33

?

преди 2 години

Дъщерята и зета няколко пъти купуваха разни на Виденов, диван, секции и всеки път съм ходил с куфар инструменти, дрелки и др. После ги смениха с ИКЕА и от мьомакс и в пакета има даже инструменти да се справиш сам. Всичко пасва! Как ще ги конкурираме с точността?

32

Анонимен

преди 2 години

до 39-животът ти вече е свързан със китайците телевизори телефони лаптопи и куп друга битова техника за ежедневието е от Китай. Така че няма как.

31

Анонимен

преди 2 години

Ами бяхме вече тоалетна бяхме боклукчиница сега дърводелски цех. На какво бе? - На ковчези ли?

30

НИСКИ ЗАПЛАТИ

преди 2 години

И мизерни условия!Защо жената на снимката няма респиратор??Кого лъжете пак?

29

българина

преди 2 години

за съжаление чужбина е единствената алтернатива. 32 г надежди, които не се оправдаха. не знам кой се връща. в софия някой друг да, в провинцията билета е задължително еднопосочен

28

Анонимен

преди 2 години

С дървесина от Чернобил, щото украинския и молдовския дъб по-евтинджос.

27

Анонимен

преди 2 години

Алоооо, недей така, съгласно куролацията на управляващите произвеждаме ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ на К.у.рчо, то това е нещо като албански реотан

26

Алооо

преди 2 години

Хаха и автомобилни заводи щеше да има да правим Фолксваген, ама ко стана ??? С тая смешна енергийна политика освен роби и *** за запада нищо няма да можем да произвеждаме. Кой ще се навие на тоя скъпия ток да произвежда каквото и да е? И боко ги мелеше такива празни приказки по цял ден.

25

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

вече се вижда, че ИКЕА ще фалира

24

Док

преди 2 години

Елате във Велико Търново да видите къде потъва дървесината от горите ни. Над 100 тира с дървесина всеки ден влизат в Кроношпан. Изнасят си продукта, а за нас остава прахоляка и смрадддтта, дето и на центъра на града се усеща. Единственото спасение е самия работодател да се провали - държи се с хората като робовладелец и има изгледи скоро да няма кой да работи. Търновци вече почти няма, в момента събира ромеитее от Златарица и пр. скъсани общини наоколо, но и те скоро ще му научат номерата.

23

пияница мистик

преди 2 години

Тази е чисто луда. Вижте само какво ги плещи: "Според Геновева Христова вече има тенденция все по-млади хора да се връщат в България, защото виждат в българските фирми възможност за професионално развитие.". Изобщо не е вярно. Никой млад, живеещ и работещ на Запад, усетил стабилността на тяхната система няма да дойде за нищо на света за заплата 1500 лева на месец в България. Защото колко си мислите, че плаща тая? Тук се връщат само хора като Кито Ментето и Кокорчо крадеца

22

така де

преди 2 години

коливинг - също българска дума :)

21

ми да

преди 2 години

клъстер - чисто българска дума :)

20

Анонимен

преди 2 години

В момента има десетократното повишение на цените на контейнерите от Китай, защото още не сте узряли или Началникът не ви разрешава да ползвате широката, нескъпа и скоростна руска магистрала, свързваща КНР с ЕС и наречена Северен морски път.

19

Естествени материали

преди 2 години

...иска госпожата, и, както се е развихрила, но добре е, че не се занимава с обувки и чанти, защото като нищо ще посегне и на нашите збръчкани кожи. Да, ама знаеш ли?

18

Госпожата ще внася,

преди 2 години

дървесината от Либия, не я мислете нея...

17

Анонимен

преди 2 години

дръжки

16

Анонимен

преди 2 години

С госпожата се познаваме от много години, бизнес моделът й на картинка изглежда като да работи, но на практика нещата са така - едни бачкат като балъци, а други прибират лъвският пай. За жалост преди години ликвидираха всички професионални училища и вече сериозно се усеща липсата на елементарна квалификация в желаещите да влезнат в мебелното производство и съответно не малко предприятия и цехове приключиха, вследствие за такива тарикати като госпожата вече няма кой да й работи на бг цени

15

Да бе да

преди 2 години

Антиваксърското гето няма шанс за нищо. Единствено да бъде гето.

14

Гошето

преди 2 години

В България и италиански марки дрехи и аксесоари се произвеждат, ама колко получават жените, които вършат работата? Колкото да не умрат от глад.