35

МОН търси Циркови

преди 2 години

Артисти-Аниматори по Учебни програми за Клоуни - "изкуствени интелектуалци"

34

МОН търси Учители-

преди 2 години

Звероукротители! Ай-Ти Заплати ! Пенции на 39 години, и други Бонуси !

33

Intel Inside

преди 2 години

За всички мало$умници, на които им трябва да отидат някъде, за да учат - скоро обученито ще е само с изкуствен интелект. Искате или не, това е бъдещето. Край с разхищение на пари за учителки, сгради, ток, отопление и т.н. Стандартизирани уроци и тестове, обучаващи програми и т.н. До 5 години - факт. Учителската професия няма място в Новия световен ред. Както и повечето от останалите.

32

Lan

преди 2 години

Казах ти - влизаш в училище, не говориш наизуст. Тогава мнението ти може да има някаква стойност. Не можеш да сравняваш труд с различна квалификация, никога. Точно за това се учи в училище, за да имаш ИЗБОР. Както казах, хората с висше образование в момента имат избора да станат учители, не го избират особено. Ти обаче го нямаш, остава ти да плюеш. На това ще научиш и децата си. Неуважителните деца, израстват необразовани. Насила никой и нищо не може да им даде, образование също.

31

Lan

преди 2 години

До Lan,ами говориш тотално неподготвено, както си бил и в училище. Ако има само два часа на ден да преподава, то учителят е най-много на половин щат. Което ще рече цифром 500лв.(да се надяваме, че можеш да прочетеш). Тези два часа са обвързани с подготовка на урок, което за онлайн среда гълта поне още един час (ако преподава на един клас само), и остава да сметнеш и кога проверява домашни, контролни и попълва безкрайните бумаги от министерството. Два бона не взима НИКОЙ в системата.

30

Анонимен

преди 2 години

Тези, които сега завършват, са учили граматика присъствено, така, че.... Стига сте плюли учителите, като гледам колко са възпитани децата, не мисля, че учителите са ви виновни. Няма как с фуния да им сипеш знания

29

хахахах

преди 2 години

Тия хубостници, които сега обОчават ще ни изработват пенсиЙте . И имайки предвид нивото на обОчаващите ..... не ми се мисли.

28

4

преди 2 години

Колега,да физкултурата ще повлияе на обучението изобщо , но не разчитайте на него за обучението по история!

27

До Пълна пародия

преди 2 години

Вече го усещаме. И все повече ни е страх.

26

Анонимен

преди 2 години

Имам ного омикром с тестове може дасе изчисли подчти точно колко дати се пише. Каквото ти трябва е в нет

25

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме този проблем, имам дете в 5 клас учи и се старае е и ние помагаме. Учителите се стараят и обеснява и даже държат да ги препитават всеки час. Явно зависи и от детето и от учителите. А и да миналата година имахме матуру присъствено и дето искара 6 по всичко въпреки всичко.

24

Анонимен

преди 2 години

Те затова днешните ученици завършват множествено число на Й и пишат убиЕци и не могат да членуват, а понеже незнаят българска граматика, то говорят негърски английски и немски. То трябва солидна основа, за да учиш чужд език, иначе гледаш муха като изстребител. Но важното е, че всички вярват в нАуката, без да имат представа какво е туй нящо нАука.

23

До 23

преди 2 години

Виж правописа на Lana. Това имам предвид. 100% е учителка от по- младите.

22

Анонимен

преди 2 години

*много

21

Анонимен

преди 2 години

Абе стига с тия тройкаджийки! Аз съм влязла с мтого висок резултат от изпити и диплома. Но понеже съм учила малко преди 10 ноември, пък минавам за " дърта менопаузална лелка- комунистка". То не може да ви се угоди! Тия с тройките са последните 10-тина години. Вие какво искате като вече е възможно само за 1 год.да станеш учител? Аз съм учила 5! А колко дойдоха напоследък, завършили "вишо" преди години и имали магазини, карали такси и тн. заради парите !Те никога не са били и няма да бъдат учители

20

До Lana

преди 2 години

"Честа" се пише с две "т" - пише се " честта".

19

Пак до Lan

преди 2 години

Не благодаря. Учител няма да ставам. Учителки станаха тези, дето не можаха да се реализират в друго. Да не кажа тройкаджийките от класа. И виждам неграмотността на самите учителки, какво да кажа за децата, на които преподават..

18

Lana

преди 2 години

За да станеш учител по професионално обучение, даже не се изисква и учителска правоспособност!!! Така,че заповядайте в клас и давайте!!! На Вас се пада честа да оправите българското образование!!! Напред науката е слънце!!!

17

Анонимен

преди 2 години

На който, му се учи, си учи. Защо си мислите, като са присъствено, че са зяпнали учителите в устата и гък, не се чува в час. Просто си ревете за спорта.

16

До Lan

преди 2 години

Що си го слагаш на сърцето? Питам справедливо ли е да работиш по пижама онлайн по два часа на ден и да вземаш два бона, като не произвеждаш нищо и не си полезен на държавната хазна, а само дърпаш от там?