8

Урсула

преди 2 години

Минете на водород или на геотермални енергийни източници.

7

Анонимен

преди 2 години

В ЕС има енергийна бедност, навсякъде.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако ще и най-гениалните политици да ви управляват, токът е енергия, а България и западна Европа няма енергии. Европа е енергийно нища, бедна на ресурси и цените на всичко само ще растат. Свърши тая когато купуваха енергия и ресурси евтино.

5

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на Боко ханъм за Зелената сделка, за свободния пазар на тока и за мрака които цари във всички общини! Ако е тъмно и ви оберат, да знаете, че трябва да благодарите само и единствено на Боко тиквата и тиквичките от гроб!

4

чалгаристан

преди 2 години

Само гробищата няма да фалират, защото на тях не им трябва нито светлина, нито топлина, нито вода. Комунистите този път се справиха с изчегъртването на държавата и населението и още по-бързо и от преди. Другаря Радев каза, че имаме прекрасно правителство , изтребват народа финансово и медицински ....

3

Предложение

преди 2 години

Предлагам да изключим Русия от SWIFT!

2

Българин европеец

преди 2 години

Ние българите живеем добре в Европейския съюз и НАТО. Ние българите обичаме Европейския съюз. Европейския съюз е най-прекрасното нещо което се е случвало в нашата 1300 годишна българска история. Ние българите сме доволно от Европейския съюз.

1

радевщина в действие

преди 2 години

"Евронюз" за Радева България: Страната е на първо място по енергийна бедност в Европейския съюз, 27,5% от хората не могат да се отопляват...