29

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на Пеевски. Докато Гешев е главен прокурор никой неможе с пръст да пипне никого от ГЕРБ-ДПС!!

28

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Прах в очите на окрадения, беден бг народ. Пеевски заплаши, че имал флашки. Знаете ли след него ще трябва да вкарат още 1000 политици. Цирк България

27

Йордан Цонев

преди 2 години

Вземето му го най-после този депутатски имунитет. Не стога, че е изял кюфтетата на лидера си Мустафа, а като допълнително е хапнал и тези на Ива Митева и Христо Иванов.

26

Капитал Прокопиев

преди 2 години

Мойте момчета от "Боец" римейк на болшевишкото РМС;))), много добре действат за унищожението на класовият враг:)))

25

само питам

преди 2 години

Ех цензура ли бе да я опишеш??!! Кака К,ури и п,ръчка са заличените думи!!Какъв морал или цензура в тоз портал??!!

24

Боец

преди 2 години

Превски да бъде изправен пред народен съд и разтрелян!! Целото му имущество да бъде конфискувано в полза на държавата и новата власт!!След него подхващаме всички едри капиталисти в България!!

23

Анонимен

преди 2 години

Недейте тъй, че ще вземе още да отслабне Шиши ..

22

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха прокуратурата му е памперс на този, никога няма да му свалят имунитета. После обаче гешеф ще обяснява за олигарси и тн. Жалка бг картинка.

21

само питам

преди 2 години

А дон Черепиш няма ли да бъде разследван или той е забогатял законно и закономерно?А кака *** няма ли да бъде разследвана как от една бедна *** грозде се превърна във виненопромишлен комплеж с 10 000 декара лозе?!Или като във вицът от социализма дето плашилото пита дали да плаши другарите с черната волга дето идвали да крадът по нощите?!Той магнитски май посочва и други м,уцуни освен Пеевски?!

20

Анонимен

преди 2 години

Да си припомним кой направи Пеевски шеф на ДАНС.

19

някой

преди 2 години

До OSMAN BEGНаправи много лоша услуга на Днес Бг. В момента пускаме сигнал към ГДБОП за разпространение на етническа омраза и заплаха.

18

Анонимен

преди 2 години

А между другото високообразованата говорителка пак нещо не е разбрала. Наистина КПКОНПИ е оправомощена да разследва главния прокурор, но само ако има данни за корупция и конфликт на интереси. Даже "разследва" е силно казано. Сийка пак заблуждава! КПКОНПИ няма обща компетентност да разследва престъпления. Такава има само МВР. Така че това, дето са изискали материалите от Министерство на правосъдието е поредната партенка на говорителката. Ако по този начин тълкуват закона, всички са за реподбор.

17

Анонимен

преди 2 години

Пеевски е наследник на Мултигруп. Особено важен руски агент, който контролира икономиката на България. Кой ще го разследва?! Американското посолство ли?

16

Абе,

преди 2 години

Къде се изгуби Дамаджан Войвода? Нещо се е покрил и не се появява!

15

ГЕРБ-ДПС

преди 2 години

Долу лапите от Делян Пеевски!! Той е честен политик и бизнесмен!! Комунистите са хвърлили око на парите и фирмите му!! 1944 отново е тук!!

14

аз

преди 2 години

Оставете го на мира бе, гледайте че се е свършил вече

13

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета, но си е зрелище за 80% товите. Информациите на боец са все по материали от пресата или сайтове и досега не са имали никаква стойност.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако пеевски е извършвал някакви престъпления, защо тогава бсп го предложиха за шеф на ДАНС?

11

Промяната е тук

преди 2 години

Почнаха ги!! Един по един. Скоро и Гешев и Бойко Борисов ще тръгнат към затвора!! Ето затова гласувах за ПП и Румен Радев

10

Анонимен

преди 2 години

ДПС е партия създадена в Москва. Ахмед Доган от много години има забрана да влиза в Турция. Паркът Росенец ( там където другарят Бойкикиев акустира с лодката ) е подарен на Доган пак от руснаците. Та защо руският ***, писал се като OSMAN BEG плюе срещу своя по-старши колега?