43

Анонимен

преди 2 години

Kpacимиp aнгeлoв-дяволов -- снимка на Кремъл, до него медицинска сестра, някакви лъжи скалъпени като статия и вече чака финансови постъпления от америка за българия, стабилни на наш гръб.

42

Анонимен

преди 2 години

***-дяволов -- снимка на Кремъл, до него медицинска сестра, някакви лъжи скалъпени като статия и вече чака финансови постъпления от америка за българия, стабилни на наш гръб.

41

Анонимен

преди 2 години

Проклет да бъде всеки, който е слуга на сащ, България ще му стане тясна.

40

Анонимен

преди 2 години

Русия е на шесто място в Европа по брой на заразените в последните седем дни с 570793 заразени. Първи са Франция с над 2,4 милиона заразени, следвани от Германия, Италия, Испания и Великобритания. Досега Русия имаше много малко новозаразени на човек от населението заедно с Украйна и Беларус. Новото е, че те започнаха рязко увеличение на броя на новите случаи, особено Русия и Украйна.

39

Анонимен

преди 2 години

А Франс Прес като са толкова запознати биха ли съобщили колко са разболелите се във Франция?

38

до 56

преди 2 години

Щом защитавайки Русия,плюеш на България,ти не си българин а непоправим руски роб и продажник на България. Проклет да бъде всеки,който е против родния дом и Родина.

37

Анонимен

преди 2 години

И в Германия са толкова. В ЮК бяха толкова миналата седмица. Е и? Единствения извод, който правим е, че и с ваксина и без нея пак бройките на заразените са еднакви. Т.е. ваксината не работи. Благодаря, че за пореден път ни дадохте доказателство.

36

Анонимен

преди 2 години

Една от причините, заради, която войната с Украйна е абсурдна... Единствено, ако украинците се опитат да си върна Крим и Донбас има вероятност за конфликт.

35

САЩ

преди 2 години

Да нападат по бързо Украйна,че как е тръгнало на парада няма да има кой да марширува.

34

Анонимен

преди 2 години

Франция през миналата седмица регистрира всеки ден по над 300 000 заразени. В сряда бяха повече от 500 000. Това защо не го съобщавате?

33

Анонимен

преди 2 години

Нужна е качествена дезинфекция, но не с бояришник, а с белина.

32

Анонимен

преди 2 години

С поголовно тестване с тестове с огромен процент фалшиви положителни винаги може да ни лъжат колко е опасно и как се разпространява епидемията. За сертификата почват да признават, че поне от делта им е ясно, че защита от заразяване с ваксина няма. Признават си и, че сертификатът е просто начин за натиск повече хора да се ваксинират и нищо повече в здравен смисъл, че ваксинираните трябва да се пазят. Докога ще търпим лъжи и да ни съсипват живота, за да пробутват бъркочите?

31

Крим не е руски

преди 2 години

Браво дамо така.. Спутника се показа колко копейки струва..ха.ха Путин да вземе една хиперзвучна атомна бомба и да бомби там където има заразени- това е най -добрата руска ваксина за руснаците.ха.ха

30

Анонимен

преди 2 години

Днес четох указанието на FDA към лаборанти как се работи с антигенен тест и какво значи 98% точност на тях и колко са фалшивите положителни. Значи, ако ковид е масов наистина и са заразени на 10% от населението, има 20% фалшиви положителни. Ако разпространението е 1%, фалшивите са 70%. Ако разпространението е 0.1%, фалшивите са 96%. Или много тестове могат винаги да изкарат заразени, като при слаба зараза от ковид просто огромната част ще са настинка и грип. Fda false positive results antigen

29

Анонимен

преди 2 години

През последните 24 часа руската столица регистрирала 26 488 случая на заразяване и 78 смъртни случая. В сравнение с нас са ок. Ние миналата година при 6000 случая на заразяване имахме около 300 смъртника. Нашето е показател за качеството на българското здравеопазване.

28

Анонимен

преди 2 години

Ама картинката придружаваща статията е много страшна. И филми на ужасите не са ме плашили хич. Каква е целта, да психясаме всички? Вие нямате ли деца, не мислите ли за тях? Да не искате да отгледате психопати?

27

Анонимен

преди 2 години

Ето тези регистрирани силно ме карат да се усъмня в новината. Нито аз, нито мои познати са си правили тестове. Кви са тия хиляди, стотици хиляди, които се мъъкнат да си правят тестове? Това е просто абсурд.

26

Анонимен

преди 2 години

В русия наближават 60% ваксинация и аз много се гордея с България и с това, че съм българин!

25

Tom Jordache

преди 2 години

Смешни сте шороши.

24

Анонимен

преди 2 години

Ужасно!!! Какво ли ще правят . . . Инфектираните? Предлагам да ги разстреляме!!! Би било най-хуманно ! За какво да живеят сред такава псевдочовешка ***?