82

Кьосев

преди 2 години

до 93....Незаменими няма!

81

За тези

преди 2 години

Които непрекъснато говорят срещу работещите пенсионери в МВР. Има една съществена подробност, все по-трудно се намират читави кандидати, защото повече от 50% , родените след 1990 ги има в полицейските системи, а тези които ги няма не искат тези стартови заплати. Доказателство има го и на сайта на МВР, има конкурс за разследващи полицаи и няма нито един кандидат. Стига сте лаяли, а най -вече Нинова и Асенов. Искам Асен да дойде на моето място за моята заплата и да се прави на велик

80

анонимна

преди 2 години

До Анонимен 86 Когато изчистят самият Рашков,който е пенсионер и отгоре на пенсията прибира няколко бона министерска заплата.

79

анонимна

преди 2 години

Нашият премиер,който освен многото му качества е и "специалист" по руска литература,ще отговори на пожарникарите:"Хотеть не вредно!"

78

Анонимен

преди 2 години

Преди години един приятел пожарникар казваше " провете пожари, полете стърнища за да излизаме на пожар иначе ще ни съкратят ". Дали и сега не казват така.

77

Анонимен

преди 2 години

Пожарната е най добре да е към общините и 50% от състава да е на доброволни начала. В малките общини вече нема население, нема училища, нема заводи и предприятия, нема сеновали и пр. а щатовете са от преди 30 эгодини когато имаше хора, училища заводи.

76

Данъкоплатец

преди 2 години

Нали искаме да сме като в Германия. Ами там 96% от служителите в пожарната са доброволци. Работят на друга работа и дават дежурства в Feuerwehr. Готови ли сте господа пожарникари.

75

Анонимен

преди 2 години

Всички пенсионери в МВР и МО вънка,до кога ???

74

Анонимен

преди 2 години

др.Рашков кога ще изчистите служителите които са на двойна хранилка-заплата и пенсия едновременно,също има и цивилни служители пенсионери някои по на 70г.и повече продължават да си лапат докато са живи,незабавна чистка,всички тези са в тежест на системата!

73

вдигат ми данъка

преди 2 години

но това е добре, ако парите отиват за учители и пожарникари.

72

мак

преди 2 години

До Анонимен83. Като нямат работа, да закрием пожарната ли? Нали се сещаш, с какво е свързана тяхната работа, нищо хубаво за хората. Да намалят администрация, в пожарната и полиция също, да има повече хора на терен, а това, под чия шапка са не е от голямо значение.

71

До Анонимен 76

преди 2 години

До Истински незаинтевресован "Лайте си колкото искате. Решението за стачка и протести е взето. Нищо няма да го спре. А вашия лай е без значение"Интересно отношение от тези, който са призвани да пазят реда и спокойствието в държавата, особено в периоди на кризи и тя им плаща за това?!? Такова отношение към "лаенето" на суверена веднъж вече доведе до "ръмженето" на хората. Само за протокола...

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72,,,,,А дано не ти се налага да ползваш услуга на пожарната!Тогава може и да оцениш колко е престижна тази професия! СРАМ!

69

Жан Валжан

преди 2 години

Основателно да им се повишат заплатите на пожарникарите! ОБАЧЕ- всички пенсионери вън моментално,половината чантаджии също. Веднага комисиите в тази служба по Физическа подготовка на разменен принцип ( Русе проверява Пловдив) извършват проверка на цели състав - тези извън норматива също вън. На останалите около 25 процента- заплатите двойни! А и никаква работа на частно в почивните дни,иначе съд!

68

Анонимен

преди 2 години

Време е за пълно орязване на всички които дремят по бюрата и се възползват от системата на ПБЗН от ранното пенсиониране,двайсетте заплати,държавните осигуровки,големият клас за прослужено време и ред други придобивки,а за самите Пожарникари,те заслужават и двойно заплащане за своят труд!

67

Подкрепа!

преди 2 години

Трябва да протестират пожарникарите, но като направят барикади с камионите си и затворят ключови кръстовища в страната. Да натрупат камъни, пейки и подръчни материали, да осигурят 24 охрана и постове, да викнат международни наблюдатели.Само така проетстът им ще е ефективен!

66

До Анонимен 69

преди 2 години

"Всички пожарникари и полицаи ще излязат."Чудесно, тъкмо по-бързо ще се реформират и оптимизират тези служби, с надежда да се изчистят гнилите ябълки, корупцията, злоупотреби със служебно положение, раздути шуро-баджанашки службички, издържащи се от данъкоплатците. Всички с нетърпение чакат реформите в силовите служби!

65

Истински пожарникар.

преди 2 години

Лайте си колкото искате. Решението за стачка и протести е взето. Нищо няма да го спре. А вашия лай е без значение

64

Анонимен

преди 2 години

"истинският пожарникар"преди да "почнеш"отговори на каква длъжност си в ПБНЗ?

63

Анонимен

преди 2 години

В системата на МВРи МО първо трябваше да се изчистят всички служители които са на заплата и пенсия едновременно вече 6г.,нищо не се случва в системата има тапи,младите нямат кариерно развитие .А пожарникарите наистина заслужават много по добро заплащане....