188

Анонимен

преди 2 години

Те ни искат умрели - кое от ковид, кое от ваксини, кое от глад- все им е тая. Тежим и пречим на Земята им, опасни сме, защото дишаме, пърдим - отделяме вредни газове, които предизвикват глобалното затопляне. Засега са нежни, но започнем ли да мислим и да го правим като канадците, ще си покажат рогцат. Ще ни спретнат една войничка.

187

Анонимен

преди 2 години

"А мечтата на бачкатора как ваксинираните ще умрат, а той ще стане богат, няма да се осъществи"===>Първата част ще се осъществи за много от набодените, втората част за никого от бачкаторите.Богат ще стане този, който дирижира пЛандемията.По-точно още по-богат.А за да стане още по-богат трябва от някого да вземе.От бачкатора какво ще вземе.

186

Анонимен

преди 2 години

Софианци са железни

185

Краси

преди 2 години

До Анонимен 202-ми умирай тогава !

184

Анонимен

преди 2 години

И аз, моя адвокат и няколко приятели сме в числото на ваксинираните...250 кинта съм платил за този pdf (сертификат)! И скоро пак така ще се "ваксинирам"!

183

Анонимен

преди 2 години

София се напълни с болни мозъци.

182

Анонимен

преди 2 години

До 201 Аз съм лекар и от моите колеги шест се разболяха. Всички са с бустерни дози.

181

до Веселинъ

преди 2 години

Преди няколко дни говорих с личната си докторка и от нея разбрах,че нито един от пациентите и с бустерна доза ваксина не се е разболял.Над две хиляди от пациентите и били с бустерна доза.Това не го знаех преди това.А от неваксинираните познавам такива дето втори път боледуват.Не подлъгвайте хората.В нашият град имаше моменти когато загиналите от ковид ги погребвахаслед 4 дни,защото по рано не смогваха!

180

Да бе

преди 2 години

Верно най много са ваксинираните , но все пак са само 45 процента - останалите са тия дето в момента са болни и от почти 2 млн град пак са много

179

Анонимен

преди 2 години

Шопардлъшките отп ад ъци ще пукат бързо = много добре за България!!

178

Вируслав

преди 2 години

Браво! Поставената от Брюксел цел за 70% скоро ще бъде постигната и тогава вече спокойно могат да приложат задължителното ваксане и няма да има голямо съпротивление. И още ковид фондове за усвояване ще има....и кокълчета ще останат за журналистите. А тогава крайно-десните екстремисти антиваксъри, ще видят кон боб яде ли!

177

Анонимен

преди 2 години

София е и с най много болни .

176

Анонимен

преди 2 години

На две трети от тях сертификата вече е невалиден- минали са 9 месеца от втората ваксина.

175

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета.

174

Анонимен

преди 2 години

Питайте канадците и премиерът им, който е положителен с не знам колко бустера!Никой не знае къде е!!!Там в момента има почти революция!

173

Анонимен

преди 2 години

Че то там са местата, на които най-много изнасилиха работещите да се инжектират под страх от загуба на работа и препитание. Нормално.

172

Аз

преди 2 години

Само на хартия са ваксинирани, за да могат да живеят нормално - около мен доста са така. Пълен цирк е всичко

171

Аз

преди 2 години

Трябва да си много хай левъл интелект за да минеш през "ваксинационния" фругон пред мола, само щото ти извиват ръцете... Нека това да го оставим за Софийския Хай Лайф :)

170

преди 2 години

Понеже съм *** си вземам Софийска заплата докато седя извън тази високо интелектуална панелена махала... Другия месец като отскоча до Софийската махала смятам да си купя кодчето, колкото да покажа почит към височайшите граждани... :)

169

Софиянци

преди 2 години

Имат най-много пари за фалшиви сертификати за ваксинация.Това да се ваксинираш,за да водиш социален живот,да ходиш в мол или кръчма показва само едно-че си безгръбначен,че не отстояваш дори решенията за собственото ти тяло,че се подчиняваш бързо ,лесно и безропотно,че си роб на системата.Това да се ваксинираш,защото са ти го наложили НЕ е признак на интелигентност,а на робско мислене и показва характер,податлив на манипулация