134

Емил

преди 2 години

Невежа нация от *** страхливци, целия културен свят се ваксинира само *** знае за страшната конспирация чепиране и смърт след ваксинация, *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА заслужавате си съдбата скотове!

133

Един Българин

преди 2 години

До Роко Скиавоне Разбира се че ще са с фалшиви ваксини иначе ще ги уволнят. Живота ли да си рискуват? Абсурдно е да ни тормозят вече 2г с глупости. *** мерки и закони няма как да спазваме. Вече никой не влиза в магазините с маска в квартала освен изкуфяли бабички. Кауфланд махнаха и охраната като им направихме бойкот, че не ни пускаха заради "бембен коридор" миналата година. Наказваме и всеки, който се осмели да ми иска бембен сертификат - ходим в друг ресторант! (п.п. имам такъв)

132

Роко Скиавоне

преди 2 години

Невярвам да са 100% ваксинирани къдв фи намериха толкова кадри като в нашата страна има едни 20% с ваксина а да не кажа че една трета са с фалшива

131

Анонимен

преди 2 години

От РЗИ пишат просто протоколи за проверка и се отчитат. И са съвсем прави - те са наясно още от по-миналата година, че всичко е кьор - фишек, безсмислица, тъ п отия, губене на време, и тормоз на собствените им съграждани и сънародници.Малко са пс и хопатите, на които не им пука, че тероризират населението, част от което са и самите те. Повечето хора са нормални и са наясно, че мерките, тестовете и инжекциите са шит ня на фармамафията с цел печалби за наша сметка. Що да им се и помага още?

130

До 122,

преди 2 години

"Джефри е един от тези хора, който предпочита да не сяда на маса в ресторант, защото е "за" мерките."Днес-ВГЗ вие сериозно ли?" х х х Днес че не са в ред - не са. Пропагандата им е изключително ниско качество. Ама Джефри е тотален от ка чалник. Ако въобще съществува такъв персонаж, а всичко не е поредната авторова измислица. Зле съчинена и още по-зле - изпълнена.

129

Анонимен

преди 2 години

Не се спазват, защото са безсмислени. А освен това и противоконституционни и античовешки. С геноцида не се съгласяваш, нацистките правила не се спазват. И това е нормално. Нормален човек глупости не прави и не спазва. А, стига толкоз. Две години циркове - стигат ви! Ще ви избесят накрая хората и ще са прави. Подигравката с народа е тотална.

128

Анонимен

преди 2 години

От ваксиниран сервитьор, акъл нечем.

127

Така ви се пада

преди 2 години

Така ви се пада долни кръчмари! Сами поискахте сертификат и си го получихте! Само че повярвахте в лъжата, че така ще се върне "нормалното"! Е кой ви е виновен че вярвате в лъжи?! Аз ли?!

126

Анонимен

преди 2 години

Тоест на практика, мерки няма, има само ИМИТАЦИЯ на мерки.

125

Анонимен

преди 2 години

До Търчим за ваксинаИ какъв е хала на Нова Зеландия? Колко дни имаше мерки там? Колко умрели има?

124

Анонимен

преди 2 години

Незнам какво може да те накара да се редиш на опашка за тест, за да влезеш в чалготеката, където да се на пушиш с трева. Вместо да взривиш будката за тестове. И това са клиентите, които плащат на страдащите кръчмари. Общо взето - Фани едните, удари другите. Светът може да бъде спасен само от не ходещи на заведения некръчмари

123

Анонимен

преди 2 години

Вземи тая платена от кром ид хранилката статия.

122

м,да

преди 2 години

Българина не обича да спазва *** безсмислени мерки!

121

Анонимен

преди 2 години

Къде бяха на 12.01?

120

Анонимен

преди 2 години

Анонименпреди 15 минути 0 2Само ограничителни мерки за вас, псиxoпaти. ...,............. Психясалите психопати се изпонабодаха като овце. Пожовьом - увидем.....саир......в

119

Анонимен

преди 2 години

Вирус има. Грипов. Ноооо всичко е в кюпа "Ковид". Няма значение от симптомите . Колежката ми е болна ....от ГРИП . А близки я питали защо не е на антибиотик? За чий бяс бре! Ей това безразборно лечение кой с квото свари ни докара до тук! Слушайте какво се говори, НО МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ!!! Ако можете де!

118

Анонимен

преди 2 години

Само ограничителни мерки за вас, псиxoпaти.

117

ББ

преди 2 години

има лек...заразилите се и болните...ами антибиотици и домашно...място за гробища има...и свещите от нас..."патриотето" от възраждане...те...неадекватни са бре...платени...зависими...като всички преди тях...за хората не им дреме...искат власт да угодят на путин...ама децата ни не искат визи за сибир...за Маями искат...аз ще вървя с децата си...с Народа си!!!

116

Бонго Бацил

преди 2 години

Никакви мерки не са това, а фашистка диктатура!

115

Анонимен

преди 2 години

"Джефри е един от тези хора, който предпочита да не сяда на маса в ресторант, защото е "за" мерките."Днес-ВГЗ вие сериозно ли?