63

Катя

преди 2 години

Имаме нужда да бъдат разкарани всички Радеви мошеници като тебе , да върнете милионите за пропиляното време и само да мълчите

62

Анонимен

преди 2 години

Ако тази лъжкиня и нейните пригласящи влезнат в парламента - емигрирам!!!

61

харашой

преди 2 години

Тя и за дупара не става, ама си прави устата за лице.

60

Анонимен

преди 2 години

Мая Галева се разби от партийни проекти с много т ъ п и имена.

59

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам Мая, но откровено казано България наистина има нужда от нов, много по-социален проект. Той трябва да е нормален такъв, увличащ младите хора, вярващи в справедливостта и да е про европейски насочен. Всички леви проекти у нас са с ужасни деформации, защото са закотвени в миналото. Дано успеят да направят нещо, което да освободи дyха на социалната идея. Има огромен потенциал и нещо още по-важно, има огромна нужда.

58

КЮСТЕНДИЛСКАДЖАНКА

преди 2 години

която е вече за пенсия. И де юре и де факто. Уж не е глупава, пък не може да осъзнае, че е политически труп. Драпа ли драпа за власт, това вече е патология.

57

До 79

преди 2 години

,,къде са съратничките..,,Ами покриха се и те, но грозната им палатка си стои в центъра на София. Просто на инат.

56

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев! Като изгоним харвардите, ще дойде Мая Костинбродска- Галева на сива кобила(защото бялата отдавна пасивя), да ни оправи. Честито на печелившите! Черепът не случайно се изръси с мангизи. Иска си държавата.

55

Анонимен

преди 2 години

Нов проект на прецедента. Не ви ли омръзна от нови проекти-кой от кой по-по-най. Със стари пияници- нова кръчма. Да ви е пивко!

54

Анонимен

преди 2 години

Питам се, какво стана с канабиса на Борисов? Мая ожъна ли го вече? Личи й, че ползва нещо. Чайче ли е, или паста за зъби?

53

Анонимен

преди 2 години

Майчето обича да се излага. Изненада ме, че се беше покрила за известно време. Само не знам къде изчезнаха съратничките й от системата ни убива. Как е сега системата? По добра ли е?

52

хаха

преди 2 години

По изражението и се чете , че толкова сте прости та чак и ная вече и омръзна да Ви лъже !!!

51

Анонимен

преди 2 години

До фен на МаяТъкмо имаше 1-2 месеца почивка от непрастанната й превъзбуденост. Ама тя може ли да преглътне да не е на екран и на трибуна? Колко партии е сменила, започвайки с БСП, за която е била добре подготвена още в Комсомолската висша школа в Москва. Как да не е най-подходяща за най-левия комунистически проект?

50

и те така

преди 2 години

тая отново търси начин да се присламчи към някой , в случая към някакво ново ляво :)

49

Анонимен

преди 2 години

Тази безочлива нахалница още ли се натиска да е в политиката и да взима депутатска заплата?

48

Цвета Бошева

преди 2 години

Възможно ли е нито в една медия да не се напише че у нас има повече от 20000 българи с македонски паспорти? - преди някъде прочетох този факт.

47

Анонимен

преди 2 години

Оглавявам нова партия "И Ми Съ Присръъ", моля заповядайте!

46

Българин

преди 2 години

Това е така ,всички го виждаме !Но МАЯ МАНОЛОВА -хамелеона , това е последният човек на ЗЕМЯТА от който се нуждаем !!! ПРОСТО ЕДНА ЛЪЖКИНЯ!!!!

45

Влади

преди 2 години

Тъкмо рахатясахме за 3 месеца от нея и пак напира да ни досажда с лъжите си. Пак с ония Хаджоляни, Бабикяни и пр. измамници. Дано народът, като поогладнее, да разбере демагогията ви. Трийте ме, но това е истината.

44

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Тая държава плаща само за няколко неща . Първо дърт ченгеджийство . Второ ,,бизнеса,, (разбирай наще хора) трето държавна ясла (с него се печелят избори) четвърто кетапостроене (няма нужда но народа е пр.о.ст и плаща а идеята е да станеш шеф без да си бачкал като преевеш хора с дългогодишен стаж .Може и основно да нямаш а да имаш харвардско няма държава нито контрол) пето парното и културата на софиянци . Всичко това са ,,ценности,, и еврочленаство . ВЕРВАЙТЕ