95

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах защо ще актуализират бюджета през юли ? Сигурно до тогава ще са изтеглили нов заем, който трябва да разпределят. ЕС няма да им даде пари за възстановяване на икономиката. Подозирам, че им нямат доверие и ще забавят докъто се върнат ГЕРБ на власт или чакат по-уравновесени управляващи.

94

Анонимен

преди 2 години

И как ще ставаме соц. държава с още 7милиарда дълг който ще отидат пак при олигарсите.

93

Анонимен

преди 2 години

То е хубаво да е социална държавата ама сметката ще я платим ние които учим, бачкаме и не чакаме някой да ни дава нещо в дар. Дано и този експеримент не ни излезе скъпо - да не оставим неплатени наши сметки на децата и внуците си..

92

другарко Нинова,

преди 2 години

моля, не разказвайте вицове. На народа не му е смешно.

91

Димо

преди 2 години

Мразя, ама много мразя ***.и. да си разрешават да ме правят на ***.Изчезвайте бе негодници, до един.Господ да ви убие

90

Анко

преди 2 години

МНОГО ХУБАВО ЗВУЧИ ОТ УСТАТА НА КОРНИ,НО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЕ Е ВЯРНО,А Е ЛЪЖА! КАКО КОРНИ,КАКО КОРНИ ТОВА ТВОЕТО Е ЛАМТЕЖ ЗА ВЛАСТ И ЗА ДВУЛИЧНА,ПОСЛЕДНА ИГРА!

89

Народа

преди 2 години

Ама ние вече разбрахме какво е социална държава и промяна ! От 10 месеца насам си личи по цените на газта тока бензина дървата лекарствата храните и парното.

88

Хиоооиииух

преди 2 години

Правителството да не приказва само а и да прави действия на явеНе искаме само думи

87

Живко от Варна

преди 2 години

Аз съм Живко от Варна ! Много ви моля уредете ми живота за да ми е добре и на мен ! Аз съм човек но с чувства !Не вярвайте на хора , които говорят против мен, те само ви настройват против мен, защото искат България да е поробена завинаги, те са антихристи и всъщност мразят всичко българско от дъното на душите си, но не им личи !Моля ви помогнете ми !

86

Анти Демокрация

преди 2 години

Вигенин е забранил достъпа на граждани до Комисиите в Парламента!

85

Herr Muller

преди 2 години

Не мразя държавата, но ненавиждам перверзията в политическите гаулайтери. С тази селска другарка, връщането на социализЪмът е в кърпа вързано. Вече се почна с дефицит на ел. енергия и ще продължи с тотална липса на манджа и пари. Бягайте от "Титаник-България" с някоя спасителна западно европейска лодка, а нямате визи за Канада и Австралия, тоже и за Япония или Южна Корея, които са прекрасни дестинации за щастлив живот. Бягайте от Ада, докато животът ви не е преминал в избори и нищета.

84

АГЕНТ 07

преди 2 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА МОЩЕННИЦИТЕ И ЛЪЖЦИТЕ ИМА ЖИВОТ ОЩЕ 2--3 МЕСЕЦА СЛЕДВАТ НОВИ ИЗБОРИ АКО НЕ ГИ ПРЕДВАРИ СВЕТОВНАТА РЕВОЛЮЦИЯ

83

Бонго Бацил

преди 2 години

Тая много бързо забрави откъде идва и какви ги е вършила. Сега е ред да потопи цяла държава.

82

Анонимен

преди 2 години

уволнена за корупция праватизаторка говори за социална държава. Всички, които ни я натресоха да берет плодовете на това нещо

81

Анонимен

преди 2 години

БКП и социална държава, анекдоти и компоти! Сами си ги избрахте!:)))))))

80

КОРУПЦИЯТА Е ТАМ....

преди 2 години

..КЪДЕТО ИМА БЕЗОЧЕТНИ ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА В ПОЛИТИКАТА НА ЛЪЖЦИТЕ!ВЪН , ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ХРАНТУТНИЦИ , НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА ---ВРЕМЕ Е , ВЕЧЕ САМИ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТЕ ОТ СОБСТВЕНИТЕ ВИ СРЕДСТВА И ДА РАБОТИТЕ БЕЗПЛАТНО ЗА НАРОДА!!

79

ЛЪЖЕШ НИНОВА

преди 2 години

"СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА " У НАС ----Е "РОБСКА ДЪРЖАВА"...КЪДЕТО 1- РАБОТЕЩ , ИЗДЪРЖА , 5-БЕЗРАБОТНИ МЪРЗЕЛИВЦИ И ОТБОР ПОЛИТИЧЕСКИ ХРАНТУТНИЦИ!РЕДНО Е ДУПЕТАТИТЕ В НС---САМИ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ , И ДА РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНО НА "ПОЛЗУ РОДУ".....СТИГА ГУШЕНЕ ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА И БЮДЖЕТА НА СТРАНАТА!НАЙ-СТРОГ КОНТРОЛ , ВЪРХУ ДЪРЖАВНИТЕ СРЕДСТВА---И СЪД И ЗАТВОР ЗА НАРУШИТЕЛИТЕ!

78

Иван

преди 2 години

БСП и "големи политики"-смях до небесата.Тези нагли създания съвсем си повярваха,добре,че никой друг не им вярва на лакардиите.Аре у лево в Крушовица, да ги разправяш тия на селския мегдан,където си израстнала и пъпа ти е хвърлен!Само за там ставаш!

77

Може

преди 2 години

Ако станем като Гърция да ни издържат на заеми които не връщаме! Очевидна е неспособността на нито едно управление от последните 30 години да създаде функциониращ икономически модел! Само корупция, вечни реформи, лъжи,затъване....

76

Честито

преди 2 години

Честито ,,другари,, наново социализъм. По-младите ,не знаят,но ще видят звезди посред дял ден. Ние сърбахме попарата. Ваш ред е млади българи.