53

Влади

преди 2 години

Ей тоя въш.кар показа, че хич не му дреме за позицията на България, а у нас Сузи Дългото бедро спря филма за Македония - за избиването на хиляди, наричащи се българи. Ду.педавци ни управляват, бъдете щастливи!

52

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБългарите не са дошли от никъде. Те са наследници на местното автохтонно население-траките.

51

Анонимен

преди 2 години

Ей тази калинка- министърката взе да пърха!

50

Всъщност,

преди 2 години

...къде е Радев бе, да размаха юмрук ? Пак се е скрил зад полата на Вицето! А къде е и "патриотът" СлаФчу? Няма ли и той да се изходи из Фейсбука, и да заклейми ..."американците"!

49

Анонимен

преди 2 години

С този си ход агентът на Белград -Пендароски минира опитите на американците за разрешаване на създалата се криза. Не знам какъв сигнал и на кого е искал да прати, но нашето външно ясно им казва че скоро да не чакат вдигане на ветото.

48

Анонимен

преди 2 години

България клекна , ще признае македонско малцинство.

47

Котака от Ямбол

преди 2 години

Много ми е интересно ако някой отиде и залее с боя паметник на холокоста в Освиенцим и полската полиция му нарита канчето, дали в Страсбург ще осъдят Полша че са му нарушили правото на свободно изразяване? Или после онези с черните шапчици на темето ще пратят либералните пишман съдии където слънце не огрява? Съд, който толерира сепаратистки организации, проповядващи омраза на етническа основа, не е никакъв съд за мен!

46

Анонимен

преди 2 години

Всички малцинства могат да говорят на техните си езици и не ги разбирам.Само македонците говорят български и ги разбирам.Що така бе,макета?!

45

Филип от Филипополис

преди 2 години

До македонистът с псевдоним Благоевград. Наскоро съдът в Страсбург осъди България заради арест на двама хулигани, които заливаха с боя антифашистки паметник. Според така наречения съд за човешки права, чрез ареста им България била нарушила правото им на свободно изразяване. Страсбург е фирма, а не институция и е публична тайна че съдиите делят парите от глобите с адвокатите. Тези "присъди" нямат никаква стойност за нас, а съвсем скоро ще има присъди и срещу Скопие за нарушаване на човешки права!

44

Анонимен

преди 2 години

ПП и Премиера сега ще разберат защо преговорите с РСМ не вървят. И ще видим до къде ще са стигнали след 6 месеца. Пак до под кривата круша. Жалко за младежкия устрем на Кирил Петков.Македонците не искат да влизат в ЕС. Политическите анализатори ще се окажат прави.

43

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата простотия да се създават нации въз основа на имената на стари римски провинции. Все едно утре руснаците като наследници на Коминтерна да решат да правят мизийска нация или тракийска нация. Какво общо има днешното говорещо славянски език население с древното такова? Всеки знае кога и от къде са дошли славяните, прабългарите и сарматите (сърби и хървати).

42

ф

преди 2 години

До Кънчо МисирковНяма нужда да ти се отговаря с оглед на фамилията ти.

41

Анонимен

преди 2 години

От външно да спрат да им звънят и да спрат да им вдигат на ония в скопие. Ай у лево. Всяко търпение си има играници

40

Анонимен

преди 2 години

До Петрич - ама тя мЪкедонска ли е или северномЪкедонска- на света вече няма македонци, има северномакедонци - ОМО-то требе да си смени името

39

Анонимен

преди 2 години

Само в главата на киро ентусиастът и дружинката му има постигнат резултат и напредък в отношенията с рсм.

38

Анонимен

преди 2 години

До Кънчо Мисирков - ами защото в БГ няма македонци нито северномакедонци

37

Българин

преди 2 години

А тракийско, добруджанско, Мизийско... малцинство има ли ?Прави впечатление, че един автобус предатели им харесва да са гнусни, и да ги псуват, щом затова им се плаща! Къде е Фелдфебелът Радев бе, или и той се измъква като мишок , все едно бяха от журналисти на пресконференция!

36

бг

преди 2 години

доскоро в България имаше сръбско малцинство .това беше великия Джоко Росшч вечна му памет и сега вече няма , но в Сърия има под властта на сръбските поробители.сънародниците ни от западните покрайнини

35

бг

преди 2 години

Докога ще търпим тези предатели на България на ни управляват.ОСТАВКАНА ХАРВАРДСКИТЕ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ.проводници на рускосръбския интерес

34

какво се чудим

преди 2 години

подложени на сръбски ботуш почти сто години са усвоили най-отвратителни сръбски качества -подлост , безочие ,простащина , жестокост , лъжа и цинизъм.