237

Анонимен

преди 2 години

2 милиона евро на ден губи България от това, че не получава азерски газ. На Киро му дреме на шмайзера. Не му пука, за започнаха да умират хора от измръзване в България. Преди много години когато БСП фалираха България 3 пъти за първите 15г. след 1989г. също умираха хора от измръзване и глад. Киро ще подмине Жан Виденов по хиперинфлация. Качил се Киро на кирия и вече гледа затворническата килия. Този е за затвора, а се хили като ***.

236

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА на Грайндърите на резидента!

235

Анонимен

преди 2 години

Този е много г лу пав! ДАЖЕ НЕ ГО ОБИЖДАМ! ПРАВЯ КОНСТАТАЦИЯ!

234

Сатир

преди 2 години

"Най-вероятно част от решенията има договорености, от които не можем да избягаме като държава, но се надявам следващите да не вземат такива" - Просто кире в целия си блясък на празно кире.

233

Фют

преди 2 години

Те хората от Харвард си го казаха в писмото.Това че си завършил Харвард не означава ,че ще си добър управник.

232

Анонимен

преди 2 години

Кирчо дали е изкукуригал или нас ни прави на такива.. То бива бива ама аджаба как новия КЕВР ще държи цените ниски като цените се формират от пазара. Сега очаквам руснаците да ни плащат газа, който ни продават защото имаме нови шефове на Булгаргаз. Очаквам екипа на премиера да надмине баба Ванга и всичките им решения особено при дългосрочно прогнозиране на пазара да са на 100% верни и да уволнява ако не така....

231

Кирчо

преди 2 години

Цената на тока трябва да се променя ежедневно, Промяна му е майката !

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 229 "На запад няма черноработници и пpocтитутки от Белорусия." Има, има. :))) - това от сестра ти ли го научи? Или от майka ти?

229

Престарял емигрант

преди 2 години

Този ...Кирето затъва всеки ден.Затъва надълбоко.А да видим до кога?Не ми се иска да съм на неговото сладко местенце. Никак не е лесна неговата работа. Обкръжен е от комунистите на Радев и Нинова.

228

оставка

преди 2 години

С мораторума ще му падне и главата на Петков.

227

Кирилчо

преди 2 години

мораториома не го наложи КЕВР а ТИ със скапаното си правителство падне ли мраториома цената на тока скача с 30-40%,и тогава глесай да хванеш БЪРЗИЯТ самолет за Канада заедно с ГЕЯ,защото ще бъдете изметени,не забравяйте да вземете и РР.

226

Анонимен

преди 2 години

Обикновените хора не плащат за ток в Занзибар.В хотелите и магазините се ползва ток да.Масово занзибарците не ползват ток.Цял ден са на плажа ловят риба ,свалят туристките най вече англичанки и италиянки.Живее се безгрижно в Занзибар.

225

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ СЛАГАТ НАШИ ХОРА И ТВА Е- НИЩО ДРУГО...МАЛЕЕ КОЛКО ЛОШИ ХОРА БИЛЕ ТИЯ ОТ КЕВЪР- МАХАТ ГИ И ГРАДОВЕТЕ СВЕТВАТ, МАНАСТИРИТЕ И ТЕ, УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ- НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ...А БИТОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ- КО ПРАЙМ? НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КОГО ДА МАХНЕМ, ЧЕ КАТО ПАДНЕ МОРАТОРИУМА ДА МОЖЕМ ДА СИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ.

224

Анонимен

преди 2 години

Наско от Бургас почина от замръзване. Хората ще измират от студ заради тези неадекватни мошеници от ПП Продължаваме Поскъпването. Мизернициииии, ОСТАВКАА!

223

С теб сме

преди 2 години

В погледа на Кирил се вижда увереност

222

до 247

преди 2 години

И как си правят лед и сладолед в Занзибар?Или викаш пият горещи коктейли а?Уискито пари не се бара а?!А хранителните продукти в морето ли ги държат за да не се развалят?

221

Габи

преди 2 години

Каква ясновидка е Петков? Сложил е розовите очила и обещава звезди от небето. Само, че до сега управлението му е пълна трагедия. Харвард трябва да се срамува от него.

220

Харесвам Кирил

преди 2 години

На който не му изнася да плаща на пазарни цени да ходи в Русия, там всичко е измисленно. За първи път усещам че сме в ЕС и НАТО! И е крайно време СДС да преминат към ПП!

219

Анонимен

преди 2 години

Защото сме във Валутен борд , то начина за да се удържи това три пъти поскъпване на тока за бита е да се печатат левчета. И хората ще обеднеят още.

218

Анонимен

преди 2 години

Кире,дигни тока и ще свалиме правителството!