403

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е, как мото гаражно магазинче не оцеля, като СИК ми искаха "такса". Нито ми оцеля търговийката, когато 2003-а, пречих на един от "властта". Ама тоя чиляк, капитали, фирми, схеми - нииищо и никой не го барна :)

402

Анонимен

преди 2 години

Този ранен милионер, да не се обажда.

401

Пешо

преди 2 години

Ей Велев,Велев ,кратуно празна.Всеки иска да работи ,ама никой няма гаранция ,че ще го вземат на работа с прилично заплащане.Ако въобще го вземат.Често хората търсят работа на няколко места и пак не ги вземат.Всеки иска готов научен кадър,ама няма за 30г бостана се обра.

400

Анонимен

преди 2 години

Ей сега изръчках данните на WorldBank и Statista, и българското GDP e само над това на Литва, Латвия, Естония, Хърватия, Словения и Малта, че май и над Лихтенщайн де; а никоя от тези страни няма население колкото нашето, ако тоя изклесляк поразен може да вдене смисъла на това :DВ ec.europa.eu има данни за GDP на калпак, и там - естествено - сме още по-надолу.За какви-какво минимални заплати прикааш, умреак ?!

399

Анонимен

преди 2 години

С такива изказвания на такива ***, отговорът е "РАБОТА ЛЕ Е, НЕ МИ Е ФАЛИ!!!" :DБила най-високата спрямо GDP-то, ама нема ли кой да му каже, че GDP-то е колкото за Бог да прости ?! Или той е последовател на Общата и Специалната Относителност и не е особено интелигентен спрямо IQ-то на родното си място :D

398

ТЪп

преди 2 години

Да допълня: "У нас няма безработица, а хора, на които не им се работи" БЕЗ ПАРИ. И да попитам: колко са работещите бедни у нас?

397

Смирен

преди 2 години

Тази жадна за популярност душичка?Защо не се погледне в огледалото и да разпознае дъртият комунистически комплексиран ген в себе си, скрит зад капиталистическата му лакомия, наглост и лицемерие.И да ни отърве от безумното си медиино присъствие.

396

Торба Лъжи

преди 2 години

Че ние сме направо върха на сладоледа!най-високата минимална работна заплата в ЕС спрямо БВП на глава от населението!По-голяма наглост не бях чувал!Погледнете си комуникациите,пътищата,работните условия,взаиманата свързаност между предприятията(доколкото ги има),задайте си въпроса защо над 2 милиона работят зад граница въпреки Вашите "Най-Най"......НЯМАТЕ ВРЪЗКА С РЕАЛНОСТТА ГОСПОДА!

395

Анонимен

преди 2 години

Васил Василев, ти мизерно долн о човече! Как 710 лева брутна заплата ти се видяха много! Ти, чер вей дол ен! Свещи да си купиш с всяка стотинка, дето е изкарана на гърба на "мързеливите"! Откъде са ви парите на вас бе? Не били работили хората! Я отиди в една шивална, в един цех, в един завод! Като Холокост е това вашето! И хората нямат пари да си изгледат децата, изр оде мръсен! Нямат пари да си дадат на децата!!! Ей тия мързеливите, непродуктивните не могат един залък да си дадат на децата!

394

дарко

преди 2 години

до 1867 г америка една от наи бедните страни в света изнася само памук от робските раьони на юага предимно за анлия след премаване на робството през 1867 от линкълн америка става наи боатата страна в света следователно трябва да премахнем и бъларските робовладелци пърдом ;;бизнесмени,, дето са принципа ,,защо да купувам канго като имам ***,,

393

Анонимен

преди 2 години

Ко ще се занимавам с бедняци. Ей сега тръгвам от офиса и ще изигра 5 ваши минимални зпалати в казиното. Ако па спечеля - на муцето количка ще взема! Ама вий бачкайте, ей!

392

Анонимен

преди 2 години

Все повече млади момчета и момичета гледат с неистова злоба, когато през бедните им квартали прелитат коли за по 300 000 лева. Все повече се птиат "как"! И като им каже някой, че "учил", детето пита - ами моите мама и такто също са учили - е, татко завърши с медал за отличие, мама е професор ... А не можем и вратата на колата им, да си позволиме! И тогава виждат истината ... Виждат лъжата. И кражбата! И това ... тогава започват да мислят за възмезиде!

391

Анонимен

преди 2 години

Като стана дума за Октопода в една реална държава само на октоподчета ще стане. И реалните бандити от Варна, и бушончетата им. За тия които не знаят, това са поредните мафиоти, взели земя под аренда и пълнят ненаситни гуши като тоя мафиот Велчев. И все им е малко. 500лв не искали общаците- СМО браво на тях! Да си работят октоподчетата

390

постоль

преди 2 години

Производителността е функция на работодтеля, а не на работника! Кога най-сетне т.н. работодатели ще научат, че каквито условия за производство създадеш, такава производителност ще имаш!

389

Анонимен

преди 2 години

И най-ниската средна заплата спрямо БВП на човек от населението. Това е по-важното,а не МРЗ.

388

ДЯДО КОЛЕДА

преди 2 години

ЛЪЖе .. НАгли престъпници чрез нарочно създадени доказано престъпи групировки маскирнаи като партии провеждат зверско ограбване на десетки милиарди през бюджета по отработени схеми вкл през оперативни програми на министерства и ведомства и еврофондове.. Няма работни места. Стотици хиляди проспериращи предприята са подарени на подставени лица.. .съзнателно ликвидирани и нарязани на скраб..Безработните не се регистрират заради страх .. НЯМА РАБОТНИ МЕСТА>

387

някой

преди 2 години

До: номер 410 Няма такава приказка "един познат нае огромно количество земни площи"! Всички феодали са от Октопода! Октопода не го ли знаеш? Щом този ти е твой познат, значи и ти си от същата мафия, или работиш за тях! Аз от другата страна като собственик на земя съм свидетел на далаверите на "Октопод-М" и други - случаен човек не взима земя току тъй! Откъде са мислиш парите? От вълшебната лампа на Аладин?

386

българин

преди 2 години

А сега, има ли някой умен човек тук, който да ми обясни по какво се различават приказките на тоя екземпляр... Васил Велев, от приказките на партийните секретари на БКП от времето на бай Тошо? При бай Тошо също "нямаше" безработица. Имаше само работещи бедни хора - почти като сега!!!

385

Анонимен

преди 2 години

До Waffen SS - A 5 години образование, в ужд университет, 4 сертификата по най-търсените технологи, 2 години стаж, каква квалификация е? Защото за роднитя робовладелец, май е като тотална лиспа на квалификация, защото пак не иска да даде повече от 1000 лева. А? Я кажи, ... фашистееее!

384

Waffen SS

преди 2 години

До Анонимен 413""" Има хора с нулева квалификация!""" Е, те са с най-големи претенции и имат най-висока самооценка.Забелязва се ,че някой колкото е по-ниско образоват и *** ,толкова е с по-голяма претенция