10

Анонимен

преди 2 години

Пинокио знае, че не може да пипне Конституцията, но нещо го кара отвътре ли, отвън ли, знае ли се, не се ли знае? Сякаш симулира пред някого, че ужким работи нещо. Симулант.

9

Алооо

преди 2 години

Абе къде са другите коалиционни партньори, все едно изчезнаха? Млъкнаха оглушително или те само по фейса са активни. Нищо не чух от ИТН( Има такива Некадърници) БСП( Болвешиски селски продажници). Само ДБ (Дери България - колкото можеш) лаят от време на време. Те явно си нагласиха калинките и кражба колко може, щото не се знае до кога. Тия ако изкарат до април ще е рекорд.

8

Hahahaha

преди 2 години

Първата промяна ще е да си зачукат задължителната ваксинация, както си я промениха набързо в Германия. Спонджбоб само говори за реформи и война с Русия, господарите му на запад го нямат и за изтривалка... Срамно е за интелекта на избирателите му че Ристю реформата докара Корнела на бял кон за вицепремиер, а той остана с 10 депутати... На следващите избори ще отиде на политическото бунище където е мястото на всички измамници и ***!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Защо ми се струва, че с 15 - 16 депутати конституция не се променя. Прави вятър с говоренето си.

6

Пиринска Македония

преди 2 години

Изменете Конституцията и регистрирайте македонските Сдружения и Организации в България. Това е Препоръка от ЕС , 17 присъди досега има България от ОМО ,, Илинден,,.

5

sofeto

преди 2 години

Синчето на рускинята-майкаКПСС и партията му джудже са си въобразили че са вече великаните на БГто и иска та иска!

4

Анонимен

преди 2 години

Много му се ще да е главен прокурор, милият "Да, гусин Борисов, веднага, гусин Борисов".

3

БориМечката

преди 2 години

в никакъв случай не трябва да се позволяват промени в Конституцията от хора избрани с Най-Ниската Избирателна Активност в Историята на България - те Нямат Мандатност да Управляват, да не говорим Конституция да Изменят!!

2

Анонимен

преди 2 години

Този са го сръчкали от Дубай че не маха Гешев. Изобщо да не си помислят да пипат конституцията! ОСТАВКА!

1

Анонимен

преди 2 години

Да изменят в конституцията каквото е нужно за по добър живот,но да не вкарват *** идеологията щот ке хвърчат глави!!