235

бааа

преди 2 години

Време е Бойко да вдигне юмрук или пък бухалка и да извика МИШКИ ВЪН :)

234

хахаххаааааа.....

преди 2 години

великият "Освободител"......

233

Анонимен

преди 2 години

Да попитам сега по добре ли живеете като го няма Бойко а? Белене трябва да се отвори отново но не като АЕЦ за такива плиткоумници драскачи като вас тука Да видите какво е комунизъм На Боко ще му целувате оная му работа тогава.. Ходете в Северна Корея там е по доре А?

232

Чекмедже Бабаит

преди 2 години

Тикво, една сложна думичка за теб.........Тези 2 пъти ги "Мултиплицира" двойно. Мутро, отивай да охраняваш Георги Димитров. Дори шоумена Живков беше по-умен и хитър от теб и лъжеше рунаците, а не им слугуваше като теб.

231

Избирател

преди 2 години

Ще си позволя малка корекция в информацията. Не е бившият премиер, а трикратно бившия премиер. Никой не иска да управлява след него. Ако не ми вярвате, питайте Румен радев дали не са го заболели главата и ръцете да връчва мандати. Вече и аз не знам колко министри, заместник министри и депутати се извъртяха през последните няколко години. Ако има далавера в тази работа, нямаше да гласуват само 30 % на последните избори.

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ...БТВ...16 11 2015 година --Борисов изтегли отделно тази година още 4 милиарда лева ..

229

Плащаме -плащаме

преди 2 години

До Анонимен..БТВ ...11 02 2015година .....Кабинетът тегли нов заем от 16 милиарда лева --

228

бай Ставри

преди 2 години

До АнонименИ на тези нещастници които лайкват в негова полза

227

Анонимен

преди 2 години

На тоя лицемер да му подарят трупен чувал.

226

Ментора бай Иван

преди 2 години

Тоя нещастен пожарникар , който загроби цяла България с тендеционните си прозападни решения и ни остави без Южен поток и АЕЦ "Белене", които сега щяха да ни позволят да бъдем на върха с печалби от износ на енергоносители !Заслужава тежка присъда дори растрел!

225

АнтиГЕРБ

преди 2 години

А на Бойковизма ще я плащаме цял живот !!!!

224

Анонимен

преди 2 години

Всички наши днешни управляващи са такива благодарение на онзи строй и продължават да се възползват от него. Иначе го плюят. Той не е бил икономически перспективен за обикновения човек. Колко мъченици има от оня строй, давали си живота за вярата. Сега няма гонение, а имаме огромно отстъпление. Българският народ е претърпял много. Но сега да се оправдаваш с предишния строй, е смешно. Защо няма един осъден от управляващите? Колко далавери.

223

Анонимен

преди 2 години

До 2: Май най-много хляб, ток, вода и бeнзин е имало точно по времето на комунизма, ама хайде... :) Между другото и ти ли 12 години си ги преизбираше или само си приказваш ей така от липса на работа?

222

А бе

преди 2 години

До АнонименНормално е Кирчо да поддържа връзки с хом*осе*ксуални-то цялото ръководство на Евросъюза и С.Америка са такива.Щом е евроатлантически ориентиран,даже е длъжен!Канадският премиер е също такъв.Доста изявен.

221

Петя

преди 2 години

Най-големи светец на земята......

220

фен(бивш)

преди 2 години

Всички бяхме,чавдарчета,пионери,комсомолци.Гласувахме,с две ръце,единодушно,решенията,на партията,майка,закрилница.Сега сме смели,пред екрана.Тия,които бяха,против,изгниха,в Белене.Избягаха,още преди50,60г.

219

Васко

преди 2 години

По писанията по долу не мога да повярвам колко заблуден народ има, завил наляво и му се е счупила рейката така, че не може обратно.Ум робува ,ум царува ,ум патки пасе!

218

факти

преди 2 години

скоро тикво ще си платиш

217

Анонимен

преди 2 години

Бойко комуниста говори за лошите комунисти??? WTF,??? А услужливите месирки му пригласят и не му задават правилните въпроси!!!

216

Mister Cro

преди 2 години

Селски тарикат, мафиот и продажник! Петнадесет години крадене и нищоправене тотално загробиха този нещастен народ и държава!