ ДЪЛЖИ НА ПОСРЕДНИЦИТЕ!!! ДС - ФИРМИ.

10

иво8

преди 2 години

Крайно време е за арести,съд и затвор.Още колко време гербаджийските крадци ще бъдат на свобода???????

9

Анонимен

преди 2 години

А герберастието помните ли как Лойко на по-предния му мандат го изритаха точно заради високи сметки за ток, или ще се правите, че това не се е случило и че либерализацията на пазара на ток не ни я натресе пак Лойко в началото на миналата година?

8

Анонимен

преди 2 години

И тия пари кой ги плаща?Пак ние данъкоплатците.

7

Анонимен

преди 2 години

Измамата на века и участниците в нея разкатаха фамилията на държавата. Не съд и присъда, ВЪЖЕ!

6

Анонимен

преди 2 години

Всички се натискат да плащат по евтината тарифа... а лятото, като фотоволтаиците почнат да правят някакъв ток и цената падне, по коя тарифа ще плащат? Пак по по-евтината ли? Ех, искам и аз така да си избирам както ми е кеф... ем х*я до края, хем душата във рая...

5

Анонимен

преди 2 години

Всеки да си плаща както може следващияпът, като погазват националните ни интереси пак си трайкайте.

4

Факт

преди 2 години

Истинската причина, за дето човек от Варна е психопат, тва е заради факта че няма хубав живот !Поради липса на хубав живот аз не съм добре!Оправете ми живота и на мен трябва да ми е добре и да имам нещата които ми трябват!

3

Асан

преди 2 години

Киро да дава помощ за ток наред :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Трябва да срем да плащаме данъци и здравни осигуровки. Щото не знаят как се изкарват пари с труд. Обърнаха ни на мандра.

1

Анонимен

преди 2 години

Ще ги подпомогнат с парите на данъкоплатците или със заеми, които ще се връщат от данъкоплатците, а дабъкоплатците изнемогат не по малко от крадливите общини.