68

Анонимен

преди 2 години

Прогнозират увеличение на дефицита и при евентуално увеличение на приходите да намалее в някакъв въображаем дългосрочен план, който на хартия изглежда добре но на практира няма изобщо да е това което ни рекламират! Няма никаква финансова подкрепа за бизнеса за справяне с енергийната криза, а само за справяне с КОВИД, съответно от началото на Март очаквайте още 30% инфлация, когато цените на тока станат такива каквито искаха преди мораториума. Няма и решение за намаляване на цените!

67

Комунистите са тук

преди 2 години

90-те са отново тук.Инфлация,режим на ток,мафиотски убийства...

66

ти да видиш

преди 2 години

От това,което изчетох видях, че 2,5 млрд.лв ще се РАЗДАВАТ под различни фори за справяне с "ковид кризата",което е 6-7 % от целият бюджет на страната.Въпроса е защо се хващаме на хоро с големите "батковци"(в Австралия от 2 г.раздават на калпак по 2000 долара /м.),осъзнавяйки че т.нар. мерки не са довели и няма и индикация да доведат до "оттърване "от вируса и единсвеното,до което водят е да сплашат населението,за да си сложат игли.Добре,но НИЕ какво печелим от това,НЕ може някой да не се облажи?

65

FMC

преди 2 години

Че то млади има ли? Навремето ни вкарваха в казармата, работехме две години или три, не бяхме в тежест на никого. Заплати не вземахме, само ни хранеха. Сега големи претенции. Ако младите сега се оплакват, не знам какво да кажа за нашата младост деветдесетте... Иначе неприятно впечатленое прави, че половината статия се говори само за болести и докторски работи. Аз на лекар не съм ходил от 4 години, а последните десет съм ходил не повече от пет пъти. Дайте на хората да спортуват!!!

64

Киро и Асен

преди 2 години

Как е протестъри ? Сега по добре ли живеете от преди година ? Няма нужда да отговаряте. Нали това искахте ? Промяна. Ето я ! И за това скачахте и опикахте Орлов мост. Еее..х ще има да си спомняте за "мрачните" времена по времето на ГЕРБ, когато цените бяха стабилни (да един път бензина "скочи" с 10ст и стана драма, но после падна) заплатите вървяха нагоре реално и пенсиите също през 6 месеца пак реално (не като сега). Всички се счупиха да обикалят чужбина. Да изкупуват всичко в Техномаркет..факт

63

пияница мистик

преди 2 години

Който разбира поне малко от финанси, икономика и сметки, като прочете този бюджет, с тези несметни увеличения на плащане по всички пера, същевременно изключително високите цени на енергийните източници (ток, газ, бензин), които некадърното правителство не може да обуздае, ще осъзнае, че сме се запътили към Черната дупка на хиперинфлацията и огромните заеми нужни, за да се поддържат тези плащания

62

Георги

преди 2 години

Абсолютно съгласен с първият коментар за това че ,тая държава е тотално сбъркана .То вече няма новини ,защото няма нищо ново .Само повтарят като папагали едно и също,бюджет ,пенсионери,вече ми се втръсна ,бахси и пенсионерско *** държава.Сега напоследък като латерна повтарят мин.заплата от 650 на 710кв.,то голям хаир направили с тези 60лв увеличение.В останалите евро пост социалистически държави мин.заплата надхвърля 500,600евро тук едвам 350евро.Моят съвет,,Бягайте от тази отврат.държава

61

Анонимен

преди 2 години

От цялата работа едно рабирам - тази държава тотално е сложила кръст върху младите. Само за болни, пенсионери и инвалиди се говори в тая държава.

60

Анонимен

преди 2 години

Дефицита трябва да се намали с 2/3 това си е пладнешки обир.

59

Истукан

преди 2 години

Колкото и да увеличават пенсиите и минималнанта заплата, заплатите в частния сектор боксуват и остават непроменени.

58

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Всички песни ще се увеличат с 6,1% !?

57

Анонимен

преди 2 години

Защо всички ПЕСНИ ще се увеличат?

56

" селянин "

преди 2 години

Новоизлюпените комунистчета говорят за пари , даже бюджет са си направили .Лапайте всички комунистчета мръсни .

55

Анонимен

преди 2 години

Борисов и борисовчетата (също и фандъковчетата) трябва да бъдат изчегъртани до корен. Държавата е прогнила от корупция, затова се вдигнаха и цените на тока за бизнеса. Инфлацията е резултат от тяхното корумпирано управление, защото така се надуват обществените поръчки и всичко поскъпва (вижте лампите в София)

54

Проектобюджет

преди 2 години

МС приема проектобюджет, който се внася за обсъждане в НС. След това бюджетът се приема със закон.

53

БАЧКАТОР-ко правите

преди 2 години

Вчера на околовръстното на каката викам за 50лв да правим нещо, тя ми вика ке правим ама със 100лв.Инфлация, та ко да правя, със списанието и на спомени карах.Ножката изгражда характера...

52

гост

преди 2 години

от 650 на 710 лв., считано от 1 април 2022 г. Последващо увеличение за 2023 и 2024 г. се предвижда да бъде обвързано с въвеждане механизъм за определяне на размера на минималната работна заплата. КАКВО СТАНА С УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПРАГА НА ДДС . ЛЪЖЦИ . ИСКАТЕ ДА УВЕЛИЧАВАТЕ МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА НА САМООСИГРЯВАЩИТЕ СЛЕД ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА , ДА ЗНАЕТЕ , ЧЕ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИТО ЕДИН САМООСИГУРЯВАЩ ДА ПЛАЩА . КАТО ПЛАТИМ СКЪПИЯ ТОК , ОСИГУРОВКИ , НАЕМИ , НЕ ОСТАВА ЕДИН ЛВ ЗА НАС .

51

Анонимен

преди 2 години

До кикоправиш 2 деца и ще имаш за подстрижка

50

обективен

преди 2 години

Кокорчо да ходи да се моли на Ананиев да оправи нещата ,че работите отиват на зле и да си признаят ,че са некадърни.

49

Анонимен

преди 2 години

Само помощи видях. С помощи ръст на икономиката не се прави. По добре решете проблема с енергетиката радикално със закон за енергетиката. В момента раздавате помощи за да компенсиране незаконно високите цени от ЕРПтата. Все едно аз да крада от джобните пари на братята ми и баща ми да компенсира моите кражби като раздава повече пари на всички останали, вместо да ми издърпа ушите и да спре кражбата.