43

Реалист

преди 2 години

За България завършен ваксинационен цикъл се приема когато имаш две дози от двудозовите или една доза от еднодозовата ваксина. Засега бустерната доза не влиза в сметката. За пътуване в рамките на ЕС е друго и точно това се променя. Там се работи с друго понятие - ваксиниран и това от днес са хората със завършен ваксинационен цикъл до преди 270 дни или с поставена бустерна доза.

42

АНОНИМЕН

преди 2 години

Лъжци долнопробни, когато изтичаше срока на фак*сините, веднага го удължихте с три месеца, нали така ***** неземни!

41

dafa

преди 2 години

С две думи: Прегърнете живота.За съжаление доста излъгани не успяха

40

Анонимен

преди 2 години

"Знае ли някой завършен ваксинационен цикъл какво означава - дали двете дози примерно на Пфайзер се приемат за завършен цикъл или трябва да има и поставен бустер? Сериозно питам."===>Завършен ваксинационен цикъл се приема когато имаш две игли и бустер. ЗА СЕГА.По-нататък ще ти съобщят през колко време трябва да си слагаш бустер за да се смяташ за ваксиниран.

39

Анонимен

преди 2 години

"Гадни лъжци, нали призива беше : ваксинирайте се и ще си върнете нормалния живот! Това ли ви е нормалното?"=====>>>>И защо трябваше по тудния начин да разберете, че ТОВА им е нормалното - лъжата.

38

Анонимен

преди 2 години

До Излъганите камилчета:"Сега кой очаквате да ви повярва на поредните лъжи да се набодат наивните хора ?"===>Все още има достатъчно които си бодат трета доза.И тук даже не става въпрос дали вярват или не.Просто го приемат като даденост и примирено казват, щом веднъж си се ваксинирал, то трябва и нататък.Ей така, като доби чета.Чак жал ми става понякога.

37

Анонимен

преди 2 години

Вие гледайте как потъва корабътзаради мизерията, в която ни втънаха управляващите последните 15 години! Там е трагедията.

36

Анонимен

преди 2 години

Попитали радио Ереван, какво е общото м/у набодените и ненабодените? - И едните, и другите никога няма да са напълно ваксинирани

35

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ни интересува зле режисираният цирк напландемията. Накрая ще наринем *** с управляващите, че на хората им писна от лъжи, крадливапасмина и грабежи на най-високо ниво. Аман от вас, предатели и слуги на ковид майфията! Да се продъните с родата си впъкъла, където ви е мястото за винаги!

34

до ваксърите ....

преди 2 години

при четвърта доза леко пада имунитета ... как сте ? 3 .. 4 .... докога ще се бодете ? или вече сте започнали ?

33

До 35

преди 2 години

То и за концлагерите се е знаело предварително, поне от някои хора. И това според теб ги оправдава и всичко е ок? Браво!

32

Анонимен

преди 2 години

35: Браво на челите Енциклопедия Британика и Нешънъл Географик, супер сте се информирали! Тия глупости кой колко *** и беден бил, щото не ги е чел, пък красивите са и умни и по, по, най, са мега досадни.

31

Анонимен

преди 2 години

Ох, че смешки в коментарите... Вижте си фишовете със заплатите, тях коментирайте, а не избора на хората да се ваксинират. Израел поръча бустерни дози още преди да е пристигнала първата пратка с ваксини... Знаеше се от 2 години какво ще представляват тези ваксини и, че ще са с по няколко дози. Ама, който чел научни новини, чел. Който бачка за 2000лв. и върти геврека на баничарката, гледа меметата из Фейсбук и на тях вярва. И за сертификатите се каза предварително. И така нататък.

30

Анонимен

преди 2 години

10: Завършен цикъл за България значи двете дози. Бустерът все още не е в кюпа.

29

Анонимен

преди 2 години

*** Киро, махай сертификатите за територията на България, бе!

28

Анонимен

преди 2 години

Просто киро, Кокорчо, ваксини, сертификати, заеми, дългове, инфлация скъп ток, бустера за пенсионери 75 лв, пак теглене на заеми, безработица, фалкти, мафия, статукво, Cороc, Байдън, Херо, шуробаджанящина, кражба на софтуерен код, фалшива декларация, канадска тиква, фалшива диплома изкарана за 1 семестър, ну,*** търпимост към корупция, Макетата в ЕС, слугинаж, пудели, празни приказки, втори мост на Дунав, стихове на Чехов, скъп газ, пладнешки грабеж, еврото, още заеми за внуците ни и изчезват.

27

Леша

преди 2 години

"Документите бяха безсрочни" Не може да се вярва на вавилонците от ЕС.

26

Анонимен

преди 2 години

Е нормално! Вечен имунитет няма след ковид.

25

Анонимен

преди 2 години

Моля не бъдете толкова притеснени за мен. Ще живея както сметна за добре. Аман от ваксета и антиваксета на 20 кинта надница

24

Анонимен

преди 2 години

ако до този момент не сте разбрали правилата на играта то тогава никога няма да и да разберете