36

Анонимен

преди 2 години

Вимпела на Райхстага все още не демонтиран, добре си помислете преди да дразните мечката.

35

Анонимен

преди 2 години

Както кучетата препикават стълбове, за да си маркират територията, така и така наречените цивилизовани страни от колективния запад търсят повод, за да разположат окупационни войски в харесани територии в Източна Европа, който на по-късен етап биха могли да използват като плацдарм за инвазия в източна посока.

34

Анонимен

преди 2 години

Франция изпраща геьовете :)

33

Хюго Бос

преди 2 години

Наритаха некадърните французи от Африка, където лъгаха хората, че щели да борят ислямизма и тъй като никъде не ги искат, почнаха да се самопредлагат по Европата. Ако ще са като онези командоси от Коиловци, нон, мерси боку.

32

Лукашенко до#45

преди 2 години

А аз ги чакам в Беларус!! Тук е "най-сигурно"!! Ха ха ха!!

31

Анонимен

преди 2 години

Франция да изпрати и няколко стотин плюшени розови мечете в Румъния, за да може френските командоси активно да засвидетелстват съпричастност към Украйна в случай на путинова инвазия.

30

Военен експерт

преди 2 години

А според Парижкото споразумение,НАТО не може да разполага войски,източно от линията Гданск - Триест!! А изпълнява ли се това споразумение бе тикво??

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24.........На теб ти харесват! Не бери грижа за другите!

28

ДДТ

преди 2 години

Ми в Румъния ще ги пратят, я! В България не става - тук селяните ги бъхтят яко и не смеят да идват пак!

27

Путин

преди 2 години

Чакам френците в Донбас " на гюме"!! Да ги питам кому ку...ра дирят там!!

26

Беновска пита

преди 2 години

А защо француците не изпратят войски в Украйна Там е по-сигурно!! Ха ха ха!! Хи хи хи!!

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Французойките са на един арабски шамар секс,гавра,брак и робство ! Абсолютен позор за френските мъже! Някога Французите- наследници на Троя като Българите бяха Велики Воини. Днес са абсолютни neдерастu! Боли ме да го кажа,защото обичам Франция,но е така . Позор! Хомосексуалист и педофил управлява страната на Молие(р).

24

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Когато жена управлява Войската на една страна можем да бъдем сигурни,че мъжете в същата са само безгласен параван ,който е унизително превърнат в зомбирана глутница от перверзни свидетели на изневерите на собствените им жени с техните врагове. Жалко е за Франция. Но не защото Французи управляват страната на Волтер и Луи 16-ти,а защото НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. Има шариат и само аз защитавам френското достойнство,което не личи в никой.От години съм по улиците и вината ми е,че не съм цuranun.

23

Анонимен

преди 2 години

Тия няколкостотин солдатина освен заградотряд да го играят в румънската армия не виждам какво друго могат да направят

22

Анонимен

преди 2 години

Америка до сега разбутваха арабските държави, сега решиха че могат тия номера и в Европа да ги въртят. В България 80% от хората са на страната на Русия - братски народи. За американците ми е през оная работа, както и на тях за мен. Руснаците и те не са цвете за мирисане, но имаме обща история и са ни по-близки като култура.

21

ЧУКУНДУР

преди 2 години

Щом френците ша идът да пазят мамалигите ний ефендилер ще дойдем да пазим вас ! 500год какво сме правили ?

20

Хамид

преди 2 години

Да идват френските кокошки, ще ги върнем в чували.

19

Анонимен

преди 2 години

А Щатите ... Американското *** Киро за колко войници се е договорил ... ???

18

Анонимен

преди 2 години

А защо не в Чехия, Словакия, Унгария, Полша...? Там защо не може?

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Добре. И така става. Само дето не чувам онези,които създадоха Румъния (руснаците) да обелят и дума за случващото се. Питам се,докога Русия,напреки очевидностите исторически,ще продължава да затъва в една лишена от логика историческа и основна на своето съществуване. Дори и сега Русия мълчи. Утре,най-вероятно ще се каже,че българите са виновни за всичко? Също така сме виновни к за създаването на БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ И БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК,НАЛИ?Позор! Руски позор ! Жалко е,Путин !