80

Анонимен

преди 2 години

Много скоро ще тече промяната зад решетките натия мутри митри чао чао дано да горите в ада проклети убийци

79

Анонимен

преди 2 години

Няма промяна. Расте разочарованието от ПП, БСП и Рашков.

78

свирепия заек

преди 2 години

До Анонимен 99 А бе всички виждат,че няма промяна,а си е чиста подмяна,ама все търсят някой друг за виновен!Боко не е във властта вече 1 година,парламента си има мнозинство,така че бочко го оставете!Тия са във властта за да работят,а не да висят по ТВ!Имам лошо предчувствие за България,ама ще почакаме и ще видим!

77

Киро

преди 2 години

Говори сладко и къпе хората с хладка вода, а цените скочиха до небето.

76

Справедливост

преди 2 години

Киро Анализа само анализира. За сега действат само срещу прокуратурата, защото там са поели най голям ангажимент. Спонсорите бързат, за да не стигнат делата им до съда. Не че там ще се случи нещо. Никой не говори за нови закони, които да не защитават престъпниците. Най голямото престъпление на СДС и Костов е, че не приеха закон за лустрацията.

75

ЬЬЬ

преди 2 години

Крадците се смениха,новите крадци са на власт заедно с радеееф и съветниците му от дс. Жална ни майка и Бог да прости България. Амин!

74

Анонимен

преди 2 години

Защо скрихте статията? СТРАХ?ИМА ЗАЩО ДА СЕ СТРАХУВАТЕ?

73

Анонимен

преди 2 години

Радев! Вдигай юмрук! Предлагам да се удариш с него между веждите и да ти светне, ЧЕ СИ НЕУДАЧНИК! СЪСИПА ДЪРЖАВАТА!

72

Анонимен

преди 2 години

Финансов министър от април е КОКОРЧО!ШЕВ НА НАП СПЕЦОВ! СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЕДНА ГОДИНА! КИРО СЪЩО Е ОТ АПРИЛ!ЗАЩО НЯМА БЮДЖЕТ? ВИНОВЕН Е ПРЕДИШНИЯ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР? ДААА АМА ТОЙ Е СЪЩИЯ!КАКЪВ БОЙКО СЪНУВАТЕ! НЕКАДЪРНИЦИ! ВИЕ НЯМАТЕ КАПАЦИТЕТ ЗА ТЕКУЩИТЕ ЗАДАЧИ!ЗАЩО ИСКАТЕ ВЛАСТ!ОТКРАДНАХТЕ ВЛАСТТА И СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА

71

Къде е промяната?

преди 2 години

Откакто службите овлаяха държавата, държава няма. Има изграждане на паралелна ДС държава в държавата, откъдето и идват всички нови назначения. Буквално повече от половината от новите назначения са на юристи, което показва, че ДС сериозно се е заело да атакува демокрацията там, където ефекта ще е най-голям - в законността. Всички заявки за това, че ще гоним корупцията отидоха на кино - всъщност в индекса за 2021, България е отбелязана на 78мо място , т.е. станала е по-корумпирана.

70

Анонимен

преди 2 години

Кучето е заровено при съдиите!

69

Lina

преди 2 години

Да обобщим : за 2 ( почти 3 месеца) единствената грижа на Gringr е рсм. Топ - цел сертификация зелена- навсякъде.2 .Малко война за цвят у домаГарнираме с фалити на 70% бизнес и битови сметки, които трудно се преживяват. Така де - "още една сметка от 1500 и дошла пролетта"Не е нужно да сме бочковисти, за да се отчете провала. Това е

68

Анонимен

преди 2 години

Досега всички служебни както и новото редовно правителство могат да се асоциират с думите - спиране, отлагане, заеми - ами честито!

67

....

преди 2 години

Каква промяна търсите за период от месец и половина ве гербарски тралове и крадци на доган? Крадливата хиена буци със чакалите си е на всякъде във властта. Кръ.в ще повръщате ,ама властта трудно ще се вземе от герп и дпс.

66

ПП

преди 2 години

Абе къде е Рашков? Къде е Гнома с доказателствата за подслушванията? Къде е сестра Галева с рекираните бизнесмени?

65

123

преди 2 години

Имам питане към ***.о.вете- нощна ммяна повеле ли ви плащат, че дружно сте нацъкали плюсове на мало..умните писания на Боковите фенове?

64

Анонимен

преди 2 години

За РАДЕВ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ СЛУЖЕБНИТЕ КАБИНЕТИ, БЕТОНИРАНИ В РЕДОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА ИМА ПАМЕТНИК!ВЕРА СУ Е СИМВОЛА НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! ОКРАДОХТЕ ПАРИТЕ!СЕГА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ИСКАТЕ!!БЪЛГАРИТЕ СПЯТ!КОГАТО СЕ СЪБУДИМ ЩЕ Е ОТ СКЪСАНИ ДЖОБОВЕ!ПРАЗНИ ХЛАДИЛНИЦИ И СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ВРАТАТА

63

Анонимен

преди 2 години

Винаги ще буксува и този власт ще падне чао чао киро мошенника

62

Анонимен

преди 2 години

Тече, Тече....цените са вече 50% нагоре и гонят 100%

61

Анонимен

преди 2 години

Държавата е на автопилот. Пилотът катапултира.