120

До 136

преди 2 години

Всички велики руски владетели са от немски произход,като се започне от Петър Първи,Елисавета,Екатерина...което не им пречи да влязат в историята,правейки Русия световна сила...

119

Анонимен

преди 2 години

До *** Скиор......Вашата раса е много работлива и интелигентна! Руснаците работят здраво, но с ум! Никъде по света няма толкова просветен народ! Това, което са дали на Човечеството, е високо ценено от просветените хора! А *** да се оправят със своите бели, да бутат паметниците на разните "Отци на нацията"!

118

Анонимен

преди 2 години

И още нещо за Германия: немците постоянно повтарят "Хайде стига вече с тая война и тия нацисти, ние отдавна сме си понесли последствията". Което, разбира се, изобщо не е вярно. САЩ и Англия не позволиха немците да стигнат дъното и да бъдат разпарчетосани, инвестираха милиарди там веднага след войната, вследствие на което Германия се възстанови и взе да процъфтява още през 50-те години. Докато ние с нашата "символична" война срещу САЩ и Англия и фактическо воюване срещу Германия, бяхме съсипани.

117

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия митове. В Германия НЯМА чувство за вина и не е имало. Живях там половината си живот, та говоря от първо лице. Ето фактите за Германия:-мразят източноевропейците, в частност славяните-една малка част мразят турците, по-голямата ги обича или толерира-обичат китайци, араби-обичат американците-мрънкат срещу западните страни, но ги предпочитат много пред останалите-мразят евреите-страхотни лицемери са и ще ви кажат обратното на всички горни твърдения. Който ви каже друго ви лъже.

116

Българин

преди 2 години

До Анонимен 137Пиндостан загробва България в дългове за оръжия...Ъъъъ ама другарю, ние от десетилетия ежегодно наливаме на братска Русия по няколко стотин милиона за ремонти на съветската техника вместо да купуваме ново оръжие от Пиндостан.

115

Анонимен

преди 2 години

Кажете защо фамилията на руския президент Путин се изобразява с ***?

114

Анонимен

преди 2 години

Southwest, *** е гологлав на студа, защото на Пискарьовското гробище почита паметта на падналите жертви при нациската обсада на Ленинград и падналите герои при освобождението на Ленинград. Той почете и паметта на своя по-голям брат, тихо умрял от гладна смърт по време на блокадата. Годишнина от освобождението на града на трите революции руснаците, на Северната Венеция, отбелязаха преди дни.

113

Анонимен

преди 2 години

"Айде пак колко е лоша Германия! Не минава ден без да ни обяснят за демона Русия. От тия дни вече и Германмя"--------------------------------------------------------------------------------- Работят бавно като охлюви. Виктор Орбан си свърши работата в Москва, президентът на Хърватия Зоран Миланович за втори път през последните 10 дни излезе от отановското петолиние като този път заяви, че Британия подтиква Украйна към конфликт с Русия. Германия, Унгария, Хърватия ... Кой е наред?

112

Анонимен

преди 2 години

Гроб за империализма, многократно по-тъжно и по-трагично е, че никой не забелязва как Пиндостан заробва България в дългове за оръжията, които въобще не доставя, но пък българите ги плащат авансово и в петорен размер.

111

Анонимен

преди 2 години

Отношенията между Германия и Русия са уникални. Да не забравяме колко представителки на нежния германски пол са се венчали за руски императори или за наследници на руски императори и са приемали източното православие. Германката Екатерина II в продължение на 34 години верой и правдой служи на руския народ в длъжността руски император. През 1815 г. руският, пруският и австро-унгарският императори сключват Свещен съюз. И още много, много уникалности, за които няма място.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96Добре че в България всяка година идват 10 000 руснаци и македонциАма защо идват?Тук нали е много гадно?

109

Българин

преди 2 години

Не!Русия използва това, че Меркел е потомствена комунистка, и че може да предложи много, много пари на политици като Герхард Шрьодер, които отидоха да работят за Газпром.Общо взето сътрудничество по пратийна линия и подкупи.Толкова е просто!

108

Гроб за империализма

преди 2 години

Тъжно е, че никой не забелязва как САЩ заробват Украйна в дългове за оръжията, които им доставят ежедневно. Оръжия, които горките украинци ще плащат години напред. Всичко е заради бизнеса с оръжия, на никой не му пука за Украйна - нито на Русия, нито на САЩ. Пука им само да си продават скапаните оръжия за да оправдаят поне частично тяхното съществуване.

107

rusnak

преди 2 години

Не бих казал, тъй като Германия не плаща и стотинка репарации както на евреите.

106

Анонимен

преди 2 години

Германия има огромен интерес от преноса на газ по СП! Каква вина сънуват някои! Преследват само интересите си!

105

Негър Скиор

преди 2 години

Вина!?! Че на мързеливите и слабо грамотни руснаци не им достига интелект?! Германия е Богата, а русия Бедна. Точка.................ЧАО

104

Ром"с

преди 2 години

Веднага се появи статийка против Германия,щом тя реши да бъде самостоятелна и да не се подчинява на САЩ..тези медии са купени от аериканците по целият свят със свежо напечатените долраи без покритие(покритието е военна мощ и агреси на САЩ към тези които посмееят да се противопоставят ...а ако не са от третият свят..то се започва медиина антикомпания към политици и държави ..хиляди методи имат за да се зачита долара по света...а машината работи нон стоп в САЩ за печатане на долари..

103

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик Всякакви части за авто.тракторо и прочие машиничасти излизат от Китай.4200лв. ми искаха за торбинка на Хюндая ми в София,а чрез алибаба я получих за 460лв след 3м. на аерогара София. Т, ва къде работиш не ме интересува както ,че и някой продава крадена стока.По важното е таритаклъка на българина! Да не се измами! Затова руснаците /по черноморието/казват: да им имам ъкъла на българите втория път.

102

Анонимен

преди 2 години

Западните ,,партньори,, на Русия са подли двуличници. Чест и слава на Русия.

101

Джедай Мастър

преди 2 години

Хаха, чувство за вина, дрън-дрън. Използва егоизма и лицемерието на германците, на които не им пука за нищо друго освен за руската газ и петрол, а ако и някой среден или висш бюрократ след пенсия го назначат в Газпром, още по-добре. И германците са едни смрадливци, колкото си искаш. 12 години крепиха Боко Тиквата, защото им беше удобен, въпреки че го знаеха какъв корумпар е. Но чувство за вина била разбира се причината да са толкова пасивни.