70

Шумкарите...

преди 2 години

До 71 - първи. Си, голямо лъзгаво Лано!

69

КАФЯВО и ЧЕРВЕНО...?

преди 2 години

БЪЛГАРИ, педи дни видяхме как един атеист-комунист се закле в Конституцията и след коронясването си влезе в Божия храм - запали свещ и се прекръсти лицемерно пред иконата на създателя. Днес, този разколник, отново лицемерно застанал пред мемориалната стена издигната в памет на жертвите на комунизма поднесе цветя ...! Управлението на Хитлер го наричат кафявата чума - те убиваха в концлагерите от омраза и расизъм. Българския комунизъм е червената чума и той убива по политически причини.

68

Kоста

преди 2 години

С къде се отдава почит на загиналите от монархията?

67

До 69

преди 2 години

Явно основно изискване за да си хомоцоцал е да си мозъчен донор! Аз говоря в защита на монархията, той пак зли демократи му се привиждат! Стига си си търкал гурелите с работническо дело, че от Чернобилското мастило и малкото ти оцелели мозъчни клетки развиха демократичен тумор!

66

До маг шамар

преди 2 години

От километри надушваш на поробителя уйчеца защото трябва да го лапнеш за да си заслужиш книжката и да градиш кариера! Нямахте ли сбор за да събирате пари за паметника на башибозука, че и те били борци срещу монархизма? Ходи при останалите хомоцоцали и си бъркайте по дупките в землянките!

65

Маг Шамар

преди 2 години

До До 65 - От километри Ви надушвам такива "работяги" , дето комунистите са взели на роднините Ви ЦЪРВУЛИТЕ !

64

Анонимен

преди 2 години

До " селянин " - Кога си бил преследван и репресиран бе *** ! Та Вие в ТКЗС-тата не си знаехте парите и втори път претолено агне не го поглеждахте бе - На кой ги приказваш ти ?! По онова време не сядахте на маса без три вида месо бе - на какъв репресиран ми се правиш бе *** ?!

63

Анонимен

преди 2 години

До До 65 - Аз съм на 78г. - На кой ще викаш "чадо" бе бройлер неграмотен ! Това дето си си изработил всичко и си големият " демократ " ще ги разправяш на баба ти !! Нагледал съ и съм ви се наслушал на глупостите за 3 живота бе т-пак !!

62

" селянин "

преди 2 години

За какво дърдорят и се бият в гърдите комунистчета . Тези които сме истински преследвани и репресирани тънем в мизерия , глад и безработица . Навсякъде си носим кръста на репресията .

61

Бай Тошко

преди 2 години

Успяхме братя! Цоцализма спечели и го построихме! Има български граждани които не плащат данъци, не работят, дърцавата им раздава пари за да пивтунят и да се плодят! Къщите са където и каквото им хареса и всеки взима според нуждите си! А за малко да забравя, това важи само за истинските комунисти от ромско потекло! За вас белите се пада да сте рая която да плаща сметката на цоцализма които построих за комунистите роми

60

До 65

преди 2 години

Сбъркал си чадо, в моя род няма БКП-ци, ние сме от злите монархофашисти както ни казвате. И каквото си имам днес съм си го изработил аз! Нямам нищо даром, аз не съм хомоцоцал като теб, че да разчитам на това което баш ти е откраднал от моите роднини и ти го е подарил по партийна линия! Ходи си реви за цоца в маалите! Там е рая за вас! По цял ден мързел, всички са равни, работата е табу! Ромейските махали са идеалното място за всеки хомоцоцалист!

59

Анонимен

преди 2 години

До До 59 + 60 - Понеже го радваш много прецизен , нека тогава и аз да ти кажа - То и " комунизъм" в Бг НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ! Имаше някаква форма на "социализъм " , но тя си беше толкова ИЗВРАТЕНА и ОПОРОЧЕНА , колкото е сегашната ни " демокрация " , защото се прави пак от същите ПРЕБОЯДИСАНИ лай-ни " комунопитеци" като твоите родителии 1 и 2 и прародители 3 и 4 които за постове и облаги КРЕЩЯХА БКП до припадък , за да можеш ти да наследиш всичко което имаш от времето на " комунопитеците " !!!!

58

???

преди 2 години

А кога почитаме жертвите на "капитализма" за последните 30г. което си е като период горе / долу колкото Социализма , дето отне домовете на много хора , дето првърна хиляди образовани хора (бивши учители , инженери и т.н.) в КЛОШАРИ , и отне бъдещето на хиляди младежи жертви на мутри и бандити и ги направи наркомани ,к..ви и убийци -Или те не са от тази история на същата България ?? Сега ще махате паметници , а после пък ще дойдат други които ще махат вашите - Така ИСТОРИЯ НЕ се помни !!

57

До 59 + 60

преди 2 години

Фашизъм никога не е имало в България, никога! 70 години простите комунопитеци не я научихте тази думичка националсоциализъм! То бива да сте неуки, ама чак пък толкова! Фашизъм в Италия, Националсоциализъм в Германия! Няма такова животно като немски фашизъм или гитлеризъм! Това са фантасмагории на комунопитеци които са знаели, че редовия *** ще се обърка кои са лошите и кои добрите ако в двете има социализъм! Даже вашите са знаели, че сте прости като тиквено семе!

56

ДА ВЕ !

преди 2 години

Нали , 50 човека , стотици ли им викат вече ?

55

питане !

преди 2 години

А нещо , за жертвите от ГЕРБ ?

54

Анонимен

преди 2 години

Да реабилитираш фашистите и убийците- онези, които са си изпросили бомбите над София и Враца;онези, които са избивали деца и са рязали глави на българи срещу заплащане, и да ги изкараш жертви, е цинично! *** винаги е имало и ще има. Гледайте какво става днес и ще разберете какво е било вчера още по-добре. Няма нищо ново под Слънцето. Всяко ново нещо е добре забравено старо.

53

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм не искаме в България, не искаме! Престанете да реанимирате фашизма! На всеки загинал българин и достоен човек може да отдавате почит, но не и да реанимирате фашизма с подобни показни акции! Да не говорим, че Народния съд е бил съставен не от комунисти, а е бил изискан от държавите победителки през ВСВ - Франция, Англия, СССР(Русия), САЩ, евреите! И това са били престъпници от ВСВ, осъдени.

52

Анонимен

преди 2 години

Десетки, десетки...колко да са десетки? По-скоро са били единици, при това платени клакьори плюс журналистутките и охраната на зеления чорап. Истинските българи празнуваме на този ден.

51

ОПА

преди 2 години

РАДЕВ ДАВА ПОЧИТ НА ФАШАГИТЕ ПЛАЩАЛИ И РЯЗАЛИ ЧОВЕШКИ ГЛАВИ...ЕДНА БЪЛГАРСКА ГЛАВА Е БИЛА ОЦЕНЕНА ЗА 50 ХИЛЯДИ ЛЕВА---РАДЕВ-РАДЕВ--ТИ ИЗЛЕЗЕ ..ЧОВЕК С ОСОБЕНО ПОВЕДЕНИЕ----ПРАВИ СА ХОРАТА ЗА ТЕБ...***