4

Алооо

преди 2 години

До Анонимен 2 българина винаги е неблагодарен, независимо дали е добре или не. За младите лекари трябва да се дадат много добри пари и условия за да се задържат на работа и да са полезни както за себе си, така и за обществото. Лекаря не е професия, а призвание.

3

Анонимен

преди 2 години

Учиш денонощно поне 2 години преди да влезеш в Университета. После още 6 години до магистърска степен. След това още 5 години за специализация - работиш и у1иш денонощно. Специализираш, ако успееш да си намериш място т.е ако имаш вуйчо владика или баща директор на болница. Ако си от богопомазаните - за 5-т4 години на специализация ти плащат минимална заплата, защото може да те накарат и да си плащаш за специализацията.

2

Анонимен

преди 2 години

Ако има някой глупав да кандидатства, да погледне коментарите под новините днес и да се зачуди дали българинът заслужава да учиш 7 години, да ти плащат 900лв и да му търпиш простотиите. Насочете се към някоя по-доходоносна професия, която ще ви позволява да си виждате семействата, да сте добре и да не ви звънят в 23 само да питат нещо.

1

Анонимен

преди 2 години

Кандидати за ангели в бели престилки:-)))