85

Много ясно

преди 2 години

ТОВА са ПОСЛЕДСТВИЯТА от стареенето и консумирането на огромни колическа колбаси и вредна рециклирана масова храна с химикали и консерванти. Голямото откритие това ги очаква почти всички хора при съвременният начин на живот с ниски и средни доходи.

84

Анонимен

преди 2 години

ОФФФФФ Значи за сега симптоми на КОВИД са всичко. Ако се чувстваш напълно здрав вероятно имаш КОВИД, ако нещо не ти е наред, без значение какво, вероятно също имаш КОВИД. Като погледнеш симптомите на КОВИД те са всички възможни симптоми за всичко, което може да се случи или да не се случи на един човек! Сега минаваме и в решим какви болести може да отключи КОВИД, за да накарате хората да се набодат ще изкарате всички съществуващи и изкоренени болести, че може да са последица от КОВИД! АМАН ВЕЧЕ!

83

Анонимен

преди 2 години

Хмм... започнаха да се появяват официални документи за повишена заболеваемост след ваксинирането и изведнъж ни затрупаха със статии за "страничните ефекти на ковида"... слочаенос?

82

Анонимен

преди 2 години

Баси, направо се оакъх.

81

Анонимен

преди 2 години

"тези вируси може да са способни да заразят панкреаса, или като избягат от белите дробове, или изтекат от червата и в кръвоносните съдове" ........ Като ги пишите такива неща от живота на вирусите, четете ли го после, преди да публикувате? Опитайте да си предтавите как вирусите бягат от белите дробове, за да изтекат после от червата. Отделните събития си ги представям, но с цялостния процес срещам затруднения.

80

Антиваксър

преди 2 години

Уточнявам веднага че съм враг само на западните ваксини не на руските които никой не ни дава да се пробваме с тях. Та като такъв давам веднага пример колежка на 50 получила инсулта в клас пред децата щото е с 2 дози плюс милата ми Бустерна доза. Ако се не бе боцкала с отровите на Бил Гейтс нямаше да има Инсулт и хиляди проблеми с обездвижване от ляво.Всичко друго са печалбарски истории на хора имащи милиари и желаещи още а също драстично намаляване населението по света.

79

ДНЕС БГ,

преди 2 години

А ЛЪЖЦИТЕ ГИ ХВАЩА ПОРАДИ ПОВИШЕНО МОЗЪЧНО НАПРЕЖЕНИЕ ХИПЕРТОНИЯ И ОТТАМ - ИНФАРКТ...

78

Nimand

преди 2 години

Извинете като ядем ПАЛМОВО МАСЛО И БЯЛА ГРЕС ВКАРАНИ В ПОЧТИ ВСЯКА МЛЕЧНА ХРАНА ?? КАКВО СТАВА ТОГАВА С ОРГАНИЗМА ???? ЗА МЕСОТО , ХЛЯБА И ДРУГИТЕ РАБОТИ НЯМА ДА ПИТАМ ........

77

Анонимен

преди 2 години

Диабета идва от плюскането и обездвижаването от карантината.

76

Анонимен

преди 2 години

Идват ми разни параноично-конспиративни мисли напоследък, че всички огласявани в медиите пост-ковид усложнения всъщност са оправдание за ефекта от ваксините. Дано да греша, но...

75

А КОЛКО

преди 2 години

СА СЕ ЗАРАЗИЛИ УПЛАШЕЛИ СТРЕСИРАЛИ И ЗАГИНАЛИ????. ОТ ВАШИТЕ ПИСАНИЯ. И ОТ ДУМИТЕ ИЗРЕЧЕНИ ОТ ХИРУРЗИ МАТЕМАТИЦИ ДОКТОРИ КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС ВИРУСОЛОГИЯТА?!??!!?. ДВЕ ГОДИНИ СУТРИН ВЕЧЕР САМО ЕДНО. КОВИД, КОВИД. ОТВРАТЕН.

74

българин

преди 2 години

Благодаря много за пожеланията, но вече си имам диабет и преди ковид пандемията. Виж, не бих отказал един Паркинсон. Щото вече AC/DC ми омръзнаха нещо.

73

ха ха

преди 2 години

учени търсят връзката между ковидъ и пролетите слани :))))

72

Анонимен

преди 2 години

Сегашното чудо вече е обяснението на всяка болест или проблем - от "Марсианска треска" до пъпка на лицето. Преди това питаш: "Ами, докторе, какво е причинило това?" и най-честият отговор, особено за тежките неврологични проблеми, а и не само, беше, че не е много ясно. Общите обяснения за нездравословен начин на живот и т.н. ги оставяме настрана.Сега обаче всичко е от ясно по-ясно.

71

ПЛОСКОЗЕМЦИ

преди 2 години

ЗАЩО НАРИЧАМЕ ВАКСИНА НЕЩОТО , КОЕТО ДАВА 40% ГАРАНЦИЯ ЗА 3 МЕСЕЦА ЗАЩИТА ОТ ВИРУС??мОЛЯ ГОУЕМИТЕ ПРОФЕСОРИ ДА МИ ОБЯСНЯТ И С ЕПОДПИШАТ!

70

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖА БГ, ЕФЕКТИТЕ НА ДИАБЕТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОУЧИ ЗА 2 Г., КАКТО И РАКОВЕТЕ.

69

Кой пусна тая гад ?

преди 2 години

Аз съм типичен случай на поразиите който причинява covid-19. След прекаран тежко covid отключих диабет, около 6-8 месеца след оздравяването. Правих си изследвания 2-3 месеца преди да се разболея и тогава кръвната ми захар беше в нормални граници. В рода ми няма наследствени диабетици. Вече съм на лекарства! Не съм ваксиниран! Тогава все още нямаше ваксини! Антигенният тест е с високи нива! Правете си изводите и четете повече от сериозни източници, преди да коментирате и да философствате ненужно

68

Анонимен

преди 2 години

Ясно-учените търсят под вола теле. Трябва на всяка цена да изкарат коронавируса по-страшен от ваксините. Ама не е така и няма как да бъде така. Вие въобще знаете ли до какво ще бъдат последствията от ваксините или това не е важно-. Вие се ваксинирайте, пък после ще го мислим.

67

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Слънцето лекува всичко. Тия от Синагогата и "Шалом" разчитат на влага,за да си налагат Ковид простотията. Появи ли се Слънчо ,нема грип и организмите се възраждат.

66

Анонимен

преди 2 години

С ваксина или беъ всеки трябва да го преболедува 2-3 пъти.А страничните ефекти от ваксините тепърва ще видим.