28

Анонимен

преди 2 години

До Чичо Ти тp0лчe ли си, мамин благ? Я си признай!

27

Анонимен

преди 2 години

Швеция забрани да се ваксинират децата. Само нашето ваксърско *** ьо повтаря ваксини, ваксини...

26

Анонимен

преди 2 години

Горките бг деца, не случили на родители. Да бяха се родили в нормална европейска държава. Ваксърите са отговорни за смъртта на 33 000 българи.

25

555

преди 2 години

Акад. Ваньо Митев каза за едно ефективно лечение практически довело до изключително добри резултати: При начални симптоми на ковид- незабавно инхалиране с бромхексин/амброксол и колхицин в съответната дозировка и болния не достига до болница. При заболяване ефективни са само инхалациите с течен бромхексин или амброксол. 4 по 1 ампула бромхексин разредена в 2 мл.физиологичен разтвор дава отлични резултати. За ваксините смятам , че всичко е ясно вече на всички и не е нужна агитация. Пазете децата!

24

(-_-)

преди 2 години

И на какви научни аргументи и факти почива този призив на г-н доктора? Щото световно признати лекари сериозно се противопоставят на тези препарати! Няма ваксъри /анитиваксъри, има здрав разум и всеки отговаря за себе си!

23

Анонимен

преди 2 години

Горките бг деца, не случили на родители. Да бяха се родили в нормална европейска държава. Антиваксърите са отговорни за смъртта на 33 000 българи.

22

Хампарцумян

преди 2 години

Нещо да не се засегна, анонимно конспираторче? Разпозна се в образа, нали? Сърчицето на Галя копнее за ракийца, та да може поне на масата да е мъж и да се закани на това правителство! Знам ви какви сте, като гледам колко правителства свалихме за последните години. Лай, кученце, джафкай, не пречи на никого.

21

лекуващ лекар

преди 2 години

Ня колегата лекар - лечение с рецепта:1.Една седмица на кофа с л.... да е изял.2.Една седмица 1000 удара с главата у стената на ден и глад3.Една седмица повтаряне по 1000 пъти на ден Аз обичам децата и глад4.Отиване на Аспаруховия мост и съзерцание на водната шира

20

Анонимен

преди 2 години

До Хампарцумян - ето, вижте му мисленето, за да разберете какви хора са ваксърманяците. Нивото се показва като *** пяна. Това са му тревогите за които се сеща - алкохол и цигари. И смята че понеже е готов на всичко за тях, другите са като него. Браво вакси, личи че си качествен човек.

19

Хампарцумян

преди 2 години

Майсторе, така говориш, докато не ти забранят пукницата и цигарите, ако детето ти не е ваксинирано. И първи ще го заведеш тогава. Щял да сваля правителството... Аман от хвалипръцковци.

18

Анонимен

преди 2 години

Лекаря веднага да се хвърли от някой мост и да не дава акъл.

17

Майстора

преди 2 години

До Чичо - пъна се да кажа, че да си инжектираш детето срещу изключително лека и безопасна за него болест, с нестерилизираща ваксина, предизвикваща тежки странични ефекти, е престъпление и безумие. Какво "задължително" може да има тук?

16

Чичо

преди 2 години

Майсторе, какво точно се пънеш да докажеш?! Ако е, че си прoст антиваксър, да ти кажа не е нещо впечатляващо! За съжаление, в Територията сте основно такива. Затова и много горите от Ковида на дневна база, ама когато го осъзнаете, обичайно е вече късно.

15

Майстора

преди 2 години

До Чичо - що напъваш непрекъснато да ги пишеш тия смешки... Това ако стане, нали до края на деня ще е свалено правителството... Кога мислиш ще оставя да ми убият или осакатят детето с експериментална неработеща псевдоваксина срещу лека настинка? Просто нямам по-важно нещо в живота от това моментално да спра подобен опит. И още стотици хиляди родители ще са с мен.

14

Д-р Вселенски

преди 2 години

Дайте снимка на колегата, ако го срещна да го разпозная и "ваксинирам"

13

хроник

преди 2 години

Неееееее......

12

Анонимен

преди 2 години

А продажната бяла мафия д се екзе кутира

11

Вуте

преди 2 години

Ваксинираите лекарите, децата и и внуците!

10

Анонимен

преди 2 години

Безотговорни родители-антиваксъри обричат на страдания и тежко боледуване дечицата си, не случили на родители.

9

ПХ

преди 2 години

Леко бронхитче с кашлица се лекува със сиропче и топло млекце с мед и малко канела, а не с експериментална ваксина с неясни последствия за организма на детето!