51

дабълфацетата

преди 2 години

АНглудските антируски санкции късаят ли руските олигарски и политици които вегетират на гърба на Британските данъкоплатци? Ако не, що за двуличие? Излиза че тез които ама половин цент беля на ЮКето на са сторили ще са под санкции, а тези които бидейки в ЮКето, смучат Британския бюджет прикрити зад някакви анти руски полит-економ-развдски структури няма да бъдат ударени от никакви британски санкции.

50

Анонимен

преди 2 години

Двуличната Британия хем иска парите на олигарсите, хем били лоши и туй-онуй. Ама парите им са желани и цели квартали в Лондон се притежават от руски олигарси.

49

НАТО ЦИРК

преди 2 години

"Запада" и НАТО - разбирай Америка, Англия и няколко малки ЕС ЕС пудела изнасят цирково представление пред руските олигарси. Мисля че ги разсмиват успешно последните пъти!

48

Анонимен

преди 2 години

Mного знае наглобританският министър на външните работи Лиз Тръс, но след седмица ще я видим в Москва на колене и не пред Государя Путин, а пред Лавров.

47

Анонимен

преди 2 години

Санкции, манкции, накрая пак пред дядя Вова всички. На колене.

46

Важното е накрая!

преди 2 години

Крепостните джу.джета не се плашат от санкции. Най-сигурното средство, което накрая ще бъде приложено срещу тези кър.лежи е атаката от космоса. Само изпепеляването е спасение от тази пас.мина.

45

бизнесмен

преди 2 години

абе я тез олигарси да почнат да си прехвърлят капиталите в нормални държави и да ги видя тез н аостров адет и сега се чудят кка да се оправят

44

Майна

преди 2 години

Като дойде руският капитализъм в България - голям рев ще ревете, ама късно!

43

Алоуу

преди 2 години

Да не мислите, че работниците в Русия са по- добре от работниците в Сащ или в Англия, или Франция?!? Ха ха ха ха ха ха !

42

Обективно

преди 2 години

Няма руски олигарх, който да не е от КГБ. НИТО ЕДИН! ТЕ ПОПОВЕТЕ ИМ СА КГБ, КАМО ЛИ ОЛИГАРСИТЕ.Това е Източният Капитализъм срещу Западния такъв. Нищо повече! Нищо.

41

Цъ

преди 2 години

Руските оригарси / КГБ/ източиха ЯКО ЕВРОСРЕДСТВА ОТ БЪЛГАРИЯ!!! НЕОСПОРИМ ФАКТ. А ВИЕ СЕ РАДВАЙТЕ НА РУСИЯ, МАЛОУ.МНИЦИ!

40

Румен

преди 2 години

До44. Така е на Запада му трябват ресурси , а България е в ЕС. Решението е Запада се разширява на Изток / Украйна, Грузия ,Армения, Беларус/. Русия няма човешкия потенциал капацитет от качествени професионалисти в продукти и услуги за да е конкурент на 550 000 000 население от ЕС. Русия е природен замърсите и разхищава ресурсите. Може да се развие , но само с мозъците от ЕС , САЩ, Япония.

39

Анонимен

преди 2 години

Това се нарича правене на гадости. Нищо повече. С какво ще пострада от такива санкции самата Русия?

38

Анонимен

преди 2 години

"всеки, които си мислите, че някой иска да води война на територията на Русия, просто си няма идея от модерно военно дело"------------------------------------------------------------------ В края на ВСВ Пиндостан изнася от капитулиралия 3-ти Райх технологии, военно-технически специалисти на световно ниво и ... най-добре проявилите се майстори от министерството на пропагандата на Гьобелс. Днес внуците им водят тази наблюдавана информационна война.

37

Дидо

преди 2 години

Ако знаете само,колко мулти милиарди български евросредства има в сметките на тези олигарси. Бедна Ви е фантазията.

36

Анонимен

преди 2 години

Русия след като наложи контра санкции на запада и спря вноса за последните 8 години успя да развие рублева икономика. Все повече русики олигарси изтеглят авоарите си от западните институции и ги насочват към Русия. Западът няма бъдеще - ЕС е без ресурси и без енергии и с обречени на упадък.

35

Анонимен

преди 2 години

Сделката е ясна, Русия победена отствъпва и няма да нахлува в Украйна, в замяна САЩ подписват гаранции, че няма да разширявт НАТО на изток и ще изтеглят военните структури на НАТО от източна Европа до линията 1997г. Русия отново е победена.

34

Сандо

преди 2 години

Русия няма да навлезе в Украйна а Украйна ще се присъедини към Русия

33

Анонимен

преди 2 години

. . . бойни кораби в Черно море! Някой ще ядат бой, но да изчакаме! Дано не сме пак ние!

32

До Факт

преди 2 години

Много екшъни гледаш ,дечко!! Или ,,играеш" много военни игри на компютъра!?! А някога хващал ли си,пипал ли си АК-7"62мм и ,,заемал ли си позиции???