30

Диана

преди 2 години

Нищо ново - Великобритания е винаги по следите на САЩ.. Не може те да не следват САЩ някъде! Винаги и навсякъде са по следите им и това е от доста отдавна, от самата им раздяла-не може да се примири със загубата си там и явно търси реванш..Но..Досега намира само..Не може да се очаква нещо друго, особено с Джонсън начело. Сега той е решил, че трябвало да използва всички бенефити от Брексит - интересно защо ли страната се отказа от тях когато се БОРЕШЕ да влезе в ЕС?! Защото просто такива НЯМА

29

до 30

преди 2 години

До до 24 - Като си отворил приказка за " предатели" / от които вероятно си и ти / - виж та се пази , че като свърши , ще трябват хора да строят новата АЕЦ Белене !

28

Пишман "демокра

преди 2 години

Простотията не знае граници ! За шофьори и мед. сестри ревете , а-*** иначе ще оправяте света ! То затова Ви се смеят и тайландците на "принцовете" , че ако не са специалните служби не могат да си обелят и една ябълка ! Пък да цземеш да се срешиш малко ли - и аз не знам вече ?!

27

Гибралтар

преди 2 години

Свобода за Гибралтар! Гибралтар трябва да бъде върнат на Испания!

26

Ха-ха

преди 2 години

Рошко хубаво смята да разполага войски в източна Европа, ама дали си вярва, че Англия е в безопасност, след като руските подводници дебнат наоколо.

25

Анонимен

преди 2 години

Шотландия трябва да може да избира собственото си бъдеще.

24

NATO пудел

преди 2 години

ДА се чете: "Великобритания обмисля да разположи сили на НАТО като част от план за разпадане на европейските граници на блока"; Да се отбележи че НАТО и ЕС са различни неща! Нато е машата на САЩ за прецакване на ЕС.

23

Танкиста от Бурятия

преди 2 години

турски папагал борка забравих Балаклавската битка в Крим нали?

22

до 24

преди 2 години

Абе дрДгарю, виждам, че си от село, та затова ти обяснявам, че в Свободния свят, в който се върнахме, след кремълската окупация, няма такова понятие "народен съд на кръволоците". В Европейска България веднага след войната с враговете на Човечеството, ще има Военен трибунал и всички национални предатели /от които вероятно си и ти/ ще бъдат осъдени с най-тежката присъда за национално предателство, сещаш се... друг адвокат

21

Въпрос

преди 2 години

А визи,зелен сертификат нещо ще имат ли?

20

анонимен

преди 2 години

Абе комунисти и антибългари,за вас няма ли почивен ден.Защо не се разходите днес сред природата. А от утре пак да имате енергия и по 24 часа денонощно,да оплювате Америка,Европа и всичките ви врагове по Света и у нас. Пък ако искате да ставате пак партизани,отивайте в гората. Но да знаете,че тогавашните села ги няма и няма вече мандри там,които да обирате. Номер 24 да знае,че народен съд ако има някога,ще бъде срещу вас комунисти.

19

Анонимен

преди 2 години

след "ясния" сигнал, путин ще си го премести в другия крачол! да вву мисли зеленски, дето ще трябва да търпи и храни специалните сборни отряди "меки китки" на нато

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 --- ами сеа узакониха пеедерастията, утре е ред и на зооффилията, като ледам колко много обичат кучетата! току виж в европа стане и първата сватба между *** и геееей...

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен .. по вероятно ще е, ако има война, един хамбургер с сащ да струва 20 рубли, или 15 юана...

16

Адвоката

преди 2 години

Май пак трябва да организираме партизанско движение. Без съгласието на българите, нашият марионетен режим ще ни вкара във война. После обаче да не плачете като дойде новия народен съд?

15

Анонимен

преди 2 години

До 19 Британският парламент се оказа с най-много хомосексуалисти в света след изборите от миналата седмица, предаде БГНЕС. Сред депутатите има 32-*** открити гейове, лесбийки и бисексуални. Това е повод за гордост и подчертава либералното отношение на страната към правата на гейовете, като измества парламентите на Швеция и Холандия, които имат съответно 12 и 10

14

Alex

преди 2 години

Да не стане да ги пребият и томитата, както едно врече?

13

до 16

преди 2 години

Англосаксонците са по големи европейци от нас. Защото корените им са от Северозападна Европа,а ние имаме корени,част от които идват от Азия. Преди да пишеш, прочети малко история.

12

Анонимен

преди 2 години

Сами виждаме, че дори Президента на Украйна упрекна страните от НАТО , че ескалират напрежението прекалено и призова за сдържаност!! САЩ и евреите искат войната да се случи, за да могат след това да разграбят Русия, ако евентуално падне след войната Путин !!

11

Мдаа

преди 2 години

Трябва им покана от сьответните правителства и визи не са член на -ес