328

Анонимен

преди 2 години

Коколатия мошенник, защо не каже как е ...... съдръжниците си, иво бкп *** христов 80 процентовите го избраха за министър.

327

Mitaka

преди 2 години

Без да харесвам ПП за това ги подкрепям.Който не може да плаща 710 лв заплата да освободи хората и да затвори.Ще дойде друг който ще може.Като ги задържа на по-ниска заплата само се отлага проблема.

326

Анонимен

преди 2 години

А той понеже е добър меринджей си е продал фирмата с данъчни бакии на ***!

325

Финансист

преди 2 години

Когато някой ме нарече некадърник или ме обиди, отвръщам по същия начин. Когато нямай ми се намесва в биднеса и ми определя заплатите на работещите, аз просто ги уволнявам. Нямам грижи за заплати и осигуровки. Българският народ ще се извини на политиците си, както го направи на последните избори със 70 % негласували. Субсидиите за партиите свършиха.

324

Анонимен

преди 2 години

За първи път нямаме бюджет вече три месеца, въпреки че по-закон това трябва да стане през ноември, а новата година задължително да има обща рамка.Вярно през 2012 около второто правителство на ББ и служебното правителство малко се забави бюджета, но тогава ставаше думи за две седмици....Тук става дума за МЕСЕЦИ. А по нищо не личи, че и февруари ще имаме бюджет. В момента прилагаме планова икономика.

323

Анонимен

преди 2 години

Сравенията с Гърция са абсурдни. Гърция има два и половина по-голям пазар, развита инфраструктура, мощно лоби в ЕС, големи енергийни проекти, огромно произвосдство и пр. все неща които в България ги няма. България няма и сериозен износ навън, за разлиак от Гърция. Погледнете каква бяла и черна техника се продава - от Гърция, Турция, Румъния,СРЮ, Полша, дори от АЛбания....но от България - не!

322

Анонимен

преди 2 години

Типичен нео-либерален възпитаник. Не разбира, че съществува протокол и не може да говориш каквото мислиш. На ББ му се смеехме през цялото време, че говори каквото мисли, сега ще почнем и на този да се смеем.ВПрочем факта, че единствен той обу кафяви обувки, когато всички други бяха с черни или че в СРМ Петков се яви размъкнат показва, че те наистина не разбират от протокол.

321

анонимен

преди 2 години

Аз незнам какви инвестиции иска да прави тоя индивид. Знам само, че колкото повече дългове взима някой, толкова повече затъва. При неработеща икономика незнам как ще стане.

320

Възраждане

преди 2 години

Кой си ти *** ,колко човека си назначил и осигурил някога и на какви заплати я кажи в измислената си офшорна фалирала фирма ***. Ти си еталона за най нескопосан данъкоплатец бе ококорен. Другият ти събрат бай Кирчо ,колко човека е осигурил и назначил в живота си и на каква заплата е единственият му служител който някога е имал. Един служител това е жена му. Смешни престъпни комуно офис утaйки иотпадъци на комуномафията.

319

Анонимен

преди 2 години

Такова некомпетентно г-до и нагло парче не е имало скоро за министър. Уникакално глупав комунистически несретник ,който е решил да живурка на заеми които хората да му плащаме чрез по високи данъци и такси за всичко .Спиралата на инфлацията достига 50% само за месец Януари.Това е най големият не ка дърник в света.

318

Хахаахах

преди 2 години

До 250, айде да не лъжем по толкова долен и гнусен начин! БВП-то ни за последните 30 години никога не е било 130 милиарда. През 2019, след толкова много Евро пари и напъни от Европа да ни вкара в пътя беше около 80млрд...влязоха сумати милиарди, с които Боко можеше да докара и 300 милиарда БВП... Но беше много некадърен и ги открадна простия ***!

317

ПрофаниПълни

преди 2 години

Мале, този е супер в далаверите.

316

обективен

преди 2 години

Кокорчо *** помоли Ананиев да ти направи бюджетчето то се вижда ,че не можеш.

315

Сатир

преди 2 години

До Работодател Не може да са толкова некомпетентни!

314

Сатир

преди 2 години

Кокорчо се възприема като извор на правдата, истината и Божия промисъл. Тоя за какво се има???

313

Да, ама не.

преди 2 години

Бил съм работодател, и наемен работник. Ако работиш и спазваш законите, както го правят повечето работодатели: плащаш данъци, осигуровки, заплати, режийни, наем, материали, счетоводство, инвестиции и т.н. Питам се, Кокорчо, който нито е добър работодател, нито е добър работник - защото е фалирал фирмата си и е ограбил работодателя си, дали знае какво е да си работодател или работник в България? Нима Кокорчо е внесъл 1 лев като работодател в България? Не, но обижда ВСИЧКИ работодатели в България

312

Работодател

преди 2 години

Не знам за какво трябва да се извинява Василев, но новината на деня е, че БНБ и МФ не могат да се разберат кои ще плащат облигационните заеми на трите правителсдтва на Борисов. Нещо повече, не могат да пресметнат нито икономически растеж, нито БВП. Честито на работещите бивши и настоящи в тези две български институции !

311

Анонимен

преди 2 години

До Диана Има една проста формулка,по която се оценя продуктивността: Пари-Стока-Пари прим.Ако с труда и производителността си правите повече "пари прим.",тогава и за вас ще има повече.Вярно е,че и държавата малко трябва да се намеси и да укроти част от работодателите,които всяка година се изкарват едва ли не на загуба и плащат минимални заплати и нещата ще си дойдат на мястото!

310

Анонимен

преди 2 години

Вижте в "Кошмари в кухнята" какви бизнесмени и бизнес "менки" имаме.

309

Анонимен

преди 2 години

Цитати: "Валят опорки, че правителството е некомпетентно, докато се бори със заварени кризи от едно компетентно, крадящо управление" "Човек от най-близкото обкръжение на главния прокурор Иван Гешев се обадил на прокурор, за да му каже как трябва да реши дело, свързано с изборното законодателство. Щом човекът на Гешев разбрал, че държавният обвинител не иска да клекне и да напише каквото му се казва, в пристъп на гняв го нарекъл ***."