47

Анонимен

преди 2 години

Почти всичко е вярно, Гърция здраво модернизира армията си. При евентуална война(дано да не става), близките години. Турция вероятно ще бъде печеливша, но на цената на много жертви и международна изолация. Победата няма да е категорична в рамките на няколко дни, каквато пропаганда се бълва от някой Турски националисти...

46

Анонимен

преди 2 години

И най яростните натовци не забравят,что от години Турция е дьржавата,която беше на най предните позиции по време на Студената война!След САЩ са най голямата,решителна и с модерно вьорьжение армия в НАТО!Пьк и почнаха да произвеждат най малко 65% от вьорьжението си сами,даже и ги експортират!Французите са подтикнати от обезумелите от ярост заради краха им в Карабах арменско лоби,но пред турците никога няма да им се отвори парашута!Точка!

45

Анонимен

преди 2 години

Аман и е системата на НАТО,ако мисли ,че може да се надява на Гьрция!Само вьорьжението не прави една армия велика,непобедима!По тая логика Саудитска Арабия,Кувейт Бахрейн може да си позволят по 1000 самолети от най новото поколение,но за жалост човешкият фактор е от много важно значение! А турските пилоти всеки ден са в сьстояние на истинска война!Грьк и войник! Пфууууу!

44

Анонимен

преди 2 години

До 7 ! ,,...турците се правят на велики..." Не се правят!Те са си уникални и велики!

43

Анонимен

преди 2 години

Дойче зеле - представяме желаното за истина. Но винаги политкоректно.

42

Анонимен

преди 2 години

Разни пуйки коментират като развален грамофон за "фалираната" Гърция.С 180 мил вътрешен продукт хич не са за зажалеие.Бедния българин обаче без армия,без производство ,на курбет за черна работа из Европа обича да търси лошото за другите и не гледа своя хал

41

rendeto

преди 2 години

при евентуална война гърците почти могат да се справят сами с турция (само малко помощ от кюрдите им трябва), това ще ни позволи да се фокусираме на макетата и сърбите (заедно с албанците мисля че няма да имаме проблеми)

40

Гост

преди 2 години

При евентуална война Турция ще прати гърчолята в 18 век

39

Урсула

преди 2 години

Румба купувай Грипените,че ефките докато дойдат ще са вече морално остарели.И без това се набутахме с 6 милиарда,още 6 милиарда от фонда за пенсиите и сме готови,те пенсионерите така и така са свикнали на глад.

38

Анонимен

преди 2 години

И като се бият в Ирак, Сирия и 40 години срещу кюрдите - спечелиха ли?Така погледнато май не е много за хвалба работата.

37

до Военен брокер

преди 2 години

А какво ще остане от твоята любима Русия,след като девойката получи в ръце красив букет от ядрени цветя от напетия момък НАТО.

36

Военен брокер

преди 2 години

До Разбира сеГърците се заробват за 100 години напрад в дългове за морално стара техника дето става само са паради... две руски ракети и от Гърция ще остане само един тлеещ кратер

35

Разбира се

преди 2 години

В ГЪРЦИЯ ВСИЧКО Е ПО-ДОБРЕ от търкия Гърците се въоражеат от Франция не от Русия с модерно СКЪПО оръжие МУА-ХА-ХА-ХААААААААААСТ

34

300+ хрантутника

преди 2 години

До 300 СПАРТАНЦИГърциа и вече и Украйна са туморите на Европа само кражба и интриги дотук над трильон евро отмъкнаха.... Цял ЕС ги храни ,да могат да си мързелуват и крадат на воля и да плашат европейците с руснаците и турците...

33

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател......Много си наблюдателен, ама как не забеляза, че не Шкембе войвода, а друго шкембе, още по-голям любител и колекционер на дебели пачки и на кюлчета злато, свърши тази работа! И плати цялата огромна сума предварително с такъв размах, гаче черпи цялата кръчма! А фърчилата не идват!

32

300 СПАРТАНЦИ

преди 2 години

Гърция ще бъде основния щит на НАТО в Югоизточна Европа. От това България има огромна полза и сигурност.

31

Голдън скункс

преди 2 години

Те гърците все жертви се изкарват горките,и като взеха даром от великите сили 1/3 от България в края на ПСВ пак жертви бяха щото българите скачали и се нанизвали на щиковете им и ги пръскала кръв по учичките и после трябвало да си мият личицето с преварена водичка...

30

Ирония

преди 2 години

Тяхна си работа. Ние трябва да се върнем с Русия, че да ни набият обръчите... Ще да видите кон как яде боб.Те това ни подготвя Радев.

29

До 24

преди 2 години

Живе, *** стани войник, че да ни пазиш! Направо ще спим без ***.

28

Наблюдател

преди 2 години

Нашия Шкембе воевода с торбичката от кварталния супермаркет поръча самолетчета от САЩ за няколко милиарда. Самолети засега няма, дано поне в торбичката да е паднал някой долар комисионна.