62

Анонимен

преди 2 години

Браво на жената. Писаха я във вестниците.

61

Анонимен

преди 2 години

Което какво означава да се произнесе онази професорка мутират ли участъците с последователности характерни за СПИН-а

60

Анонимен

преди 2 години

А ваксината помага за 1,2 мутации, другите не ги хваща. Какъв е смисъла от ваксинирането 1:21.

59

Анонимен

преди 2 години

21 мутации? То дори вируса не знае, че му съществуват толкова мутации.

58

Случайно

преди 2 години

открили пътя на създаването на Китайският К19 вирус...

57

11

преди 2 години

Не са 21 мутациите - 210 са.

56

Теб също

преди 2 години

До Аман Какво дамгосване? Има си сертификати и разни кодове хората се лепят със стикери чипове и се следят вече това е новата ненормалност представен като новото нормално. КЪМ Мерките ТРЯБВА ДА ЗАБРАНЯТ и СЕКСА по ВРЕМЕ НА ЛОКДАУНИ и ЕПИДЕМИИ

55

При нас Пловдив

преди 2 години

Според данни от центъра по зарази град Пловдив е с най-много хора с болести предавани по полов път и са номер 1 по брой хора със сифилис, спин и други.

54

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че следващата пандемия ще е скоро и ще е корона кръстосана с нещо страшно, а какво по-страшно от СПИН....или пък ебола?! Това не са статии, които се пускат ей така.

53

Мутант

преди 2 години

Естествено че ще обвинят за мутациите болните от СПИН, като ще пропуснат да споменат нещо което учи всеки студент по медицина(макар и за кратко в 6-ти курс), че масова ваксинация по време на пик при пандемия води до същия ефект. Тогава вероятността "прясно" ваксинирани и не изградили все още имунитет да се заразят с вируса е много по-голяма, при което вируса да мутира при някои от тях става също по-голяма. Все пак става въпрос за милиони ваксинации и все някъде вируса пробива....

52

Анонимен

преди 2 години

Ееее, добрютро, това вече го знаеме!

51

Анонимен

преди 2 години

Уж много четеш на английски, а не си видял, че името на списанието не е THE Nature , а е само Nature. Разликата изглежда малка, но не е, съществена е. Дано поне да разбираш това, което четеш.

50

Анонимен

преди 2 години

Жената била заразена и после ни казват че това било проучване. Като се свържат фактите излиза че експериментират с хора иначе няма как да има проучване.

49

Анонимен

преди 2 години

"до 31- неваксинирани и имуносупресирани едно и също ли е? бошкей."===>Имуносупресирани са по-скоро набодените които ги лъжат,че този препарат в експериментална фаза бил ваксина.

48

Анонимен

преди 2 години

До Питане:"Сега съм с covid-19, но в къщи имам и 7 песа и 23 котака. Имали вероятност вируса да се прехвърли и върху тях, защото всичките любимци спят заедно с мен. Голяма идилия е в къщи!"===>Той по-скоро от тях може да дойде защото коронавирусите са предимно животински вируси,малка част от които действат и на човека.

47

НЕ Е ТАКА

преди 2 години

До Чувал за трупове..... Болната е гледана над 200 дни при специални условия. В ЮАР, имаи други подобни случаи, и то не малко.

46

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Следя ситуацията от около 2г. Горната "новина е от 2.12.2020, списания The Nature, медицина. Болните от ХИВ боледуват средно 100-110 дни, има екстремни до 220дни, поради липса на имунитет. За това време вирусът свободно мутира, и ако пациента не е изолиран, мутациите плъзват. У нас има около 4000 болни от ХИВ, някои вече от СПИН, няма информация къде и как се лекуват. Всеки болен от ХИВ, заразен от КОВИД е потенциален източник на мутации. ЮАР и Ботсвана имат над десетки мил. заразени .

45

Чувал за трупове

преди 2 години

Значи болна ем от СПИН, ем от 21 мутации на ковид и си живурка жената без проблеми - много е "страшен и смъртоносен" тоя вирус шЪ знайте!

44

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой още, който да не е разбрал че Коби е кръстоска между СПИН и грип?

43

Анонимен

преди 2 години

"Открит изолат на вируса няма никъде по света". "Открит изолат", божке. Става въпрос за един от обърканите ранни ухански опити на китайците да се измъкнат от кашата като твърдят, че не могли да "изолират" вируса в проби от пазара и следователно може да не съществува. Той наистина не е намерен точно същия ни в прилепи, ни в броненосци, именно защото е пипан. Изолиран е за първи път от човека в Южна Корея през февруари 2020.