263

Анонимен

преди 2 години

Сага четох, че по данни на полицията в Отава камионите са около 100 000!!! и не всички могат да влязат в града.Днес се очаква митинг с над 1 000 000 протестиращи!

262

Не са "стотици&

преди 2 години

а 50000!!!!!!!!! И цялото население ги подкрепя. В конвоя са се включили десетки хиляди други автомобили и камиони. И населението ги подкрепя! Видяхме импровизирани пунктове, на които раздават вода и домашна храна на участницине Хотелиерите им предлагат безплатен подслон.... Ако триете и криете, не забравяйте колко хора имат близки живеещи там и получават информация от първа ръка.

261

Анонимен

преди 2 години

Премиера им предвидливо се е самоизолирал на някой далечен остров но се надявам рано или късно да го открият.

260

Да не повярваш

преди 2 години

Престрашили сте се да напишете и бързо-бързо сте скрили материала.А глупостите на Петрунов висят вече трети ден на първа страница.

259

Змиеносец

преди 2 години

Снощи събраната сума за протеста наближавала 9 милиона долара. Дъщеря ми изпращаше видеа . Бяха отишли там и индианците , които пееха. Имаше много храна. Сърбин печеше малко прасенце. За първи път виждам канадците така обединени. В големите градове е имало отделни протести. Когато са ги изпращали на магистралата в Репентини е било - 30 градуса.

258

Анонимен

преди 2 години

дано канадците повлекат крак както се казва и да се събуди Европа и България

257

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 266: Дай си адреса за да съкратим времето за среща. Не мислиш ли че си късметлия ако те арестувам жив и здрав, а след това ще те пъхна в затвора. Ти май забрави къде се намираш за да ме заплашваш.

256

boza

преди 2 години

Брей, да рочета и в български сайт това. В дир, дневник къде ли не - няма нищо.По талавизиите - нищо. Гледаме си само ПростоКиро и как рецитира на развален български.

255

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Съпругата ми работи в MUHC" Ако тя работи там много добре ще знае, че цялта история е измислена работа.

254

Анонимен

преди 2 години

Днеска бях на протества във Ванкувър. Хората се борят за свобода и индивидуален избор. в Отава е мазало от хора. Толкова народ не се е събирал там от години. Хората искат свобода, а премиера Трюдо се скри в миша дупка. Той и без това си е повече жена отколкото мъж.

253

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Какво са повели шофьорите, бе oткaчaлкa? Наблюдавам две провинции - Квебек ..."Дай си канадския номер да ти звънна.

252

До 263:

преди 2 години

Изобщо не ме интересува какъв ПУЦ си завършил в Канада. Сигурно вземам като заплата много повече от шофьор, да не говорим каква е заплата на лекарите тук. Аз говоря за други ценности, които явно ти не споделяш. Хващай геврека и не ме занимавай с биографията си. Когато станеш главен епидемиолог, тогава с уважение ще искам мнението ти. Дотогава можеш да ми даваш акъл кога да си сменям маслото на колата. А като говорим за истината за шофьорите тук изгледай в Ютюб Алекс Брежнев. Айде чао!

251

Яве

преди 2 години

До 258. Не можах да разбера само защо обществото гледа презрително към шофьорите в Канада. Аз имам завършен колеж тук и работен опит в спедицията 8 години. Това не ми пречи да хвана волана и да стана шофьор също. Аз не виждам никаква ненавист, незнам за какво говориш!!! Парите са много добри и не си ангажиран с мениджъри и шефове над главата. Хората ако мразеха шофьорите нямаше да ги подкрепят, а това изобщо не е така. Целият народ скочи в техен съпорт.

250

Анонимен

преди 2 години

Явно си от тотално промитите мозъци!По някое време ще включиш за какво става въпрос, но ще е късно!

249

Анонимен

преди 2 години

Какво са повели шофьорите, бе oткaчaлкa? Наблюдавам две провинции - Квебек и Онтарио и мога да твърдя със сигурност, че ограниченията се налагат по искане на лекарите и работещите в системата за здравеопазването. Съпругата ми работи в MUHC и имам информация от първа ръка. Като не ти харесват ограниченията в Канада, никой не те задържа завързан на въжета, може да напуснеш страната във всеки един момент и така кеф ти България с формалните ограничения, кеф ти Танзания и Либерия.

248

Анонимен

преди 2 години

Ти не знам какъв си в Канада, но основното е, че май не разбираш за какво се борят хората в Канада?!Определено не е за ваксини, дори за децата , бустери, маски ваксинационни паспорти, ограничения, ограничения...........Просто шофьорите поведоха голяма част от тяхното общество.

247

Анонимен

преди 2 години

Не знам какви сте в Канада, обаче огромната част от обществото гледа с презрение към шофьорите. При тази отлична и достъпна образователна система, трябва да си голям тъпaнap за да си се родил в Канада и да си останал пpocт шофьор. Разбирам многото емигранти от Индия и източна Европа, които нямат избор, но за останалите какво уважение искат от обществото?

246

Анонимен

преди 2 години

Сега четох, че Трюдо е избягал от Отава - скрили го на секретна локация!В много други провинции се организирали масови протести !Масово коментарите са в духа на освободително движение - все едно, когато при нас падна Тодор Живков:)

245

Away

преди 2 години

Прав е 250, аз също живея в Канада. Наистина начинанието е всеобхватно и много трудно за осъществяване защото е адски студено, разстоянията са огромни и различните провинции не са много толерантни към шофьорите и подръжниците които ги приветстват. Но пък затова конвоя от камиони е нневерояен и събуди цял един народ са скочи и да защити правата и свободите си. На хората им писна от мерки и ограничения. А оня мекушавия Трюдо се е натаковал от страх, и се карантира набързо. Мишок

244

Анонимен

преди 2 години

ами да и ваксинираните вече са бесни първа доза втора доза , бустер до 19 пъти