14

Асан

преди 2 години

Плажа иска цаца и бира :)))

13

Асан

преди 2 години

Ше им мине :)))

12

Нека да има повече

преди 2 години

Заведения, клубове, нарко и геей клубове така и ЛГБТ също да си правят купони. Трябва и бордели и публични домове и казина да има по плажовете това е златна мина и атракция. Българките ще са доволни да работят като нощни пеперуди със секс услуги по тези клубове докато мъжете им са гастербайтери в чужбина за техните жени останали на морето ще изкарват още допълнително пара.

11

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА

преди 2 години

Ходенето на море в България е безумие и хабене на пари и време. Такава е политиката държавата ни е като мизерните бананови държави където основната икономика се крепи на туризъм и увеселителни заведения. Пропаднала държава сме. Дори стимули и разни пари бонуси раздаваха на бизнесмените със заведения и клубове.

10

Ооо

преди 2 години

Да вземат багерчето и да разчистят и другите заведения направо! Освен чадър - нищо друго не трябва да има поне на 50-100 метра от плажа и рака трябва да е навсякъде! Така природата ще може да си възстановява плажа от лятната инвазия !

9

КоТиПука

преди 2 години

Сл.бряг съсипаха, за Созопол няма да коментирам, Черноморец е пред еко-катастрофа... спрете се!!!

8

Методи

преди 2 години

Почиващите ще трябва и да се хранят. Да забранят всякакви протести на бургазлии. Така са тръгнали нещата, че през лятото никой българин няма да почива на нашето Черноморие.

7

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука, нормалните не ходим на кафево море от 20 год. Да го застроят 2км навътре с арматура и бетон им пожелавам и да си паркират джиповете един врез друг.

6

Тошо

преди 2 години

Защо се слага на пясъка, нямало къде другаде, ами освен че пясъчната ивица и богатсво, закрива се и гледката към морето, ако някой иска да сложи каквото и да е то трябва да е до 10 кв.м и да не е високо, това е мнението ми!Няма как да правиш бизнес тук, трябва да обслужваш без да искаш много, които иска бизнес да иде да произвежда, я на полето, я в цех, а тук да остави тишината, морския бриз на почиващите!

5

Анонимен

преди 2 години

Тези ограничени хора кога ще разберат, че нямат работа върху пясъка. Хората затова хукнаха по другите държави на море. Всеки иска пясък и море, не заведение.

4

Анонимен

преди 2 години

Айдееее промяна,промяна,промянаааа,гласувайте за Радев и промянатаааа,цените до небесата промянааа

3

Анонимен

преди 2 години

Тази година сме в Гърция на Сиртаки!

2

Румен Крайчев

преди 2 години

Да леят бетон, не ме интересува. Само парата да върви. Веднъж се живее.

1

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме!