59

Наблюдател

преди 2 години

До колегата Анонимен, виж колега опитвам се да те резбера , все пак си изкарваш заплатата като под всяка статия създаваш поредица мнения в защита на бившите управляващи и критийуваш настоящите такива. Но , както ти , така и твоите господари трябва да разберат ,че България се променя , и че ако новите управляващи не ни удволетоврият исканията за промяна, ние ще изберем други , но няма да позволим пак политически трупове да ни управляват.

58

Ади

преди 2 години

До Анонимен Журлналисти - пишат,каквото им поръчат. Е, те и заплатите им са други.

57

Анонимен

преди 2 години

аз имам предложение-държавата да субсидира зеленчукопроизводителите основно,а не зърнопроизводителите,дето си изнасят продукцията за реализиране на печалби.Земеделците произвеждащи храната и витамините на нацията ги натискат,а реализиращите печалби от една единствена култура ги субсидират,кого защитава държавата,гражданите си или стотина бизнесмени

56

Мая Топалова

преди 2 години

Така ли? Защото тези некадърници, които с измама завзеха властта, не могат нищо да направят.

55

Анонимен

преди 2 години

То и зелето беше 1,3-1,5-1,8лв и то на ония мръсни камиони през есента. Оня ден видях зелки и взех една-1лв/кг. Нито една кисела зелка нямаме тази година, по принцип имам къде да засея, но много се краде и ще оставя всичко в бурени. Докато не спрат кражбите няма смисъл да се отглежда, освен ако не живееш на село и си и пазач!

54

Анонимен

преди 2 години

Защо все дават цени на едро? Аз не купувам по тези цени и те не ме касаят пряко.

53

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално. СДС унищожи почти напълно селското ни стопанство веднага след 1989 година, а в последните години ГЕРБ се опита да унищожи напълно животновъдството.

52

SOS

преди 2 години

Нормално,след като през 1944 година сме с около 23% градско население,а сега сме с над 74%. Овен това е нарушена и възрастовата структура--по селата са главно пенсионери,а в градовете е много голям процента на младите. Е,кой да произвежда тогава зарзават?

51

Анонимен

преди 2 години

А субсидийките ги налапаха, нали? Пълен одит!

50

Анонимен

преди 2 години

То и магарето таман свикнало да яде камъни, и се гътнало.

49

Lina

преди 2 години

Нищо такова - на село са ми почти подарък от леля Мария. Да не коментирам, че са био. А лятото розовите домати са точно такива, каквито трябва да са - несъвършени и ужасно вкусни. Как беше " Ядеш и ревеш " До сф не съм била от ... доста време, след изискването за зелена звезда, по - интересно е, че не ми липсва. Всеки, който ми дойде на гости, независимо от възрастта - малки и големи не искат да си тръгнат. Прости нещица- слънце, въздух, и най- вече простор.

48

Евроатлантик

преди 2 години

Е голям праз,нали минималната пенсия стана 370 лв

47

Анонимен

преди 2 години

До До Капиталист - и аз потвърждавам, че капитализма е най-добрата система, но комунистите му пречат да се развива.

46

Watergate

преди 2 години

съдържат много вода, около 98%, затова тя е нискокалорична и полезна за храна.

45

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Я си зададете домати и краставички на балкона! Да видите как зеленчуците ще поевтинеят.

44

Анонимен

преди 2 години

Не ям пластмасови домати и краставици.

43

сиромах

преди 2 години

Наборе,напълно ще те подкрепя,обаче при положение,че ти самият се откажеш от сегашната си заплата и купуваш за семейството си български зеленчуци и плодове с една средна пенсия или минимална работна заплата!Ако сколасаш на тези цени само един месец ще предложа да ти се удвоят парите!

42

Румен Христов

преди 2 години

Чумата СДС е в ГЕРБ.

41

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

След тази трогателна статия тук, спонтанно се провикнах:"Анатема! Дано Господ да "поживи" Драгалевския гърбат Ай дук и Ал Фашагата от СДС-то!И нека бъде до девето,семенцето им да е прокълнато и проклето!"

40

До Капиталист

преди 2 години

Позволявам си да ви поправя:Комунистите наистина пречат на капитализма,но както винаги по двоен стандарт:за себе си решават да са капиталисти,да се възползват от придобиването на средствата за производство,инфраструктура,финанси и всичко необходима за благоденствието им.За нас обикновените хора решиха да сме пролетарии,но без "диктатура на пролетариата".И сега,когато превърнаха провалилият се соц в капитализъм за лична употреба,превърнаха политическата сидиктатура в икономическа.