94

Анонимен

преди 2 години

Важното е че пуснахме чужденците да си починат у нас , НИЩО ЧЕ ВИРУСЪТ ТОЧНО СЕ ПРЕДАВА ТАКА ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК КОЙТО ПЪТУВА! Пандемия няма как да се спре като каниш вирусоносители . Трябваше гранична карантина за минимум 2 години(никой давлизаилиизлиза , освен стоки ) и нищо от това нямаше да се случи . Ваксинацията ако държавата вярваше нямаше да се колебае да е задължителна , но и те не вярваха в нея .

93

Анонимен

преди 2 години

Щом официалните бройки са 10 хил. то реалните са 30 - 40 хил. Да не си мислите, че всички търчат да се тестват и уведомяват РЗИ. Оцициално имаме 244 хил. заразени м момента, а реално са поне 700 - 800 хил. У нас епидемията ще се върти още много време, защото трябва да мине през всички по два-три пъти. Естествена имунизация с две-три заразявания, всяко по-леко изкарвано от предишното. За сухите съчки знаете какво казал д-р Мангъров.

92

Записи от брифинга :

преди 2 години

- Професоре, кажете ми, с какво подхранвате Вашите тъй-хубави, "клъстерни" мустаци?- Използвам природни лекарства и храни, а мустака растривам с Олио от гроздови семки!

91

Поне дапрдне ...

преди 2 години

да покаже, как "го прави" той? Юрде Фандък по гласа ли го избра, или по миризма?

90

Имате ли отзиви от

преди 2 години

...от Мед. сестри, дали някой по-добре "го прави" от този Мазен слагач*... Мерси !

89

Нострадамов

преди 2 години

Психолгическия ви терор вече не се трае,ша ви дойде една вълна и ще ви отнесе надълбоко.

88

Поручик Ржевски

преди 2 години

Прегряла вълна е когато бай Шиле си забрави терлиците на печката, понеже са се нагизнали с вода от галошите. После седне бай Шиле да ги гони вирусите с палката за мухи и така се залиса, та вълната на терлиците припуши. Те така става прегоряла вълна

87

шмatka

преди 2 години

А бе, ей кога ще го скриете тоя *** ***? В цял свят вече спряха тая идиотия само тука вие не мирясвате?!

86

Анонимен

преди 2 години

Стрижете я тая прегряла вълна бе, другарки!

85

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

До Беновска пипа - Те лъжите са нагоре, не надолу. От ваксините ще да е разликата че нашата вълна е в пъти по-слаба от на яко набодените.

84

Анонимен

преди 2 години

Прегряла вълна, ново понятие.

83

555 до 93

преди 2 години

Ако въпроса е към мен, когато трябва да бъда сред множество хора предварително пия може би половин чаена лъжичка колоидно сребро , още половин лъжичка се поема през носа и може да се намокрят очите. Това е най-силния природен антибиотик по-силен от познатите ни, но за разлика от тях унищожава не само бактериите , но и вирусите и др.патогени. Учените все още не могат да обяснят тази мистерия , но е факт.В интернет има информация за колоидното сребро.

82

проф. Катранджиев,

преди 2 години

...може ли Вашия опит да споделите "как го правите", защото доц. Кацаров не може...

81

555

преди 2 години

Аргирията се проявява няколко години при непрекъсната работа със сребро , като леко посиняване или синкаво-зелен оттенък първо на устните и след това на някои открити части на тялото. Изобщо не е животозастрашаваща аргирията , а най-хубавото ако я имаш, че няма да страдаш от инфекциозни заболявания. Аз лично съвсем малко и рядко пия колоидно сребро(да не се бърка със сребърна вода,която има само сребърни йони) Колоидното сребро има трилиони малки частици сребро. Аз лично така се пазя от ковид.

80

В Столичната община

преди 2 години

... са го уредили, да дава съвети на доц. Кацаров, "как да го прави" ...

79

Анонимен

преди 2 години

сребърната вода има доказано антимикробно действие - аре сега пък да пията и това безконтролно, ама що не им казваш, че после среброто не се изкарва от организма и могат да се разболеят от аргирия!

78

Вълната ако несепере

преди 2 години

...естествено е да "прегрее", и да се фмерише, на ПрофесОрско* остроумие...

77

ля ля

преди 2 години

някой хора направиха много пари покрай болестта и немотията по обикновените хора!

76

Кенеф

преди 2 години

Не разбрахте ли от седене и драскане пред мониторите няма да спрат тея, Не разбрахте ли че докато не скочим и не си изчегъртаме от лижето на света, нищо няма да приключи. Особено тук в Територията

75

Анонимен

преди 2 години

А ние очакваме повече да не се показваш.