13

Лойко

преди 2 години

Защо забравяме,че започнахме ВСВ с Хитлер и завършихме ВСВ със Сталин.В крайна сметка сме от губещата страна и даваме репарации на съседни държави.Егейска Македониа е губим заради нашата алчност,а не заради Македониа. Македонците бежанци от Егейска Македониа бягат към Пиринска Македониа,а не към България. Стига лъжи и манипулации Български.

12

Анонимен

преди 2 години

Къде ще заседнат на заседанието.

11

Анонимен

преди 2 години

Защо България се разправя с лъжци... Това така и за 30 години независимост на псевдо северните макета така и не разбрах.. Заради тия *** загубихме излаз на бяло море

10

Анонимен

преди 2 години

Тая група би могла да просперира и Лорер да ни донесе още тази пролет/лято високотехнологични чушки от Македонията! Или пък нискотехнологични - все това! Ама онези по историята - Ц! По темата транспорт вярвам , че също стана ясно на нашето правителство, че нито жп връзка, нито магистрала мое се направи преди края на мандата им, пък аеро-връзка е меко казано неизгодна. Не изгодна за нас, де! Макетата с кеф биха се возили с "България Еър" от Скопие до Сф и обратно, ама разходите ще са за нас

9

Някой

преди 2 години

Тактиката на Кирето е ясна...Дайте да продължаваме да се надлъгваме, ама ако можем да измъкнем нещо от Еврофондовете дотогава! Истината е , че с крадци и фалшификатори на история, по-добре да нямаш нищо общо! При тях комунистическото дебелоочие е национална доктрина ! Ако си мек и тактичен, те смятат че са те прекарали!

8

Анонимен

преди 2 години

Ууууу, национални предатели!Ние си можем без мъкедонците, те са на зор,да си променят историческият разказ и да се извинят за обидите, и тогава ще вдигнем ветото. Всякакви други заседания и лицемери усмивки е сквернота на паметта на загиналите за свободата и българщината македонци.

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тия пак почнаха да шият балтона от копчетата . България ли ще инвестира в Македония или Македония в България? Смех в залата. Проблемът не е икономически между двете страни,а културно-исторически. И в Македония и в България сме управлявани от глупави хора на отчет пред банкерите,ала не и пред Народът!

6

LBN

преди 2 години

Македонците си поискаха евреина и ей го на, там е...

5

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков оставка .Не знае история и преговаря с *** типове

4

Един

преди 2 години

Абе опъвайте една голяма софра с едене и пиенье в някоя квартална кръчма и стига сте се карали!Дреме му на някого за македония докато тука за месец цените са двойни и човек се чуди как да я кара!

3

Леша

преди 2 години

Ще ги излъчват ли на живо? :]] Не разбирам за какво е тази работна група, все едно има нещо за обсъждане? Македонците са българи, така както тракийците, добружанците, мизийците и тнт. Трябва много да се внимава с подписването на договори, защото скоро ще си върнем всички земи. Хубавото е, че това правителство е "избрано" с измами чрез машинен вот и всичко което приема и подписва няма никаква тежест.

2

Хм

преди 2 години

Не е трудно да си представим чии интереси ще брани ев*ре*инът Лорер.Естествено няма да са българските.

1

Анонимен

преди 2 години

Това какво го грее народа, който изнемогва от галопиращите цени на стоки и услуги?!?! Промяната продължава - цена на краставиците 8 лева на килограм!